האם אפשר להעביר את הכרטיס הSIM מהסטיק לפלאפון?
-
@יסכה-בוגנים אמר בהאם אפשר להעביר את הכרטיס הSIM מהסטיק לפלאפון?:
@לולוש וחוצמיזה שאם זה בשביל הרכב אז אתה יכול להתקין מערכת עם וויז ברכב בלי מולטי מדיה ותשלם על הסים של הגלישה משהו כמו 15 שקל לחודש...(נראלי 15)
הייתי במוסך אפשר מרכב 2017 (אם אני לא טועה, אולי 2019) ולי יש מודל 2016.
-
@לולוש ההדרן עולה 1000 שקלים ל3 שנים מראש ואחרי 3 שנים אתה לא משלם יותר וזה ממשיך לעבוד אבל לא יתעדכן על תוכניות חדשות וכו'...
אה, מעולה!
אבל בכל זאת, בטוח א"א עם הסטיק של נטפרי? -
@לולוש את זה אני לא יודעת....
תודה
-
ובהרבה מקרים זה מתחיל במכשיר חסום ונגמר בלא חסום, אז לא מומלץ בכלל
צודקת!
אז לכן אני רוצה להוציא אפשרות ל-wi-fi (דרך אאוטנט). -
@לולוש אמר בהאם אפשר להעביר את הכרטיס הSIM מהסטיק לפלאפון?:
מה זה הסינון של הדרן?
אפשר לסמוך עליהם?בפירוש כן. רק שהם קצת יקרים.
-
@לולוש לא מספיק הבנתי את מה שאתה אומר.
מה שאני יכול לומר לך שווייז לא יכול לעבוד על ווייפי בלבד, חייבים שהסים יהיה בתוך המכשיר. (ניתן לשים בפנים סים אחר בלי אינטרנט, ושהאינטרנט יהיה על ווייפי אבל צריך שיהיה לך באוטו סטיק שמשדר ווייפי) ישנה תוכנית ייעודית, שאתה קונה סים שיש בו רק ווייז במחיר 15 שח לחודש. (האינטרנט והסינון). יש את זה ל @ביתן-הסלולר נראה לי שיש את זה לעוד חברות.
מה שהבנתי שאתה מתכנן זה כל פעם להוציא את הסים מהסטיק ולהעביר למכשיר וויז. ואני יכול לומר לך שזה אפשרי, אם כי נורא קשה. -
@מאןדהו מה המקור לכך שחובה שיהיה סים במכשיר???
-
@מאןדהו איזה מכשיר של שיאומי עובד בנטפרי?
-
@מאןדהו אמר בהאם אפשר להעביר את הכרטיס הSIM מהסטיק לפלאפון?:
@לולוש לא מספיק הבנתי את מה שאתה אומר.
מה שאני יכול לומר לך שווייז לא יכול לעבוד על ווייפי בלבד, חייבים שהסים יהיה בתוך המכשיר. (ניתן לשים בפנים סים אחר בלי אינטרנט, ושהאינטרנט יהיה על ווייפי אבל צריך שיהיה לך באוטו סטיק שמשדר ווייפי) ישנה תוכנית ייעודית, שאתה קונה סים שיש בו רק ווייז במחיר 15 שח לחודש. (האינטרנט והסינון). יש את זה ל @ביתן-הסלולר נראה לי שיש את זה לעוד חברות.
מה שהבנתי שאתה מתכנן זה כל פעם להוציא את הסים מהסטיק ולהעביר למכשיר וויז. ואני יכול לומר לך שזה אפשרי, אם כי נורא קשה.אין לי צורך כל יום בוויז, בממוצע פעם-פעמיים בשבוע, והתכוונתי שאחסום גלישה ל-wi-fi, כדי שלא יוכלו לגלוש לאינטרנט פרוץ וכאשר אצטרך את הוויז אכניס את הסים מהסטיק (של נטפרי-RL)-האם זה אפשרי ואם כן איזה פלא' הכי מומלץ? (שגם כשאוריד אפשרות ל-wi-fi זה יעבוד עם הסים).
-
@a0533057932 הניסיון שלי.
המיקום בווייז חייב להיות מבוסס GPS, וזה עובד רק דרך הסים. (מסתבר שישנם טכניקות נוספות, אבל בד"כ זה לא עובד בלי סים.) -
@לולוש לא נראה לי שיש פלאפונים שיהיו להם בעיות, אם תנתק את הווייפי. אבל אתה יכול לשאול את מי שמנתק לך את הווייפי האם זה יכול לגרום בעיות בקליטה באיזשהו פלאפון.
אם כי, אני לא ממליץ לך לנתק לחלוטין את הקליטה של הווייפי, ולהתקין ווייפרי. (למרות שיש פלוס בניתוק הקליטה ידנית, ולא דרך וויפרי, שאז אתה לא מוגבל למכשירים שעובדים עם ווייפרי)
בכל אופן, הסמארטפונים המומלצים הכי זולים הם כנראה של שיאומי. (אם כי, זה נראה ממש כמו סמארטפון ככה שזה מעט פאדיחה להיות עם כזה ווייז) ניתן להשיג גם מחו"ל במחירים יותר זולים. -
@כותב-מוסמך לי יש redmi a9 והוא עובד לי מצוין בנטפרי. (אני לא יודע אם יש אופציה לוויפרי במכשיר)
-
המיקום בווייז חייב להיות מבוסס GPS, וזה עובד רק דרך הסים. (מסתבר שישנם טכניקות נוספות, אבל בד"כ זה לא עובד בלי סים.)נכון לא נכון, מיקום מבוסס GPS לא קשור בשום צורה לסים ועובד מצויין גם בלעדיו. הנקודה שאתה מדבר עליה קשורה לעובדה שבהתחלה אחרי ההדלקה לוקח זמן ל-GPS למצוא את עצמו וכדי שלא תצטרך לחכות המכשיר לוקח מיקום משוער מהאנטנות הסלולריות ולזה כמובן צריך סים.
אני משתמש לוויז במכשיר בלי סים שמחובר לסטיק נטפרי בוויפי ולכן באמת לוקח לו זמן בהתחלה למצוא את המיקום ואחרי זה הכל חלק. הזמן שלוקח תלוי באנטנת ה-GPS של המכשיר ומשתנה מדגם לדגם, ככל שהאנטנה יותר חזקה לוקח פחות זמן.
@לולוש וחוצמיזה שאם זה בשביל הרכב אז אתה יכול להתקין מערכת עם וויז ברכב בלי מולטי מדיה ותשלם על הסים של הגלישה משהו כמו 15 שקל לחודש...(נראלי 15)
הייתי במוסך אפשר מרכב 2017 (אם אני לא טועה, אולי 2019) ולי יש מודל 2016.
אולי במוסך שלך לא יודעים להתקין ברכבים ישנים, אין שום בעיה להתקין מולטימדיה גם ברכב משנת 2000, בגדול בכל רכב שיש רדיו אפשר להתקין מולטימדיה.
@כותב-מוסמך לי יש redmi a9 והוא עובד לי מצוין בנטפרי. (אני לא יודע אם יש אופציה לוויפרי במכשיר)
אין אופציה, וויפרי לאנדרואיד זה לטאבלטים בלבד.
-
@אלי-TZA אמר בהאם אפשר להעביר את הכרטיס הSIM מהסטיק לפלאפון?:
המיקום בווייז חייב להיות מבוסס GPS, וזה עובד רק דרך הסים. (מסתבר שישנם טכניקות נוספות, אבל בד"כ זה לא עובד בלי סים.)נכון לא נכון, מיקום מבוסס GPS לא קשור בשום צורה לסים ועובד מצויין גם בלעדיו. הנקודה שאתה מדבר עליה קשורה לעובדה שבהתחלה אחרי ההדלקה לוקח זמן ל-GPS למצוא את עצמו וכדי שלא תצטרך לחכות המכשיר לוקח מיקום משוער מהאנטנות הסלולריות ולזה כמובן צריך סים.
למרות שאני לא הצלחתי להתחבר, אם אתה הצלחת, כנראה שאתה צודק, ואפשר.
נקודה נוספת, במכשירים שאין בהם אופציה לסים, בדרך כלל אין מיקום מבוסס GPS. -
נקודה נוספת, במכשירים שאין בהם אופציה לסים, בדרך כלל אין מיקום מבוסס GPS.
עד עכשיו דובר האם יש סים בפועל ולא האם יש אופציה לסים.
לא יודע אם בד"כ, יש טאבלטים זולים שאין בהם סים ואין בהם GPS אבל יש גם הרבה שאין להם סים ויש להם GPS.
-
@לולוש לא נראה לי שיש פלאפונים שיהיו להם בעיות, אם תנתק את הווייפי. אבל אתה יכול לשאול את מי שמנתק לך את הווייפי האם זה יכול לגרום בעיות בקליטה באיזשהו פלאפון.
אם כי, אני לא ממליץ לך לנתק לחלוטין את הקליטה של הווייפי, ולהתקין ווייפרי. (למרות שיש פלוס בניתוק הקליטה ידנית, ולא דרך וויפרי, שאז אתה לא מוגבל למכשירים שעובדים עם ווייפרי)
בכל אופן, הסמארטפונים המומלצים הכי זולים הם כנראה של שיאומי. (אם כי, זה נראה ממש כמו סמארטפון ככה שזה מעט פאדיחה להיות עם כזה ווייז) ניתן להשיג גם מחו"ל במחירים יותר זולים.יש אפשרות להתקין וויפרי רק בסמארטפון או שאם מתקינים את זה בכל המכשירים?
-
@אלי-TZA אתה מכיר כזה דבר?
כי אני חיפשתי מקופיא, ולא מצאתי. (הייתי צריך מכשיר לווייז) -
יש אפשרות להתקין וויפרי רק בסמארטפון או שאם מתקינים את זה בכל המכשירים.
א. בסמארטפון אי אפשר להתקין וויפרי, ניתן רק בטאבלט.
ב. ניתן להתקין וויפרי גם על מכשיר אחד בלבד. -
@אלי-TZA אתה מכיר כזה דבר?
כי אני חיפשתי מקופיא, ולא מצאתי. (הייתי צריך מכשיר לווייז)כן, ללנובו לדוגמה יש מכשירים כאלה.