הפקדת צקי'ם דרך במחשב
-
@מעלה-ומוריד אמר בהפקדת צקי'ם דרך במחשב:
לא שמענו על מישהו שהצליח להפקיד דרך המחשב.
אחרי כל הפלפולים צריך הדגשה.
בשום דרך.
חבל הנסיונות של הבלוסטאקס ודומיו. -
@מלא אני עוד לא שמעתי מישהו שניסה עם android x86 , לדעתי יש בזה פוטנציאל גבוה יותר להצלחה.
-
חבל לכם על הזמן
הרבה ניסו ולא הצליחו
צריך מכשיר חכם ואולי גם דרך טאבלט,
דרך מחשב אי אפשר. -
אתה מכיר מישהו שניסה עם android x86 ?
-
בנק הפועלים לא עובד בגלל שחסר עדכון!
ובנק דיסקונט לא מצליח לעבוד המסך שחור -
@אנוממי אמר בהפקדת צקי'ם דרך במחשב:
גם אם אתה מתקין אפליקציה מעודכנת (בחיפוש פשוט hapoalim.apk) לא יעבוד כמו שאמר @a0533057932 בגלל המצלמה של המחשב. בדוק
-
@יהודה12 אמר בהפקדת צקי'ם דרך במחשב:
@אנוממי אמר בהפקדת צקי'ם דרך במחשב:
גם אם אתה מתקין אפליקציה מעודכנת (בחיפוש פשוט hapoalim.apk) לא יעבוד כמו שאמר @a0533057932 בגלל המצלמה של המחשב. בדוק
יש לי מצלמת רשת
הוא מפעיל את המצלמה מתוך הבנק
אבל הוא לא מצליח לצלם את הציק איכותי -
אני חוזר ואומר אל תבזבזו זמנכם, זה לא עובד במחשב PC
-
@שמשון יש לזה גם הסבר מאוד פשוט.
יש רכיב מסוים שקיים במכשירים ניידים, ובמחשב הוא פשוט לא קיים.
הרכיב שנותן את מצב האיזון (פלס). אינני זוכר את שמו. -
@משרדי אמר בהפקדת צקי'ם דרך במחשב:
@שמשון יש לזה גם הסבר מאוד פשוט.
יש רכיב מסוים שקיים במכשירים ניידים, ובמחשב הוא פשוט לא קיים.
הרכיב שנותן את מצב האיזון (פלס). אינני זוכר את שמו.אכן לא ידעתי, זה חשוב.
השאלה האם אין אמולטור שמדמה כביכול הפלס מאוזן (פלוס רעידות כביכול)? -
@חיפושית-100 אין
הוא לא נצרך למשחקים -
פה נכתב שהבעיה היא במצלמה.
https://www.reddit.com/r/AndroidQuestions/comments/g6rte9/im_trying_to_deposit_a_check_with_the_bank_of/
המליצו שם על זה https://www.genymotion.com/fun-zone/.
מעניין לבדוק. -
במקום לריב כ"כ הרבה, אולי הגיע הזמן שמישהו ירים את הכפפה.
טכנית, ברור שניתן לסדר את זה, כשם שאנו עושים העברות בנקאיות במחשב וכל שאר הפעולות, אין סיבה שלא נוכל לבצע את זה, בצורה הבטוחה ביותר, אבל אין ביקוש. אז צריך לעשות ביקוש!!!
לדעתי, צריך לפנות לגורמים ממשלתיים שיקדמו את זה כנוהל רישמי בבנקים.
צריך לפנות בפנייה מרוכזת למפקח על הבנקים , או מה שיעזור יותר, לפנות בפנייה מרוכזת לרשות למגזר החרדי המנוהל ע"י הרב מקלב.אולי מכאן, תצא הישועה, אם המשתמשים כאן יחליטו להרים סוף סוף את הכפפה!!
-
@כן-כבודו אני לא מאמין שבלי מניע כלכלי זה יקרה.
אם מפתח/חברה שמפתחת תדע לייצר תוכנה/אפליקציה המבצעת את הפעולה סביר להניח שבנק/ים יצרכו את השירות הזה.
במישור הממשלתי דברים זזים באיטיות של עשר שנים ויותר.
מפתח שיקח את הפרוייקט ברצינות יוכל להביא אותו למקום לא פחות טוב מאפליקציית ביט ברמת השימוש במגזר הכללי -
מי הוא המפתח/חברה ??
בנוסף, להערכתי, צריך אישור של המפקח על הבנקים לפני אישור של פעולה כזאת.אני לא בטוח שאתה צודק, אני חושב שיש סיכוי שזה ילך יותר מהר בפניות ציבוריות שערוכות בצורה נכונה, להרב מקלב וכדו' שערוכות בצורה נכונה, מאשר שנחכה עד שאיזה חברה ?? תחליט לפתח את התוכנה,
להערכתי, לא מדובר במשהו כ"כ מסובך, זה יותר עניין של למה לעשות.
הקצב של עשר שנים ויותר, זה לדברים יותר מורכבים וחדשניים,
אם יהא ביקוש וקצת לחץ מכמה כיוונים, זה יוכל להכנס לתהליך של אישור ופיתוח, וכאשר בנק אחד יעשה את זה, כל הבנקים ילכו אחריו עם הזמן.
ואגב, אני פניתי למפקח על הבנקים בניסן בבקשה על נושא, בתואנה שכעת במתכונת קורונה זה נחוץ, והתשובה היתה שכעת במתכונת קורונה שיש צמצום עובדים הם לא יכולים לקדם מהלך כזה (הם לא שללו). -
יותר קל לבקש מחבר שיש לו מכשיר חכם, ופשוט להפקיד, לא?
במחשבה שניה, אפילו יותר קל כבר ללכת/לנסוע לסניף הבנק...
חבר'ה , תשמרו את הכוחות לדברים חשובים יותר -
להפקיד צ'ק לפעמים זה זמן וגם לפעמים כאב ראש (דברים חשובים).
אולי לכולם כאן אין צ'קים או שיש סמארטפון, או שהבנק מתחת לבית.ואגב, התוכנה כבר קיימת, הרבה מהכספומטים עובדים על מערכות ווינדוס, ויש להם תוכנה להפקדת צ'קים (כלומר, תוכנת סריקה לצ'קים בסורק רגיל בלא מצלמה).
אולי צריך התאמות למשתמש הפרטי, אבל ברמת העיקרון זה כבר קיים (למי שניסה, הבנקים (אולי לצערנו) מסתמכים הרבה על המכשיר ולאו דווקא על בדיקת הצ'קים ידנית).
אבל באמת, לא נראה שיצא מהדיון כאן משהו, אז נסגור את העניין. -
@שמשון אמר בהפקדת צקי'ם דרך במחשב:
יותר קל לבקש מחבר שיש לו מכשיר חכם, ופשוט להפקיד, לא?
במחשבה שניה, אפילו יותר קל כבר ללכת/לנסוע לסניף הבנק...
חבר'ה , תשמרו את הכוחות לדברים חשובים יותרמנין לך כמה זה חשוב? אולי זה חוסך לאנשים נסיעה לשכונה אחרת = שמירת עיניים באוטובוס + זמן יקר + עוד דברים שלא חשבתי ולא חשבת עליהם?
אם תצליח לייאש לא נרוויח מזה כלום, אם תעודד אולי יקום מישהו וישנה את המצב.. -
@someuser
זה נראה לכם כמו איזה דבר פשוט שמישהו יכתוב איזה קוד כמה דקות והופ הכל יעבוד, מדובר פה על תקנות על הבנקים ועל סעיפים ותתי סעיפים שקבעו להם מה מותר ומה אסור, מה כן מאושר ומה לא. לא משהו שנפתור ע"י עוד פוסט בפורום של נטפרי. הוא אשר אמרתי, כדאי לשמור הכוחות לדברים יותר חשובים, וכן יותר ברי השגה. -
@כן-כבודו
צודק לחלוטין!
כבר כמה פעמים שקלתי לקנות טאבלט זול רק לצורך זה ולהתקין עליון ויפי,אבל אני כל פעם עוצר בעד עצמי כי אני חושש שיגלוש לבזבוז זמן..
מישהו כאן הביא בעבר חברה שמספקת שירות לעסקים סוג של סורק או משהו כזה לצ'קים כך שזה קיים מבחינת הפיתוח...