נטפרי עובדים עם ספק בזק ??
-
מה זה הספק הזה ?
זה בזק בעצמם ?
-
@מעמד
"מוקד בזק למגזר החרדי"
כפשוטו. -
@ליכט אמר בנטפרי עובדים עם ספק בזק ??:
@מעמד
"מוקד בזק למגזר החרדי"
כפשוטו.במילים אחרות ספק בזק ?
מה זה אומר מוקד בזק ? הם שולחים אותי לספק שעובד איתם או שהם עצמם עובדים עם נטפרי ? -
@מעמד
בזק הם לא ספק.
הם עובדים עם ספקים. -
@מעמד אמר בנטפרי עובדים עם ספק בזק ??:
@מעמד
"מוקד בזק למגזר החרדי"
מה זה אומר מוקד בזק ? הם שולחים אותי לספק שעובד איתם או שהם עצמם עובדים עם נטפרי ?בזק לכשעצמם לא עובדים עם ספק נטפרי .
אלא יש ספקים תומכי בזק שעובדים עם נטפרי . ויש שירות של בנאדל הפוך דהיינו שאת המתחבר לבזק רגיל ועושה שיוך של הבנאדל לנטפרי [ בתשלום נוסף] באמצעות הספקים שעובדים עם נטפרי . -
@מעמד
בזק הם לא ספק.
הם עובדים עם ספקים.@קראט-2000 אמר בנטפרי עובדים עם ספק בזק ??:
@מעמד אמר בנטפרי עובדים עם ספק בזק ??:
@מעמד
"מוקד בזק למגזר החרדי"
מה זה אומר מוקד בזק ? הם שולחים אותי לספק שעובד איתם או שהם עצמם עובדים עם נטפרי ?בזק לכשעצמם לא עובדים עם ספק נטפרי .
אלא יש ספקים תומכי בזק שעובדים עם נטפרי . ויש שירות של בנאדל הפוך דהיינו שאת המתחבר לבזק רגיל ועושה שיוך של הבנאדל לנטפרי [ בתשלום נוסף] באמצעות הספקים שעובדים עם נטפרי .אז לא הבנתי מה ההבדל בין הראשון לשני ?
זה אותו הדבר, לא ?
https://netfree.link/wiki/אני_רוצה_להתחבר_לנטפרי
בזק (עם ספק 099)
08-800-1000
ספק אינטרנט 099
072-2466805 -
@מעמד
מי שמתחבר דרך המוקד הזה מקבל את החשבונית על התשתית (של בזק), ועל הספק (של הספקים שעובדים עם בזק) מקבלים מבזק.
כלומר, הוא בעצם לקוח (באנדל) של בזק בתשתית וספק. -
אין אפשרות ליהיות בבזק גם בתשתית וגם בספק משום שהספקים שעובדים עם בזק לא עובדים עם נטפרי ישירות.
לדוגמה אם למשל אתה לוקח תשתית בזק וספק טריפל C לא יהיה לך נטפרי משום שהסינון של נטפרי על טריפל C הוא רק דרך סים כשר
בנוסף יש אפשרות כאן כמו שרצית אבל אני בכלל לא ממליץ עליה -
- להפנות לאפשרות שאתה בכלל לא ממליץ עליה גם נקרא המלצה
בפרט אם בודקים את היסטוריית ההמלצות...
לא שאני חושב שיש לך כוונות נסתרות אבל התעוררתי לכתוב כי יצא לי לשמוע יותר מלקוח אחד שלהם שנשאר עם חור גדול בכיס ובלב.
כנראה שלא סתם הם לא מופיעים לא כאן ולא כאן - לעניין בזק והספקים, לפי דף הבית של נטפרי ולפי מה שידוע לי זה לא נכון מה שאתה אומר.
ההמלצה שלי לכל מי שמתעניין ברכישת קו זה לא להאמין לי ולא לאף אחד אחר
פשוט להרים טלפון לספקים ולהתעניין לבד
זה שוק דינמי ומאוד תזזיתי, מה שנכון היום לא נכון למחר. - להפנות לאפשרות שאתה בכלל לא ממליץ עליה גם נקרא המלצה
-
@אקסס אני אישית הייתי שם וזה עבד לי מעולה בהתחלה ואח"כ זה עשה בעיות כך שזה כן אפשרי אך בכלל לא מומלץ הם עושים המון כאב ראש והמון המון חור בכיס
-
@מעמד
"מוקד בזק למגזר החרדי"
כפשוטו.בהחלט זה חידוש!
שבוע שעבר התקשרו אלי מבזק לשכנע אותי לשדרג ל200 מגה, ובתוך השיחה הציעו לי להצטרף אליהם עם נטפרי בבאנדל הפוך של 099, התפלאתי כי לפני כמה חודשים הנציג לא ידע בכלל מה זה נטפרי!
אכן בהחלט חידוש חשוב! -
@מעמד
בזק הם לא ספק.
הם עובדים עם ספקים.זה לא בדיוק, בזק בינלאומי הם גם ספק אינטרנט
-
@filtered
בזק בינלאומי זה לא בזק, זה חברת בת של בזק, והיא מתנהלת כחברה בפני עצמה לכל דבר וענין.
יש להם אפשרות לבאנדל עם בזק בדיוק כמו הספקים האחרים.
אך בינתיים אי אפשר להתחבר לנטפרי ע"ג בזק בינלאומי.