פיתוח של תוכנה חדשה עבור נטפרי
-
שלום רב
עלי לבצע פרויקט גמר בתחום הנדסת תוכנה.
מתוך הכרת הטוב לנטפרי על האפשרות לגלוש בצורה מוגנת כ"כ ועם כל זאת לא לפגום בחוית הגלישה, תוך שירות אדיב מהיר ומקצועי. רציתי לפתח תוכנה/ אפליקציה עבור נטפרי.
רציתי לשמוע מהציבור איזו תוכנה הייתם רוצים שנטפרי תפתח. או איזה שיפור הייתם רוצים שיעשה.
אשמח מאד לתגובות מצדכם.
מיותר לציין שזו תרומה נטו עבור חברת נטפרי.
שבוע מבורך -
תודה על העידוד. אשמח לשמוע הצעות.
-
-
איך יוצרים תיוג?
-
@ה-יוגב אמר בפיתוח של תוכנה חדשה עבור נטפרי:
איך יוצרים תיוג?
מקלידים @ ואז את שם המשתמש (יש הצעות להשלמה...) בכ"א כעת כבר תייגתי אותו...
-
רב תודות.
-
@מוטי-מן אמר בפיתוח של תוכנה חדשה עבור נטפרי:
@ה-יוגב תודה על היוזמה!! אני חושב שכדאי דבר ראשון לתייג את @magicode או שתפנה אליו במייל, הוא יודע הכי טוב מה צריך.
למה לא להשאיר לציבור את הבחירה???
רציתי לשמוע מהציבור איזו תוכנה הייתם רוצים שנטפרי תפתח. או איזה שיפור הייתם רוצים שיעשה.
אשמח מאד לתגובות מצדכם.אני הייתי רוצה את פתיחת חנות וינדוס.
-
@ה-יוגב יפה על הרצון הטוב והיוזמה.
אני מאמין שפיתוח עבור נטפרי לא בדיוק מה שילך, כי לא ישחררו משהו חסום לציבור על בסיס פרוייקט גמר בלי שהצוות הטכני יהיה מעורב בכל פרט וכאן לא יודע כמה זה ישתלב בת'כלס.אני הייתי מציע שתבדקי דברים יותר שתלויים במשתמשים ולא ברמת החסימה.
כלומר חסרים שיש שהם לא ברמת החסימה ממש.
לצורך ההבנה ומראה מקום יש את האתר של @zvizvi שמיועד למשתמשי נטפרי כפתרון עבור דברים אבל לא קשור באופן ישיר למשהו שחסום -
היי הדס, שאפו על הרעיון
-
שלום רב
עלי לבצע פרויקט גמר בתחום הנדסת תוכנה.
מתוך הכרת הטוב לנטפרי על האפשרות לגלוש בצורה מוגנת כ"כ ועם כל זאת לא לפגום בחוית הגלישה, תוך שירות אדיב מהיר ומקצועי. רציתי לפתח תוכנה/ אפליקציה עבור נטפרי.
אשמח מאד לתגובות מצדכם.
מיותר לציין שזו תרומה נטו עבור חברת נטפרי.
שבוע מבורךהאמת שאני גם צריכה רעיון לאפליקציה שימושית עבור הפרויקט שלי...
אשמח מאוד לרעיונות, תודה מראש
וסליחה ה. על ההפרעה.... -
@שירה-עלוש @ה-יוגב בעיקרון חיפשתי פעם אפליקציה מדריך לקברי צדיקים, ולא מצאתי משהו נורמלי...
חשבתי ברעיון של אפליקציה כמו אנשי קשר, שמגיעה טעונה במסד נתונים, ואפשר להוסיף עליה באופן אישי וציבורי, בקשר למידע הראשוני, אפשר לבקש מאחד הארגונים שמפעילים אתרים כאלה, אני מאמין שלפחות חלק מהם יסכימו, מה שצריך שיהיה, זה תמונה(ות) קישור למפה בגוגל או ווייז תיאור קצרצר מחיי הרב וכו', מה אומרים על הרעיון? -
מה זאת אומרת מדריך?
-
@שירה-עלוש באיזו רמת קושי? וכמה זמן השקעה יש לכם?
-
זמן השקעה של בערך חצי שנה.
ורמת קושי כמה שיותר גבוהה אז הפרויקט יותר טוב... -
@ה-יוגב אולי תוכנה כמו אוצר החכמה חינמית, אני מתכוון פלטפורמה שיודעת לחפש בקבצי PDF שמאוחסנים במיקום שיוגדר בתוכנה (ע"י המשתמש או ברירת מחדל) ולהציג אותם בתוכנה עצמה, לפי תוצאות עם דפדוף מהיר בספרים וכו', את הספרים עצמם יוכל להוריד כל אחד בעצמו מהיברובוקס וכו'
-
@ה-יוגב אפשר לבדוק כאן https://netfree.link/app/#/tools/feature-request איזו דברים צריך לפתח....
-
אפליקצייה דומה לWIFREE לאנדרואיד, שתיצור VPN מבלי יכולת גלישה לרשת אחרת.
-
@ה-יוגב לפתח את הנושא הזה http://forum.netfree.link/topic/2191
-
@OR לפתח כזה דבר זה מעולה רק שהוא חייב שיתוף פעולה ישיר עם נטפרי. שימוש בטכנולוגיית הסינון שהם פיתחו. דבר נוסף- נראה לי שזה כבר בפיתוח.
אבל זה בהחלט נושא חשוב מאד. -
דבר נוסף- חשבתי על רעיון של סינון ווצאפ ווב. יש משהו שיודע מה דעתה הרוחנית של נטפרי בעניין? האם האם לא פותחים את האתר משום שעוד לא מצאו איך לסנן אותו ? או שהם לא חושבים שזה אתר שצריך בכלל לפתוח?