מי סובל מחברת אייס תקשורת?
-
חברת איס תקשורת, סיפקה לי אינטרנט וניסתה למכור לי, ראוטר שעלותו 300 ש"ח ב1760 ש"ח!!
עשיתי ביטול עיסקה אך הם מנסים לגבות עוד פעמים!! מה עושים?? -
בעייה קשה וידועה אסור לתת לחברת אייס מספר אשראי או בנק לעולם הם מורידים ולא מחזירים
מי שרוצה להתחבר לנטפרי דרך אייס שיעשה זאת אך ורק דרך חברת בזק כולל התשלום רק דרך בזק
ראה כאן -
@אליהו-התלמיד-חכם אמר במי סובל מחברת אייס תקשורת?:
בעייה קשה וידועה אסור לתת לחברת אייס מספר אשראי או בנק לעולם הם מורידים ולא מחזירים
מי שרוצה להתחבר לנטפרי דרך אייס שיעשה זאת אך ורק דרך חברת בזק כולל התשלום רק דרך בזק
ראה כאןמניסיון אישי, עצתך רעה.
אתה גם אובססיבי לומר אותה למרות שאתה עצמך הודית שצריך למשל להשיג את אייס כדי שהאינטרנט לא יהיה פרוץ (או שיעבוד בכלל), והזמן להשיג נציג של אייס נע בין יומיים לבין שנה. -
@יהודיתב מצטרף אלייך.
אי אפשר להשיג אותם, והם עדיין גובים לי באשראי.
שלחתי להם מייל ניתוק באוגוסט. -
מה הבעיה? תעשה הכחשת עסקא בחברת האשראי!
-
דיברתי על הגניבות באשראי מי שמצטרף לאייס דרך בזק יכול להיות בטוח בנושא הזה. - הבעייה של יצירת הקשר איתם זה עוד נושא
ואגב יש מספר של השרות של אייס לאלו שהתחברו לנטפרי ששם עונים יותר מהר פירסמו אותו כאן בעבר תנסה לבדוק
וכמובן אל תשכח שלאחר החיבור לנטפרי השרות הוא מבזק נטו -
כלל לחיים. כל ביטול עיסקה מתמשכת, כדאי להודיע לחברת האשראי.
-
דיברתי על הגניבות באשראי מי שמצטרף לאייס דרך בזק יכול להיות בטוח בנושא הזה. - הבעייה של יצירת הקשר איתם זה עוד נושא
אז תכתוב בשולי עצתך הקבועה שהיא בחינת עצה איך לטייל בעזה הכי בזול, הבעיה של לצאת משמה חי זה עוד נושא.
ואגב יש מספר של השרות של אייס לאלו שהתחברו לנטפרי ששם עונים יותר מהר פירסמו אותו כאן בעבר תנסה לבדוק
האובססיה ממשיכה.
יש מספר בו הם עונים מהר יותר. פששש. טוב לדעת. כמה מהר? למה יש להם עניין לענות שם? סתם עיצה בשביל שהעצה שלך תהיה מושלמת תכלול את המספר הזה.וכמובן אל תשכח שלאחר החיבור לנטפרי השרות הוא מבזק נטו
לא... בכל מה שקשור לאינטרנט בזק ישלחו אותך לאייס. בפרט בפרט אם יש לך אינטרנט לא מסונן או מסונן לחלוטין - לא עובד.
-
- לי אין את המספר הזה אבל בכל אופן הוא פורסם כאן בעבר.
- השרות על האינטרנט מבזק נמשך תמיד גם כשיש לך סינון ככה היה אצלי בכל אופן.
- העצה היא למי שמעוניין לאינטרנט בעסק וכד' שצריך שרות 24 שעות זמין ומי שעשה זאת דרך בזק לא מסתכן בכלל
- אני מדגיש שוב ושוב זה לא עצה נחמדת לכל אחד שמעוניין באינטנרט של בזק בבית שלו,
זה נטו למי שמעוניין להצטרף לנטפרי וכל הסיבה שלו הייתה זה שהוא לא מעוניין לעבוד עם ספקים לא מוכרים ולא רשמיים
אם אתה זוכר אני העלתי את ההצעה הזו באותו זמן שדיברו כאן בפורום על כך שבעלי עסקים לא מעונינים בנטפרי משום שהם מעונינים בספק רשמי ומוכר.
-
אגב למי שמעוניין באמת לדעת מה זה החברה הזו ראה כאן
ולהיכנס בצד שמאל לביקורות של גוגל
מקווה שאני לא חורג מכללי הפורום תודיעו לי אם כן אמחוק -
- לי אין את המספר הזה אבל בכל אופן הוא פורסם כאן בעבר.
- השרות על האינטרנט מבזק נמשך תמיד גם כשיש לך סינון ככה היה אצלי בכל אופן.
- העצה היא למי שמעוניין לאינטרנט בעסק וכד' שצריך שרות 24 שעות זמין ומי שעשה זאת דרך בזק לא מסתכן בכלל
- אני מדגיש שוב ושוב זה לא עצה נחמדת לכל אחד שמעוניין באינטנרט של בזק בבית שלו,
זה נטו למי שמעוניין להצטרף לנטפרי וכל הסיבה שלו הייתה זה שהוא לא מעוניין לעבוד עם ספקים לא מוכרים ולא רשמיים
אם אתה זוכר אני העלתי את ההצעה הזו באותו זמן שדיברו כאן בפורום על כך שבעלי עסקים לא מעונינים בנטפרי משום שהם מעונינים בספק רשמי ומוכר.
אתה ממשיך... באנדל עם בזק לא עוזר שהספק יהפוך ל"מוכר" הוא ממשיך להיות ספק זוטר בשם אייס.
זה לא רק ספק לא מוכר אלא מוכר לרעה.
זה שאתה עושה עסקת חבילה עם בזק לעניין החשבונית רק מחמירה את המצב ולא מרגיעה שום בעל עסק או משרד (באמת מסכן מי שיילך עם זה).
השירות 24 שעות של בזק ישלח אותך אחר כבוד לאייס, מאיפה שבזק יידעו למה אין לך סינון? ואם לא עובד לך בכלל האינטרנט, הופה! הם יעדכנו מיידית את הראוטר עם יוזר חדש עם אינטרנט פרוץ שעובד...
הספקים של נטפרי הם לא ספקים "לא מוכרים", הם ספקים מוכרים אבל לא מהגדולים בשוק, והעצה שלך לא מועילה מאומה כדי לטהר את שם הספק. -
אני לא יודע מהיכן המידע אותו אתה כותב
אני הייתי בחברת אייס דרך בזק ומתי שהיה לי תקלות בזק סידרו לי הכל על המקום
גם כשנפל לי הסינון בזק סידרו מול אייס שזה יחזור וזה באמת חזר במקום
המעלה בבזק שבשונה מהספקים של נטפרי שפתוחים בדרך כלל עד 7 בערב בזק פתוחים 24 שעות
וכפי שכתבתי שם את העצה הזאת להתחבר לנטפרי דרך בזק הביא לי הנציג של השרות של בזק תוך הבטחה כי לא יהיה לי תקלות.
אני מבהיר שוב העצה היא לא רשמית ולא כדאי להשתמש בה אלא אם אתם מוכרחים לשרות 24 שעות מספק גדול ומוכר
גם אני עצמי לא הייתי מרוצה מהם ומהשרות שלהם
מי שמעונין להתחבר לנטפרי נורמלי שיעשה זאת אך ורק דרך הספקים הרישמים של נטפרי -
התצורה שהם עובדים כרגע ממש ממש ממש לא מומלצת גם מבחינת סינון וגם מבחינת שירות.
והשירות של 24 שעות לא שווה כלום. במקרה הזה כי בזק לא יכולים לפתור תקלות של אייס.
הם ירדו מדף הבית של נטפרי לא בחינם. ואם הם לא יתקנו את הבעיות נטפרי גם יפסיקו לעבוד איתם לחלוטין. -
@magicode באמת הייתי ממליץ על כך להפסיק לעבוד עם אייס הם גונבים לקוחות בצורה מזעזת ולא מוכנים לבטל עיסקאות
עם כי הכל תלוי בשיקול דעתם הבלעדי של נטפרי
גם אני כשהייתי שם לא הייתי מרוצה מהם העלתי את ההצעה נטו לאלו שזה חשוב להם דווקא בזק
אולי באמת יהיה אפשרות להתחבר לנטפרי בבזק בצורה נורמלית יותר שמעתי שבעבר היה משהו עם חברת בזק בינלאומי אולי אפשר לקדם את זה -
זה נראה שזו חברת הונאה קלאסית
למה להמשיך לעבוד איתם?
-
אני מבהיר שוב העצה היא לא רשמית ולא כדאי להשתמש בה אלא אם אתם מוכרחים לשרות 24 שעות מספק גדול ומוכר
תחזור על המנטרה הזו מאה פעמים, זה יעבוד בסוף.
אייס תהפוך לספק "גדול ומוכר", לפחות מוכר דרך הודעותיך (בזק הם בשום מצב לא הספק). -
@אליהו-התלמיד-חכם
מה אתה רוצה להראות לנו בביקורות עליהם
שהם חברה לא אמינה ולא מקצועית ?
אז אוקיי באמת לא כדאי להתחבר דרכם -
סיפור אמיתי על אייס טרי ממש, מתקשרים ללקוח בנדל בזק אייס, מציעים לו בוא תעשה בנדל דרכינו במקום 105 דרך בזק, תעשה את זה ב-59 ש"ח + ראוטר מתנה המחיר הזה למשך- 3 שנים, (מי לא רוצה כזה מחיר), אוקיי עד כאן הכל טוב ויפה, וכאן ה-אבל הגדול, ה-59 ש"ח האלו כולל 30 ש"ח לראוטר כפול 36 ש"ח, ס"ה 1080 ש"ח, ובדקנו בחשבונית ראינו שהם כבר לקחו את ה-1080 ש"ח האלו מהכרטיס אשראי, רק חלקו את לתשלומים, זוהי חברת גנבים גדולה, אפילו חברות הסלולר בימי הזוהר שלהם כשהחשבונית שלהם לא היה פחות מ-200 ש"ח לא העיזו לעשות כזה דבר, לחייב מראש את הכרטיס בלי הודעה מראש.
אני כותב את הדברים למרות שכרגע אני לקוח שלהם דרך בזק, ואני מציין שהשירות שלהם השתפר בהרבה, עונים הרבה יותר מהר תוך כמה דקות ענו לי, ניסיתי כמה פעמים, אבל בשום פנים ואופן לא להביא להם אשראי.
-
יש כאן אנשים עם אובססיה כלפי כל מה שמריח אייס??
אם יש בעלי עסקים שמצהירים (ואני מכיר עוד הרבה שלא מצהירים) שהם לא עובדים עם עסקי חאפרים למיניהם, ודרך בזק זה פתרון, למה לא? למה לשלול ולהשמיץ?
הרבה בעלי עסקים מסכימים לעבוד עם מישהו מוכר ומצידם שההוא יעבוד עם סינים והודים ועוד כל מיני מרעין בישין לא מוכרים, אבל בעל העסק מתנהל רק עם אחד, ואחד מוכר. ועדיף מוכר לציבור הרחב, לא איזה חאפר שמוכר רק בקהילה שלו (בלי לזלזל ח"ו).
כל עוד נטפרי עובד רק עם ספקים קטנים ופחות מוכרים, ההתנהלות עם בזק - גם אם בזק מתחשבנת עם מישהו אחר - היא פתרון טוב עבורם.
אני לא בעד אייס וגם לא עבדתי איתם עד כה, אבל אם אתה חושב שזה לא פתרון טוב, תציע פתרון אחר לפני שאתה שולל פתרון קיים. -
@memgd הנקודה היא שאין בעלי עסקים כאלה
שלא מוכנים ל019 \ RL אבל יהיו מוכנים לבאנדל הפוך במחיר הרבה יותר יקר
ולא לקבל את בזק עצמה
נ.ב. ואני לקוח של באנדל הפוך כזה