האם מייל עובר סינון?
-
לי סיננו תמונה וקישור
לא נתנו לפתוח -
@איפרגו זה לא במייל, 99.9% שמדובר היה בתמונה וקישור חיצוניים שנשלחו במייל והחסימה היא על הקישור החיצוני.
-
@אלי-tza אז איך המייל נחסם?
-
@aiib אמר בהאם מייל עובר סינון?:
@מעלה-ומוריד כי זה המקום הכי אישי של האדם ולדעתי זה קצת בעייתי לחפור לו שם...
גם נטפרי עצמם לא מכריחים אותך להגדיר שתמונות במייל יסתננו אוטומטית אולי בגלל שזה באמת קצת יותר מדי....התמונות נבדקות אנושית (גם אם ע" גויות בחו"ל) אז מה שאישי לא יישלח בלי אישור הרובוט מצד שני לא אוגר מידע ולא מדליף מידע הוא בודק וחוסם ומוציא לוג שיושב אצלך בצורה מוצפנת ואם אתה בוחר בכך אתה שולח את זה לנטפרי ואז הם יוכלו לראות על איזה מילים זה נחסם.
לסיכום ברובוט שום מידע לא עוזב את המחשב שלך אם אינך מעונין (אגב אותו דבר לגבי תעבורת אינטרנט אף אחד לא יכול לדעת להיכן ניסית לגלוש אם לא תקליט ותשלח לו הקלטה כי אחרת זה לא נאגר בשום מקום) -
@איפרגו אמר בהאם מייל עובר סינון?:
לי סיננו תמונה וקישור
לא נתנו לפתוחתמונה מסוננת במייל זה אומר שזה קישור לתמונה ציבורית
קישור חסום זה אומר שהמקום שאליו הפנה הקישור היה חסום -
@אינו-יודע-לשאול אמר בהאם מייל עובר סינון?:
גם נטפרי עצמם לא מכריחים אותך להגדיר שתמונות במייל יסתננו אוטומטית אולי בגלל שזה באמת קצת יותר מדי....התמונות נבדקות אנושית (גם אם ע" גויות בחו"ל) אז מה שאישי לא יישלח בלי אישור הרובוט מצד שני לא אוגר מידע ולא מדליף מידע הוא בודק וחוסם ומוציא לוג שיושב אצלך בצורה מוצפנת ואם אתה בוחר בכך אתה שולח את זה לנטפרי ואז הם יוכלו לראות על איזה מילים זה נחסם.
לסיכום ברובוט שום מידע לא עוזב את המחשב שלך אם אינך מעונין (אגב אותו דבר לגבי תעבורת אינטרנט אף אחד לא יכול לדעת להיכן ניסית לגלוש אם לא תקליט ותשלח לו הקלטה כי אחרת זה לא נאגר בשום מקום)וסרטונים? מי בודק אותם?
-
@אלי-tza אז איך המייל נחסם?
כמו שכתב @אינו-יודע-לשאול המייל לא נחסם אלא הקישור.
-
@אלי-tza יש כאן כאלו שמתלוננים שגם המייל נחסם
-
@aiib עניתי על תיאור מסוים. השאלה הכללית נשארה.
-
בינתיים לא שמענו כאן בפורום שרבים מגולשי נטפרי משתמשים בו על אף אחד שחסמו לו את המייל,
רק הביאו קישור לפורום אחר שמישהו טען זאת שמה, נשמע מוזר מאד!
אני מפנה כאן את השאלה לרבבות גולשי נטפרי, למישהו מכם חסמו את המייל? לא תמונות מוטמעות וכדו' אלא את המייל עצמו???? -
@אלי-tza יש כאן כאלו שמתלוננים שגם המייל נחסם
ייתכן שמדובר שיש בעמוד הראשון של המייל תוכן בעייתי מאד לרובוט, ולכן הוא מקבל דף של קוצים.
-
@www עד כדי שהוא לא יכול לצנזר את המילים?
-
@mashav אמר בהאם מייל עובר סינון?:
בינתיים לא שמענו כאן בפורום שרבים מגולשי נטפרי משתמשים בו על אף אחד שחסמו לו את המייל,
רק הביאו קישור לפורום אחר שמישהו טען זאת שמה, נשמע מוזר מאד!
אני מפנה כאן את השאלה לרבבות גולשי נטפרי, למישהו מכם חסמו את המייל? לא תמונות מוטמעות וכדו' אלא את המייל עצמו????באמת מוזר!
ולא, אף פעם לא חסמו לי או למישהו ממכרי מייל בנטפרי! (ולי יש כמה...) -
אגב אותו דבר לגבי תעבורת אינטרנט אף אחד לא יכול לדעת להיכן ניסית לגלוש אם לא תקליט ותשלח לו הקלטה כי אחרת זה לא נאגר בשום מקום
לאחרונה נודע לי שבסינון אחר (הפרטים שמורים במערכת...) לעובדים יש גישה לתעבורה לפחות ברמת הURL.
הם לא צריכים לקבל ממך הקלטה כדי לפתוח חסימה. -
@מאןדהו זה קרה במייל או בצ'אט?
-
@bird במייל, בצ'אט רשמית יש סינון.
-
לסיכום ברובוט שום מידע לא עוזב את המחשב שלך אם אינך מעונין (אגב אותו דבר לגבי תעבורת אינטרנט אף אחד לא יכול לדעת להיכן ניסית לגלוש אם לא תקליט ותשלח לו הקלטה כי אחרת זה לא נאגר בשום מקום)וסרטונים? מי בודק אותם?
אני לא יודע, אבל איזה סרטונים נשלחים לסינון רק סרטונים שעלו ליוטיוב או מקומו ציבוריים אחרים סרטונים פרטיים אין בכלל בדיקה