בעיות בתוכנת הוויפרי
-
@כן-כבודו למה נראה לך שהבעיה קשורה לwifree? אולי באמת אין אינטרנט?
-
@shraga כנראה יש לך 2 חיבורים לרשת
-
בדרך כלל התקנה מחדש עוזרת
-
@כן-כבודו
אולי זה קשור לנפילה שהיה ל RL אתמול ? -
@shraga כמו שכתבתי. גם המחשב מציין שיש תקשורת עם האינטרנט, וכן הנורות במודם מסמנות שיש אינטרנט. בפועל אין גלישה, והוויפרי מציין באייקון על חסימה.
-
@bbn כמדומני שהיה פעם שניסיתי ולא עזר, לא בטוח, אבל למה שיעזור ? בדרך כלל זה מסתדר באיזה שלב, כמו שכתבתי, רק זה לוקח זמן בין כמה דקות לכמה שעות.
-
@כן-כבודו
אולי תתקין מחדש את הווייפרי.. -
@כן-כבודו וייפרי לא אמור בשום אופן למנוע גישה לפותר הבעיות של נטפרי
זה שיש סמל של חסימה זה לא מוכיח כלום כי זה מופיע גם כשאין בכלל אינטרנטנסה לאפס את הגדרות הרשת
-
@יהודי-חכם בעיה נפוצה:
האינטרנט חסום עד להרצת התקנה מחדש או אתחול שירות:
פיתרון, הורידו את כלי השירות הבא בקישור:
https://netfree.link/wiki/תוכנת_WiFree.
לקוח מויקי נטפרי.
אם זה עזר אשמח אם תלחץ על סימון החץ בצד -
@אחד-מי-יודע זה מה שנפתח בקישור שלך
לזה אתה מתכווין ?
-
מצטער טעות שלי.
הפוסט הקודם תוקן -
@אחד-מי-יודע נסיתי את זה עכשיו אני צריך לחכות ולראות, אם בהמשך זה כבר לא יקרה יותר, זה דבר שקורה מפעם לפעם,
האמת, שהיה פעם שפניתי לתמיכה של RL, ואחר בדיקות ארוכות הם טענו שזה מגיע מהוויפרי - אולי בגלל שלא מצאו כל סיבה אחרת לבעייה, או שראו שזה קשור - לא יודע.
בתמיכה של נטפרי לא יכלו לעזור לי בעניין.
מקווה שהקישור הנ"ל יעזור לי, כמדומה שזה קורה לפעמים, לאחר ניתוק וחיבור חוזר, זה אולי מתאים לתאור של הבעייה שם. -
@כן-כבודו אמר בבעיות בתוכנת הוויפרי:
@אחד-מי-יודע נסיתי את זה עכשיו אני צריך לחכות ולראות, אם בהמשך זה כבר לא יקרה יותר, זה דבר שקורה מפעם לפעם,
האמת, שהיה פעם שפניתי לתמיכה של RL, ואחר בדיקות ארוכות הם טענו שזה מגיע מהוויפרי - אולי בגלל שלא מצאו כל סיבה אחרת לבעייה, או שראו שזה קשור - לא יודע.
בתמיכה של נטפרי לא יכלו לעזור לי בעניין.
מקווה שהקישור הנ"ל יעזור לי, כמדומה שזה קורה לפעמים, לאחר ניתוק וחיבור חוזר, זה אולי מתאים לתאור של הבעייה שם.כעת כבר עבר זמן מה כחודשיים, ולא נתקלתי שוב בבעייה הזאת (לאחר שביצעתי את הפתרון הנ"ל), אז כנראה שזה הפתרון לבעייה שלי, ושל מי שנתקל במשהו דומה.
תודה למסייעים! -
@אחד-מי-יודע אמר בבעיות בתוכנת הוויפרי:
@יהודי-חכם בעיה נפוצה:
האינטרנט חסום עד להרצת התקנה מחדש או אתחול שירות:
פיתרון, הורידו את כלי השירות הבא בקישור:
https://netfree.link/wiki/תוכנת_WiFree.
לקוח מויקי נטפרי.
אם זה עזר אשמח אם תלחץ על סימון החץ בצדלאחר שעבר כחודשיים, נראה שזה עזר (לחצתי על החץ).
תודה.