• בעייה בתרגום translate

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    998 צפיות
    beri.zipB
    @WWW אמר בבעייה בתרגום translate: @beri.zip לכן כתבתי "מגרסה 60". תעדכן את הדפדפן, ותראה פלאות. צודק רק חשבתי שזה קרה בגלל ששיחקתי קצת בהגדרות ולא בגלל העידכון
  • האם אפשר לחסום שולח אימיילים מטרידן?

11
    1 הצבעות
    11 פוסטים
    2k צפיות
    shragaS
    עוד>סנן הודעות מסוג זה>"צור מסנן מחיפוש זה">לסמן V על מחק>צור מסנן, כך כל מייל כזה שמגיע מהם ימחק אוטומטית
  • ביטול עדכון אוטומטי של ווינדוס 10

27
    2 הצבעות
    27 פוסטים
    7k צפיות
    גלינגג
    @האברך http://forum.netfree.link/post/35701
  • יעוץ בהורדת תכנים בנטפרי

32
    0 הצבעות
    32 פוסטים
    6k צפיות
    מ
    @קלונימוס אמר ביעוץ בהורדת תכנים בנטפרי: @מויישי אמר ביעוץ בהורדת תכנים בנטפרי: קלונימוס, כן אבל תוכנה אחת לא עובדת ובאחרות אין לי מושג איך משתמשים אני צריך משהו כמו טורצ פשוט נח וקל~~~~ לא הבניתי אני מדבר על ה idm אני הורדתי התקנתי לפי ההוראות פתאום קיבלתי הודעה שנרשמתי עם מספר סריאלי מזוייף הסרתי את התוכנה כדי שלא תכביד לי על המחשב
  • תוכנה להורדת שירים דוגמא מקול חי גאולה וכו

נעול
    40
    0 הצבעות
    40 פוסטים
    9k צפיות
    62626
    @aaron רשת האינטרנט היא אוסף של מחשבים ושרתים, אין דבר כזה רשת אינטרנט בפני עצמה... זה לא מקום בפני עצמו אלא גישה לשרתים שמחוברים יחד באמצעי תקשורת מסוימים, החומר כולו מאוחסן בשרתים. כשאתה נכנס לאתר אתה בעצם כמו נכנס לרשות היחיד של משהו, אז נכון שאם אין סיסמה לאתר בעליו מאפשר להכנס אליו ואולי גם להוריד תוכן לשימוש בצורה כלשהי אבל שימוש שלך במה שלקחת מהאתר בניגוד למה שמאשר הבעלים הוא סוג של פריצה... גם אם לא כתוב בכל דף כללים, זה שאין לחצן הורדה ואתה משתמש בכלי מאולתר לעשות את זה מספיק כדי להבין שזה לא נועד להורדה אלא לשמיעה בלבד, אני לא חושב שיש אפשרות להבין אחרת אלא אם אתה ממש רוצה להעתיק... בכל מקרה זה שיש אנשים שינהגו שלא כדין ויקחו ממך משהו וישתמשו בצורה שאתה לא מוכן שישתמשו לא הופך את זה לזורק כליו לרשות הרבים, הקובץ נמצא באתר שהוא רשותו הוא, ואתה זה שנכנס ולוקח ואמור להשתמש כפי רצון הבעלים ותו לא. אני לא נכנס לשאלה כרגע אם זה כלול בלאו של גזל או לא יש ספרים שדנים בנושא הזה וכל אחד מוזמן לעיין. הפקר זה בודאי לא. ואם אשתמש בלשונך זה שכל ילד יכול לקחת את זה לא הופך את זה להפקר בדיוק כמו שאם כל ילד יכול להוציא מביתך גביע כסף או שרשרת זהב לא הופך אותם להפקר. ועוד נקודה למחשבה, מה ששנוי עליך אל תעשה לחבריך זה הבסיס של כל התורה כולה כידוע. תנסה להעמיד את עצמך בכנות במקום בעל התוכן, השקעת כסף ליצור משהו אתה מצפה להרוויח ממנו, היית רוצה שיעשו לך את מה שאתה עושה לאחרים? אם יש יוצרים שמעוניינים בזה זה ענין אחר יכול להיות שיש כאלה, אבל היוצרים המוכרים שאת יצירותיהם מעתיקים בדרך כלל... לא מוכנים לזה והם חוזרים אומרים זאת השכם והערב. אז? בשביל רווח כביכול של כמה שקלים? זה גם אם לא מדובר כאן בגזל גמור. ואם זה מוגדר כגזל? וזה ממש לא מופקע יש פוסקים שנוקטים שיש זכויות גם על זה. מה שקומם אותי בדבריך הוא הפשטות שזה כשר וישר והכל בסדר... זה רחוק מאד מלהיות דבר כזה.
  • לעוד מישהוא יש בעיה בתעודת אבטחה באתר דואר שליחים?

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    790 צפיות
    shragaS
    כאן וכאן תוכל לראות שיש בעיה בצורה בה תעודת האבטחה מותקנת באתר הנ"ל, אני כן יציין, שבאינטרנט לא מסונן הבעיה הזו לא מפריעה ולא גורמת לשגיאת אבטחה
  • סיוע בהתקנה לא נכונה

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    691 צפיות
    מ
    באנגלית ושינתי בהגדרות של כל סוג קובץ אץ ברירת המחדל דרך פתח באמצעות כרגע אין לי שום תועלת מטורצ
  • האם בהגדרות סינון יש רשימה לבנה?

2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    784 צפיות
    חיבורח
    יש לך פה הדרכה מפורטת
  • לא מוריד קבצים מגוגל דרייב

גוגל דרייב google drive
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    1k צפיות
    H
    אם יש לך כמה חשבונות מחוברים את צריך להכנס לדרייב רק דרך החשבון שאליו נשלח הקישור
  • חסימת vi-fi באנדרואיד ע"י סיסמה

9
    0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    A
    @משה-זוכמיר הנושא של האפלוק ודומיו כבר נטחן הדק היטב כאן
  • 10 הצבעות
    97 פוסטים
    25k צפיות
    magicodeM
    12345678
  • הפאנל בצורה מוזרה...

4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    978 צפיות
    WWWW
    @הגוף-והנפש זה אני יודע... זה קרה, כשעברתי לדף אחר, ומיד חזרתי חזרה לדף הזה.
  • חיפוש גוגל - רעיון

חיפוש גוגל
    11
    2 הצבעות
    11 פוסטים
    3k צפיות
    א
    @ליכט כן, באמת התכוונתי לזה, ועכשיו אני מבין שזה לא מעלים תוצאות לא רצויות ואיקסים רבים אלא את התוצאות שלא נבדקו עדיין, כך שעדיין כדאי שיפתחו אופציה שתעלים את כל החסומים, וכמו שכתבו באשכול אחר שנפתח בימים האחרונים. בכל אופן תודה רבה לך
  • בלוג אישי - שיעבוד טוב בנט-פרי

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    1k צפיות
    N.ON
    תודה רבה! אנסה
  • בלחיצה בפנל על 'רענן תמונות' אכן התמונות מתרעננות??

15
    2 הצבעות
    15 פוסטים
    2k צפיות
    האברךה
    @WWW חבל על דאבדין...
  • 2 תדרים בראוטר

16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    3k צפיות
    ChocolateC
    @avishalom אמר ב2 תדרים בראוטר: חבל על הוויכוח חיפוש פשוט בגוגל אני עכשיו גולש על 5
  • מה יהיה עם שרת שיתוף קבצים נורמלי?

6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    1k צפיות
    WWWW
    @מעמד אמר במה יהיה עם שרת שיתוף קבצים נורמלי?: @SV כאן יש הסבר למה אי אפשר לפתוח קישורים ספציפיים בדרייב וכאן יש הסבר למה (בעצם) אפשר לפתוח...
  • פתיחת אתר ורק הדף הראשי נפתח

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    1k צפיות
    חסידישח
    @למדן-וידען שלחתי לך במייל
  • תעודת SSL עבור python

7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    2k צפיות
    magicodeM
    @aaron ראיתי באינטרנט שיש משתנה סביבה בשם SSL_CERT_FILE תנסה להשים שם כתובת לתעודה של נטפרי ותנסה. לחילופין אתה יכול להריץ את הקוד הזה בפיטון. import ssl print(ssl.get_default_verify_paths()) ולראות איפה הכתובת של התעודות נמצאת ולהוסיף את נטפרי לשם. פה יש הדגמה. https://repl.it/KCik
  • צאט אינגוט גוגל

3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    748 צפיות
    למדן וידעןל
    חזר לעבוד, הבנתי שהיה בעיה כללית בגוגל. לידיעה, מה ששלחת כשלא עבד לא נמסר גם כעת שהכל עובד.