פתיחת משאב חיפוש ביוטיוב לסרטונים שמאושרים בנטפרי.
-
המגבלות של המנוע חיפוש לא נעשו בשביל לפגוע בחוויית המשתמש אלא בגלל חוסר משאבים לפיתוח מנוע משוכלל יותר.
הגבלת ה30 סרטונים הגיעה בהוראת הרבנים. (מחפשים פיתרון מעניין גם לזה)כרגע יש מי שעובד על פיתוח המנוע, ועל שיפור המנגנון, וממה שאני יודע, יש למה לצפות.
למיטב ידיעתי המפתח היקר עשה את זה שלא על מנת לקבל פרס (והראייה שאתם בקושי יודעים מי זה)...
לגבי המנגנון חיפוש, אם יש לכם הצעות מועילות (בנוסף למה שניתן כאן) אתם מוזמנים לכתוב כאן.
(כמובן שהמגיבים יכולים גם לתרום קוד....)לשם הגילוי הנאות, יש לי קשר עם המפתח של האתר, אבל זה לא אני!
ובהזדמנות הזו באמת אפשר וצריך לומר תודה על העבר (ולקוות לעתיד....) למפתח היקר שהזיל המון זמן מזמנו היקר ומכספו על מנת שיהיה ריכוז של הסרטונים הפתוחים בגוגל בנטפרי בימים שאף אחד לא הרים את הכפפה.
ובהערת אגב, אני מבין שפותח האשכול רצה גם אפשרות להציג בחיפוש את הסרטונים שלא נבדקו עדיין, כדי שהוא יוכל לבקש לבדוק אותם. (שזה בהחלט רעיון מעניין, השאלה אם לא בעייתי)
-
לגוף נושא האשכול,
האם ניתן להגדיר שכל תוצאה שאינה פתוחה בנטפרי, לא תעלה בתוצאות חיפוש? -
@clickone אמר בפתיחת משאב חיפוש ביוטיוב לסרטונים שמאושרים בנטפרי.:
ובהזדמנות הזו באמת אפשר וצריך לומר תודה על העבר (ולקוות לעתיד....) למפתח היקר שהזיל המון זמן מזמנו היקר ומכספו על מנת שיהיה ריכוז של הסרטונים הפתוחים בגוגל בנטפרי בימים שאף אחד לא הרים את הכפפה.
אכן,
השאלה היא, איך ומאיפה יש לו את הנתונים של כל הסרטונים הפתוחים בנטפרי.
אם יהיה את הנתונים האלה, יהיה ניתן לעשות לבד חיפוש בכל הסרטונים הפתוחים בנטפרי.
(כיום כשעושים חיפוש ביוטיוב על ידי הוספת הוספת השאילתהSITE youtube כל התוצאות הראשונות, או חסומות או שלא פתוחות) -
@מאןדהו אתה מפתח תוכנה?
הוא משיג את הנתונים בדרך תיכנותית, ומנתח את התוצאות בדרך תיכנותית.אם אתה מפתח אפשר אולי שתנסה לפתח בעצמך את המנגנון חיפוש (וזה לא כ"כ קל כי לפעמים החיפוש הוא בצורה טבעית ולא נצמד למילים כמו שהם כתובים בתיאור הסירטון), ואז יישאר לך רק להשיג את רשימת הסרטונים.
-
@clickone מה שאני הבנתי שהוא מקבל את הנתונים של הסרטונים שנפתחים מנטפרי.
ואם אכן כך, כל אחד יכול לעשות חיפוש במאגר הסרטונים ש(לכאורה) מצוי ביד נטפרי.
אם אני טועה, תעדכן אותי מאיפה הוא משיג את הנתונים? -
@מאןדהו
הוא מקבל רק את המזהה
את שאר העבודה הוא עושה לבד.
לכן שאלתי אם אתה מפתח.
גם אחרי שיש לך ביד את הנתונים הגולמיים, לעשות עליהם חיפוש זה משהו נוסף ואחר לגמרי.במילים פשוטות יותר, אם אתה מתכוון שיביאו לך קובץ אקסל של כל הסרטונים הפתוחים, אז רמת החיפוש שתהיה לך שם קיימת כבר היום באתר, למעט זה שאתה לא יכול למצוא יותר מ30 תוצאות.
אם אתה רוצה לחפש בצורה יותר מורחבת, זה לא קיים באקסל גם כיום. אלא תצטרך לעבור סרטון סרטון - ואת זה בדיוק רצו למנוע
וזה שאתה לא יכול לראות יותר מ30 תוצאות בגלל החלטה של וועדת הרבנים. (כמו שכתבתי מחפשים לעניין הזה פיתרון מעניין) -
הודעתו של @clickone הזכירה לי שיש מי שעומד מאחורי פיתוח האתר וההשקעה הרבה בו לטובת הציבור
אני מתנצל על הכינוי הלא מחמיא שלי לאתר ומביע את הערכתי הרבה למפתח היקר שלא נודע שמו
אנא קח את הדברים כביקורת בונה
יישר כח -
@חיוך אמר בפתיחת משאב חיפוש ביוטיוב לסרטונים שמאושרים בנטפרי.:
לעניות דעתי, בכוונה פיתחו המפתחים את וידאו טוב בצורה גרועה, או כמו שהתבטא @וידאל היקר 'אתר על הפנים'... כדי שלא יוכלו לבלות בו שעות רבות, ולעבור משיר לשיר ומסרטון לסרטון עפ"י הקשרים והצעות כמו ביוטיוב.
אלא רק שמי שמחפש משהו מסויים ימצא, ולא יותר.
וזאת מפני שהמוטו של נטפרי הוא שלא יהיה בילוי אלא רק שימוש נצרך, ומזה הטעם נחסמים כל המשחקים והאפליקציות שאינם מכילים תוכן גרוע אלא נטו הפגת שיעמום.
ושאפו להם על כך...אז למה בסיום סרטון יש העברה אוטומטית לסירטון אחר או יותר מה אם לוחצים ביטול זה נותן מלא משבצות לבחירה של דברים... כן זה פתו בנטפרי למי שלא שם לב
-
@netanel, לא בכל הסרטונים, רק בסרטונים שנפתחים דרך יוטיוב ממש ולא דרך התוכנה של וידיאו טוב.
-
@לולוש אמר בפתיחת משאב חיפוש ביוטיוב לסרטונים שמאושרים בנטפרי.:
@netanel, לא בכל הסרטונים, רק בסרטונים שנפתחים דרך יוטיוב ממש ולא דרך התוכנה של וידיאו טוב.
אז זה אומר שאין להם בעיה כמו שציינו עם בילוי וכו'....
-
@netanel יש מצב שא"א לבטל את האפשרות הזו לגמרי?
שים לב שביוטיוב הרגיל בנטפרי אין בצד רשימת סרטונים כמו ביוטיוב רגיל, זה מראה שכן יש להם בעיה. -
אם באמת כמו שכתבו לא הייתה כוונה להפחית את חווית המשתמש, הרי לא צריכים פיתוח תוכנה ברמה גבוהה כדי לחפש לפי מילה באופן מדוייק. יש את זה בכל תוכנה הכי פשוטה. וגם זה קטסטרופה.
תנסה לכתוב 'מטבח יפה', בתוצאה החמישית מופיע לחן של אלי יפה... ויש ודאי הרבה יותר תוצאות עם שתי המילים האלה. איך אפשר להסביר את זה? -
הרי לא צריכים פיתוח תוכנה ברמה גבוהה כדי לחפש לפי מילה באופן מדוייק.
אתה מתכנת?
-
הרי לא צריכים פיתוח תוכנה ברמה גבוהה כדי לחפש לפי מילה באופן מדוייק
אפשר לחפש בצורה מאוד מאוד מדוייקת.
אבל זה אומר, שאם תכתוב "סוגיה", לא תמצא את הסרטונים שכתוב בהם "סוגייה".
אם אם תחפש "מטבח יפה", לא תמצא את "מטבח מאוד יפה". -
השאלה האם א"א להשקיע את האנרגיות באתר יוטיוב עצמו
להשתמש עם החיפוש שלהם ולצנזר מהתוצאות כל מה שסגור (/או עדיין לא נבדק) כ"כ להגביל כמות התוצאות לפי הקטגוריה שהסרטון שייך בו וכדו' -
למה באמת לא לעבר יותר יסודי על יוטיוב זה יחסוך המון זמן!!???
-
@chocolate
אלחוש לכם סוד קטן
(שהוא כבר לא רלוונטי)
בטעות עליתי על איזה פירצה קטנה בנטפרי שמאפשרת פליליסט
(לא להתלהב כבר לא רלוונטי, ולכן אני מגלה)
ואותה "פירצה" אפשרה לי לראות:
רק מה שכבר פתוח.
ומה שחסום חסום,
ומה שלא נבדק מאפשר לשלוח לבדיקה.
לא יותר כך שנטפרי לא צריכה כבר לעבוד קשה כי זה קיים