סינון תמונות ע"י רובוט -למה א"א לשלב את שניהם??
-
בעבר דנו כאן רבות למה לא שייך שסינון התמונות יתבצע ע"י רובוט והמסקנה הייתה שעדיין בדיקה אנושית מדויקת יותר
לכאורה אפשר עדיין לשלב את שניהם
שהרי יש הרבה תמונות פשוטות שהם בעלי אלמנט אחד שאותם הרובוט יכול לזהות ב100 אחוז, וא"כ תמונות אלו יבדקו ע"י הרובוט
ואילו תמונות מורכבות יותר ישלחו לבדיקה
כך הכל יהיה מהיר יותר -
@ב-ל בעיקרון אתה צודק.
לדוגמא תמונות שהם רק סמל, כמו פחות מ-32px. או רקעים שהם רק מעבר צבע. או תמונה שהיא רק טקסט.
השאלה היא כמה הן התמונות שאלגוריתם יכול לזהות אותן ככשרות בוודאות. אם זה רק אחוזים בודדים מכלל התמונות, זה לא שווה פיתוח.
אני לא קובע אלא מסתפק. נקודה למחשבה . -
@ב-ל
מי אמר שזה לא עובד ככה עכשיו כבר ? -
@בנגי
הכל נשלח לבדיקה
אין סיבה שאחד שמחפש למשל עט באליאקספרס שהתמונה לא תוכל להיבדק ע''י רובוט
(אם התמונה מכילה רק אלמנט אחד -העט) -
@ב-ל גם באלמנט אחד צריך רובוט בדרגה גבוהה מאוד...
א"א להעלות הרבה רעיונות, אבל יש לא מעט דברים הדומים לעט, מכשירים שונים, וכדו', שא"א לפתוח. -
פוסט זה נמחק! -
@ב-ל בעבר מהירות הבדיקה האנושית היה ענין של שניות ספורות, מה שייתר את הצורך בהפרדה של רובוטי ואנושי על חסרונותיו.
נכון להיום העומס בבדיקה גדול מאוד, דבר זה הוא כבר מתחילת הקורונה כמעט ואין שינוי משמעותי לטובה, (בימי הסגר היה יותר עומס).
ככל ואין כוונה להגדיל את כמות הבודקים כדי לחזור למצב המהירות טרום קורונה היה נכון לשלב בדיקה רובוטית לכל הפחות למיון התמונות לסוג בדיקה.לדוגמא: נכון להיום תמונות צרות נשלחות לבדיקה נפרדת איטית יותר (כך נכתב כאן לא פעם) כדי למנוע פספוסים.
היה נכון שהבדיקה הרובוטית תפריד בין הקבצים שלכאורה נקיים בוודאות רק רוצים עין אנושית לבין קבצים שהרובוט לא יכול לקבוע או קבצים בעלי סיכון לתמונות שאמורים להיחסם. -
אולי הפוך. רובוט שפוסל, או שמוריד עדיפות, ולא רובוט שמכשיר תמונות.
נגיד, תמונות עם אנשים ירדו בעדיפות שלהם בתור הבדיקות, כי יש יותר סיכוי שייפסלו, ואת זה גם רובוט יכול לקבוע (אם יש אנשים בתמונה).
ואם יש בדיקה כפולה של תמונות (סומכים על גוי אחד?), אז תמונות בלי אנשים או פרצופים יסתפקו בבדיקה אחת. -
אני חושב שנטפרי אמורים לסנן תמונות בכללי
אבל מה ששלחו לי בתוך הודעת מייל אישית אני חושב שנטפרי לא אמורים לחפור ולסנן לי את זה כי אם זה למשל תמונה שליח אם אמא ,אחות, אישתי למה שאני לא יוכל לראות את זה ? -
@ש-ט אמר בסינון תמונות ע"י רובוט -למה א"א לשלב את שניהם??:
אני חושב שנטפרי אמורים לסנן תמונות בכללי
אבל מה ששלחו לי בתוך הודעת מייל אישית אני חושב שנטפרי לא אמורים לחפור ולסנן לי את זה כי אם זה למשל תמונה שליח אם אמא ,אחות, אישתי למה שאני לא יוכל לראות את זה ?מה זה קשור לנושא של האשכול???
[אגב זה ממש לא נכון. נטפרי לא מסננים תמונות פרטיות ששלחת במייל.. ] -