אתר המוזיקה: "המנגן"
-
@נ-חיים תודה!
יודע זאת בוודאות? -
@מעמד אמר באתר המוזיקה: "המנגן":
@chana-twito אמר באתר המוזיקה: "המנגן":
@mashav הנה תמונה שצרפתי.
חסום!לא חסום
אולי זה תקלה באתרבהקלטת תעבורה מופיע חסימה
-
אני הייתי מהאלו שביקשו לחסום...
יש שם התכתבויות בוטות וזולות [להחריד!!!] בין בנים לבנות, שלא קיימים בשום פורום שאמור להיות פתוח בבית חרדי, ובוודאי שלא בנטפרי...
פניתי להנהלת האתר, ולא היתה שום תגובה.
נכנסתי לתוך שרשור של התכתבות כזו וכתבתי והזהרתי ש"חבל, אוטוטו הפורום שלכם יחסם בסינונים החרדיים", ופשוט מחקו לי את התגובה. וכשעשיתי את זה בפעם השניה, הנהלת האתר השעתה לי את החשבון..השערה שלי: מדובר בקבוצת נערים שמנהלים את האתר.. או נערים בגיל, או נערים בדעת.
פשוט תבדקו אותי, ותיווכחו...
כל הכבוד לנטפרי שחסמו את הפורום הזה!
-
@חיים-כהן תודה!
לא ידעתי על כך בכלל!!!
אבדוק את העניין.תודה בכל אופן!
-
@chana-t אגב, אמשיך ואוסיף שכרגע פניתי להנהלת האתר+ צילום מסך מההתכתבות כאן.
נראה מה יגיבו... -
@chana-t אמר באתר המוזיקה: "המנגן":
@chana-t אגב, אמשיך ואוסיף שכרגע פניתי להנהלת האתר+ צילום מסך מההתכתבות כאן.
נראה מה יגיבו...זה לא יעזור...
זה סגנון של אנשים.. אם זה לא בא מבפנים, זה יחזיק בדיוק יומיים, אם בכלל.רוצה דוגמא מוחשית ואקטואלית? הנסיון של אתרוג לחקות את נטפרי...
זה פשוט לא זה.. -
@חיים-כהן
קודם כל הבנתי שאתה כנראה נמנה על אלו שזכו להתמנות ישירות על ידי הקב"ה לאחד משוטרי העולם שתפקידם לפקח על כלל ישראל שלא יכשלו ח"ו בעבירות חמורות (כמו להתכתב על מוזיקה באתר המנגן..) אז לפני הכול: כל הכבוד! זוהי עבודה קשה ועול כבד שאתה נושא על כתפיך,מקווה שתוכל לעמוד בהעכשיו לעצם העניין, כשאתה מגלגל עניים לשמיים בצדקנות ומזדעק על זה ש"יש שם התכתבויות בוטות וזולות להחריד " ועוד מוסיף בטהרנות קדושה כמה סימני קריאה, אתה בעצם משקר במצח נחושה ,למה? כי אני חבר באתר הזה כבר חצי שנה ואף פעם לא נתקלתי בדבר כזה (אולי אתה מחשיב התכתבות על מוזיקה לדבר בוטה, מי יודע ...)
הנה העובדות :זהו אתר מוזיקה שיש בה גם פלטפורמה להתכתבות בנושאים הקשורים אך ורק על מוזיקה.נקודה. ויש שם פיקוח נחב שמוחק כל הזמן פוסטים הסוטים מנושא האתר.
אז לפני שאתה הולך להתבכיין לנטפרי תבדוק את העובדות ותחשוב רגע מה אתה מעולל למאות אנשים שבסך הכול רוצים להתכתב על מוזיקה באתר מפוקח וכשר?!,אתה פשוט דוחק אותם לפינה שלא יהיה להם ברירה אלא להוריד את הסינון של נטפרי (אישית אני יודע על כמה כאלה) ,
בגלל אנשים כמוך שמסתכלים על העולם דרך המוח המאוד מצומצם שלהם,כן כן בגללך! אנשים מורידים את הסינון של נטפרי.
תמשיך , תמשיך לפקח על העולם... -
@משה-ארבל היקר!
כמה שאלות:
- למה נראה לך שנטפרי חוסמים עפ"י דיווח של מישהו בלי לבדוק את הענין ?
- אתה מחובר לנטפרי (או שאולי אתה מאלו שכבר עזבו בגלל חסימת הפורום של המנגן) ?
- מה הצורך במשתמש הנוסף: http://forum.netfree.link/user/משה-דיין ?
-
@chana-t אני יודע בוודאות שיש שם פיקוח נרחב שרק לאחרונה תגברו אותה.נקודה
זהו אתר נטו על מוזיקה ואני חושב שזאת תיהיה עוול גדול אם חוסמים אות האתר זה רק ידחיק מאות אנשים לפינה -
@ליכט היקר!
1 דיברתי אל השוטר חיים כהן שהזדעק בהיסטריה על "התכתבויות בוטות להחריד!!" ולא אל נטפרי
שנית, ברור שדיווחים לנטפרי משפיע על החסימה, כי נטפרי לא יכולה לבדוק כל דבר לעומק והיא מסתמכת על דיווחים (ולכן ידה קלה מידי על הדק החסימה שגם מיטיב עםנטפרי כלכלית כי כל חסימה עולה כסף לפתוח אותה)
עובדה שנטפרי כבר חסם לאחרונה לתקופה קצרה את האתר בגלל דיווחים כוזבים של כל מיני אנשים אינטרסנטיים ופתחה אותה בחזרה אחרי זמן
2 אני עדיין מחובר לנטפרי , בדגש על "עדיין" כי אני ממש לא יודע אם אוכל להמשיך עם התקפת החסימות על ימין ועל שמאל שבסופו של דבר פוגע רק בבעלי נטפרי (שהרי בסופו של דבר התוצאה היא :פחות כסף)
3 לא עניינך -
@ליכט היקר!
עכשיו אני רוצה להפנות אליך שאלה:
האם אתה לא חושב שנטפרי מצויה בניגוד עניינים מובהקת?
הרי כל חסימה של אתר/פלטפורמה/וידאו וכו ולה כסף למשתמש בכדי לפתוח אותה
אז איך נטפרי יכול לחסום אתרים באוביקטיביות מבלי שיהיה לה אינטרס לחסום כמה שיותר? -
@משה-דיין ואני יודע בוודאות שהיו שם התכתבויות בשפה זולה ולא מתאימה כשבהתכתבויות השתתפו גם משתתפים אם תווית פיקוח על הפרופיל שלהם בצורה אקטיבית
אין לי סיבה להתווכח אתך כי זה לא נראה שאתה כזה לא נוגע בדבראבל כדי שלא יחשוב הקורא התמים שחסום לו הפורום שמדובר בכזה פורום תמים
-
@אינו-יודע-לשאול
1 אני לא יודע למה אתה מנסה לעשות לדעותיי דה לגיטימציה כאילו "אני נוגע בדבר" זה קצת ילדותי
2 אני חבר באתר וכנראה שאתה לא, מידיעה אני אומר לך שכל פוסט זול/בוטה/לא קשור נמחק מיידית
להיפך יש שם טענות מצד החברים על מחיקת יתר -
הפורום הוא לא המקום לדון על חסימות, האם הן מוצדקות או לא.
במחילה מכל היוזרים שנרשמו לצורך הענין החשוב...