מסלול בדיקת תמונות מהיר!
-
תמורת תשלום מסוים שיהיה אפשר לשלם נניח עוד 15 או 20 שקל ואז יהיה בדיקת תמונות מהירה יותר כמו נקודות בוידאו / קובץ/ אתר וכד'.
-
-
תודה.
אבל שים לב שנכתב מהיר ולא מרובה
אז אפשר לעשות שני מסלולים אחד מהיר ואחד מרובה אה ועוד אחד של גם וגם. -
@nk נראה לי שנטפרי רוצים שכולם יקבלו הכי מהר שאפשר ולא שיצטרכו לשלם יותר בשביל זה.
-
יתכן.
אבל לפעמים יש שעת עומס ובן רוצה שזה יהיה הכי מהר ויש כאלו שמוכנים לשלם אז מה אכפת
הזמןשזה הכי מציק שצריך לעלות תמונות פרופיל למייל וכד וצריך לחכות עד שזה יבדק בזמן שזה ודאי נקי. -
@nk שוב: אם יש כזה דבר (אני לא יודע כי בעבודה שלי אין הרבה צורך בתמונות) אז זה משהו שצריך תיקון. והתיקון הוא לא שאם ישלמו לא יהיה את הבעיה.
-
יהיה אבל תקל מפני שתיפתר יותר מהר
-
-
מסכים לכן זה דוגמא.
אפשר לעשות
לדוגמא:
20 שח לכל 1000 תמונות.
תוספת 10 שח שהתמונות הללו יבדקו יותר מהר מהרגיל.אפשרות ליכנס למסלולים האלה לזמן מוגבל או יותר מדויק חד פעמי.
יום/שבוע/חודש -
אני גם בעד בדיקה מהירה (ומרובה).
הייתי צריך פונט באנגלית בשביל פרוייקט מסוים, והייתי צריך להשאיר את האתר פתוח במשך שעות !!! מכיון שכל פונט מכיל קבצים רבים של תמונות של האותיות. -
@ברצינות ניסית לפנות למערכתך הפניות בענין?
לפעמים אפשר להחריג קבצים של פונטים מסינון התמונות -
@אינו-יודע-לשאול אמר במסלול בדיקת תמונות מהיר!:
@ברצינות ניסית לפנות למערכתך הפניות בענין?
לפעמים אפשר להחריג קבצים של פונטים מסינון התמונותניסיתי. מכיר את 'The quick brown fox jumps over the lazy dog'?
הנציג בתמיכה טען שאין לרובוט של נטפרי אפשרות לזהות את הקבצים האלו. -
@ברצינות דיברתי על החרגה לפי שם קובץ במקרה של אתר פונטים שכל קבצי הפונטים מופיעים באותה צורה.
-
@אינו-יודע-לשאול במקרה שלי התשובה שלילית.
-
@ברצינות
התכוונתי שיש אפשרות לזהות בשם הקובץ (יכול להיות שהבנת אותי נכון מראש) -
@אינו-יודע-לשאול אמר במסלול בדיקת תמונות מהיר!:
@ברצינות
התכוונתי שיש אפשרות לזהות בשם הקובץ (יכול להיות שהבנת אותי נכון מראש)הבנתי מראש. יש"כ.
-
מסלול בדיקה מהיר כבר קיים בנטפרי רק בשרות עצמי לצורך נטפרי.
ששולחים תמונות כאן בכל הפורומים האלה התמונות נבדקות מאוד מהר ביחס לכל אתר אחר ובהשוואה לכל שעה.
זה רק עינין של פיתוח. (שכבר נטפרי תחליט האם הוא כדאי). -
@nk מאיפה המקור?
איפה ראית שתמונה נשלחת לבדיקה ונבדקת ללא קשר לעומס הקיים? -
כנס לסתם אתר ותראה תוך כמה זמן הוא נבדק?
ובמקביל באותו זמן ממש תנסה לעלות תמונה למשל לכאן (לא חייב לשלוח בפועל) ותראה תוך כמה זמן זה נבדק??
לא צריך להאמין אפשר פשוט לבדוק!!!! -
@nk אולי התמונות כאן מאושרות אוטומטית בלי בדיקה?