ימי ניסיון
-
@nigun אני חושב שזה רק יכול לעזור לנטפרי שיש ניסיון אנשים מנסים ואם טוב להם הם נשארים. ויש כאלה שבלי ניסיון בכלל לא יבדקו וזה חבל כי נטפרי יש להם סינון טוב אבל רוב האנשים אוהבים קודם לנסות במיוחד בתוכנה כזאת שחשוב לראות שזה מתאים להם הסינון. ואז ממשיכים אם טוב להם.
אני מקווה שאחד מההנהלה יראה את זה ויעשה אם זה משהו כי זה רק יתרום להם -
@daniel4241
נטפרי לא משקיעים שקל בשיווק
אם מישהו יתרום VPN על חשבונו, לא נראה לי שלמישהו יהיה עם זה בעיה. -
@nigun זה לא שיווק רק. תראה מה רשמתי ערכתי הרגע את ההודעה למעלה
-
@daniel4241
שכנוע אנשים להצטרף לנטפרי == שיווק. -
@nigun אבל זה לא קשור רק לשכנע ניקח דוגמא שלי אני הכרתי לפני את נטפרי קיבלתי אישור vpn הורדתי הכל גם תעודה אבטחה. חלק עבד חלק לא סינן והיה עוד כמה בעיות ואז מחקתי בגלל שעשה לי בעיות ולא רוצה לשלם סתם אם היה ניסיון אפילו יומיים שלוש הייתי מנסה להישאר ולבדוק יותר לעומק
אתה מבין את הראש שלי? -
@daniel4241
מבין
אבל זה דורש משאבים וכרגע אין לזה תורם/מתנדב
בא נחכה לשמוע מ @clickone למה הוא הפסיק
ואז נהיה יותר חכמים. -
אם כבר צריך לעשות את זה בעיקר לטאבלטים כי שם אין אפשרות להסיר את הווייפרי וככה יודעים בהתחלה מה עובד מה לא עובד הרי אף אחד לא יודע מה עובד רק אחרי ששמת על המכשיר את החסימה ואז במערכת הפניות אומרים שזה לא עובד וזה לא עובד כי כל מכשיר זה משהו אחר
-
@י-הודה אני חושב שצריך להכל גם למחשב וגם לטבאלט ניסיון נותן אפשרות לנסות וככה אנשים מנסים יותר יש חלק נמנעים מלנסות כי אין ניסיון. וגם זה לא רק עובד או לא עובד יש חלק שלא יתאים להם הסינון וחלק יתאים להם וימשיכו. אבל צריך שיהיה אפשרות לניסיון
-
@י-הודה הוא לא מדבר על הוויפרי
הוא מדבר על החסימה הרגילה למה אתה צריך להגיע לוויפרי -
@בנגי
נכון מדבר על סינון בלבד -
אכן, לפני כ6 שנים (די בתחילתה של נטפרי) היה לי VPN שהוקם לע"נ אבי ז"ל,
היה אפילו אתר שהיה אפשר לשים שם מייל, וזה היה שולח פרטי התחברות ומדריך חיבור למייל.
הסיבה שזה קם לא היתה כדי "לשווק" את נטפרי אלא כדי לתת לאנשים סינון בחינם, מתוך מחשבה שזה יהיה לזכות נשמתו של אבא שלי. (לפני זה, בתקופת מחלתו וקצת אחרי, היתה חלוקה של סינון לפלאפון של חברה אחרת)
אבל אכן זה בפועל גרם לאנשים, שהיו עם הVPN לעבור לחיבור נורמלי ויציב.העלות של השרתים היתה לא קטנה (היו חודשים שזה הגיע לכיוון האלף + בחודש כמדומני)
הסיבות שזה הפסיק, היו - בגלל שזה לקח המון תמיכה מנטפרי, אז עשינו שלא מבקשים יותר תמיכה מנטפרי,
ז"א, מי שזה עובד לו, שיהנה, מי שלא, אין מה לעשות יותר מדאי.אח"כ היה את העניין של התשלום / תרומה (לפני שנטפרי התחילה לחייב תשלום על כל חיבור), שבזה אני ביקשתי שכל מי שלוקח שיקבל על עצמו תרומה של 15 שח לחודש לנטפרי. (לא יותר מדאי תרמו )
ובסוף, היה את העניין של הוויפרי, שאנשים היו נהנים מ2 העולמות. (מתי שרוצים יש סינון ומתי שלא אז פשוט מורידים אותו)
אז רצינו לחייב את מי שבVPN להתקין וויפרי.בקיצור, זה קצת יצא משליטה, אז בסוף זה עבר לידיים של נטפרי כולל הכל. (גם שם זה עבר כמה מסלולים)
אני מצרף כאן תמונה של הטקסט שהופיע בסוף השירות למי שהיה משתמש בזה בחיפוש גוגל (נראה לי)
בעבר היה רעיון לעשות אתר שבו שמים כתובת, מכל סינון, וגולשים בו כאילו אתה בנטפרי. אבל זה ירד מהפרק בגלל סיבות שונות.
כמו כן היה בעבר כתובת מייל, שהיית שולח אליה כתובת בכותרת, והיא הייתה מחזירה למייל אוטומטית, תמונה איך הכתובת הזו נראית בנטפרי. אבל זה לא קיים יותר.תכלס, ממה שאני יודע ממשווקים, כן יש היום תקופת נסיון - תבדקו עם המשווקים (אני חושב ש @zeevgros יכול לומר אם יש ומה בדיוק)
ועוד משהו, חיבור VPN זה לא הדבר הכי יציב שיש, והוא מועד לבעיות. אז זה גם יכול להיות הפוך, שאנשים פשוט יברחו מהסינון בגלל שזה לא יציב - מה שלא נכון בחיבור נורמלי.בשולי הדברים (ואולי דווקא הייתי צריך לכתוב את זה בהתחלה)
תודה ענקית ל @magicode על שנתן את האפשרות לVPN הזה להתקיים, ולצבור זכויות (אני מקווה...) מזה שאנשים יזכו לא להיכשל. - אני יודע שזה לקח ממנו המון כוחות ותמיכה, ועל כך אלף פעמים תודהותודה ענקית ל @magicode ובכלל לכל צוות נטפרי היקרים על הדבר הנפלא הזה! שנקרא נטפרי.
מי שלא חווה אינטרנט מסונן לפני, פשוט לא יכול לשער ולהעריך את הדבר המדהים הזה, ששינה לי (ולא רק) באופן אישי את החיים.
תודה!! -
מה זה VPN?
-
@clickone קודם כל תודה על התגובה אז אתה חושב שלא יהיה אפשרות כזאת בעתיד שיתן ניסיון לפני השימוש כי זה מבאס מאוד כי אני מאוד רוצה להישאר בסינון ולא עבד לי טוב אז מחקתי ישר שלא אשלם סתם יש אפשרות לעשות משהו עם זה תודה רבה(מסיבות אישיות הייתי חייב vpn רק ואישרו לי)
-
@daniel4241 אני לא יודע אם לא יהיה לעולם.
אבל אני מניח שאם תרצה לבדוק, זה לא יהיה קשה למצוא מישהו באיזור שלך או חבר שיסכים להשאיל לך סטיק לנסיון, או שיש לו ראוטר וייתן לך את הסיסמא שלו. (אני אישית עשיתי את זה עם כמה)גם על הVPN שקיבלת, אני לא חושב שיש ל20 שח בחודש משמעות בבדיקה של מוצר. במיוחד שאם ניתקת אחרי כמה ימים אתה מחוייב באופן יחסי
-
@clickone ניתקתי אחרי שעה בערך אז לא ובעיה לחברים שלי אין סינון בכלל. וסטיק זה מאוד איטי ולא יכול להשתמש בזה
-
@daniel4241 האמת שיש גם אפשרות לבקש מאחד החברים כאן בעתיד כשתרצה לבדוק שוב, שליטה מרחוק על המחשב שלו לכמזה זמן כדי להרגיש אם הסינון כבר כן מתאים לך.
סטיק זה לא איטי. זה תלוי באיזור בו אתה נמצא.
אני מחובר גם בראוטר וגם בסטיק כשאני בדרכים, זה ממש תלוי באיזור -
@clickone אני מאוד רוצה לחזור לנסות אבל זה לא נפתח לי קבצים של הלימודים וגם חלק סינן לי חלק לא משום מה. כי אני יודע שאין על נטפרי חבל שאין ניסיון אפילו יום יומיים. ולגבי הסטיק לא מתאים לי
-
@daniel4241 אז למה לא תנסה עם הVPN שקיבלת?
נכון שזה יעלה כסף
אבל לא 20
אם אחרי יומיים אתה מתנתק, תשלם נראה לי פחות מ2 שקלים. וזה שווה את הנסיון. -
@clickone כי זה לא יומים באמת זה סיפור קצת ארוך אבל לא משנה. תודה רבה שהקדשת מזמנך
-
@clickone
אולי הספקים יכולים לתת שם משתמש וסיסמה שיהיו בתוקף לכמה ימים
בשביל שלא יפתחו כל הזמן חשבונות חדשים אפשר לבקש פרטי אשראי לאימות
אפשר לתת גם 1-2 נקודות בחינם בשביל שיראו איך עובד המערכת פניות (אולי אפשר גם להגביל את הסגנון של הבקשות).
לספקים שווה לתת את זה בשביל השיווק, ונטפרי לא יפשטו רגל מחלוקת כמה נקודות.