רדיו קול חי
-
שלום,
איך יכול להיות שסינון המפוקח ע"י ועידת הרבנים לביצור חומות הדת, מאפשר שמיעת רדיו קול חי בבתים של בני תורה אשר עד היום לא היה רדיו בביתם. (האם גדולי ישראל לא אסרו כניסה לאתרי חדשות חרדיים)? -
@בלון
כאן זה לא הפורום שלהם, תכתוב א"ז בפורום שלהם
וברצינות, פנה אליהם בטל' או במייל. כאן זה לא המקום הנכון. -
@ליכט למה לא? הבודקים לא בפיקוחם??
שאלתו למה זה לא בכלל הוראתם הכללית בעניין. -
@איצ כאן זה הפורום של נטפרי, שמבצעת את ההוראות של ועדת הרבנים לביצור חומות הדת.
לא להפך. אם אתה רוצה שועידת הרבנים לביצור חומות הדת תורֶה לסגור, אתה צריך לגשת אליהם. לא לנסות "להפעיל לחץ" על נטפרי (מזה בטוח שלא יצא כלום).
נ.ב. בהחלט יש צדק בשאלה, אבל אם רוצים תוצאות, הדרך היא אחרת. -
@חבר לא נראה לי שהבעיה שלו היתה שהוא לא רוצה לגלוש שם.
הבעיה שלו היא בעיקר פליאה על ועדת הרבנים שאין הוראה כזאת / אם יש הוראה כזאת אז על נטפרי שלא מקיימים..אישית, אני בעד שיהיה פתוח, אני לא רוצה לחשוב כמה יעזבו מחוסר ברירה באם כלל החדשות יהיו סגורים, אבל כידוע בנטפרי ב"ה לא מתחשבים כלל בעמך הנ"ל..
בכל אופן מי אני ומה שמי בנושאי רוחניות והשקפה, בטל ומבוטל כעפרא דארעא, לכן אני לא מתערב.ו @בלון אם ברצונך להתנדב במשטרה הרוחנית של כלל ישראל אז מה ש @dLive כתב יועיל יותר.
-
@למדן-וידען קצת קשה להבין מה השאלה. האם החלק הראשון של המשפט שלו, שמדבר על רדיו, או על השני שמדבר על עצם הכניסה לאתר חדשות.
נ.ב. @בלון אתה באמת סבור שרדיו יותר גרוע מאינטרנט? הרי מדובר בערוץ חרדי אחרי הכל, ואין לך אפשרות לשמוע שם דברים אחרים. זה לא מקלט רדיו שבו אתה יכול לשמוע ערוצים אחרים עם תוכן מזעזע.
הקיצור, זה דיון מעניין כשלעצמו: מה יותר גרוע - אתר חדשות או רדיו. -
רק תספרו לי מה הבעיה ברדיו קול חי...
לא שאני שומע רדיו באופן שיטתי/סידרתי.. אבל על מה הרעש? סתם לחנך את העולם?
הרי זה ברור כשמש שאין שם מפגע רוחני, ממש לא. אלא עניין השקפתי ותו לא. אז מה בדיוק מציק לבנאדם?סליחה מראש אם הייתי בוטה מידי.....
-
@רמה-פלוס אמר ברדיו קול חי:
הרי זה ברור כשמש שאין שם מפגע רוחני, ממש לא. אלא עניין השקפתי ותו לא.
אז למה פורום אוצה"ח סגור?
-
@מובהק אמר ברדיו קול חי:
מה הדמיון ?
-
@chocolate אמר ברדיו קול חי:
@מובהק אמר ברדיו קול חי:
מה הדמיון ?
בזמנו נכתב כאן שהבעיה היא שבפורום אוצה"ח ישנם כותבים בעלי דעות פסולות וכדו'
האם ברדיו קול חי או קול ברמה לא משדרים רק שדרנים המאושרים ע"י הועדה לביצור? והמרואיינים מה איתם? -
@מובהק מה קשר כאן כשאתה נכנס לאוצר החכמה אתה רוצה למצוא פסקי הלכות ותורה
ברדיו אתה מתחילה יודע שאתה הולך להקשיב ליהודי עם כיפה וכו' ולא סומך עליו על שום דבר וד"ל -
@מובהק
כבר נכתב שזה לא המקום הנכון לדיונים מעין אלו, כאן זה לא פורום של ועידת הרבנים לביצור חומת הדת.
ובקשר לפורום אוצה"ח, אנא ואנא אל תעורר כאן שוב דיון בנושא, הנושא כבר מוצה עד תום בפורום הישן.