מבצעים בנטסטיקים וחבילות גלישה וחודש ראשון חינם
-
@אחד-תם תבקש מ019, שיעשו לך פלאפון
-
@פלורידה ברור
-
@zeevgros
מהיום יש מבצע חדש ב 019
לקוחות שמניידים קו נייח או עושים קו חדש נייח ל 019 מקבלים חודש ראשון חינם.
לפרטים אפשר לפנות אלי. -
@zeevgros
ב 019 יש גם קליטה של פרטנר וגם קליטה של פלאפון ואין צורך להחליף סים בשביל זה אלא דרך שיחת טלפון משנים לכם את הקליטה למה שאתם רוצים, פרטנר או פלאפון. -
@zeevgros אכן חשוב להדגיש כשיש מתחרים שמנפנפים בזה שיש להם גלישה בפלאפון בזול שב 019 יש קליטה בפרטנר או פלאפון על אותו סים ובמחיר יותר זול מכולם. כעת כשיש דף חדש ומעודכן של השוואת מחירים קל לראות ש 019 זולים בפער מכולם.
נ.ב. אני לא משווק רק לקוח מרוצה..
-
אני חולק עליך
קיים פער משמעותי מאוד בגלישה על סים של חברה אורגינל כמו פרטנר או פלאפון , לעומת גלישה ב019
אני ניסיתי לעבור היום ל 019 . אני מצרף לך השוואת גלישה
מדובר על אותו נטסטיק ובאותו מקום
מדובר על פער של 23 מגה לטובת פרטנר אורגינל ..אני נוכחתי לדעת שהמחיר הוא לא חזות הכל.
וכידוע שעל איכות משלמים !סים פרטנר נטפרי [ שים לב גם למהירות העלאה] - https://www.speedtest.net/result/11502360987
סים 019 [ פרטנר ] - https://www.speedtest.net/result/11502310891
נ.ב אני לא משווק, אבל אותי 4 שקל פחות או יותר לא מעניין בפרט שזה בא על חשבון זמן יקר שלי !
-
לא חלקת עלי כלל. להיפך אני ביצעתי בדיוק את המדידה שעשית אאל"ט כבר לפני 3 שנים והעלתי פה בפורום (לך תמצא..) שב019-פרטנר אין אותה מהירות כמו סים פרטנר רגיל (במקרה שם דרך סים כשר).
אבל אני ביצעתי את אותה מדידה גם על 019-פלאפון מול סים רמי לוי (שכיודע משתמש בקליטה של פלאפון) ושם לא היה הבדל בכלל!
מה כתבתי לעיל התייחס לפרסומות הגדולות שיש בפורום כעת על סים פלאפון בזול ואת זה אפשר לקבל ב019 ביותר זול משמעותית!
הספקתי ללמוד בחיים שאמנם על איכות משלמים. אבל לפעמים משלמים ולא מקבלים איכות וכן להיפך..
-
ראיתי את הפרסומת על פלאפון וראיתי גם את מה שהמשתמשים הראשונים העלו [ אכן מהירות גבוהה מאוד .
הם הדגישו למי שמבין באיכותהם פונים לקהל שמבקש איכות גלישה ואני מסכים איתם [ מנסיון ].
ואין ספק שהם זולים . ואי אפשר בכלל להשוות בין 019 לפלאפון אורגינל.ולאו דווקא בנטפרי, גם בשוק הכללי קיים פער מחירים בין 019 לחברות הגדולות
והמציאות מדברת שלסלקום / פלאפון יש הרבה יותר גיוסים ויותר לקוחות מ 019 .לגבי ההשוואה שלך בין 019 לרמי לוי - לענ"ד זה לא דומה ולא בכלל [ כי לרמי לוי אין נטפרי בכלל]. ובעזרת השם אני אמור ללכת לחנות במלכי ישראל אני יבקש ממנו סים של פלאפון נטפרי אורגינל ואני יעלה השוואה מקורית ממול 019 על פלאפון.
-
@קראט-2000 אמר במבצעים בנטסטיקים וחבילות גלישה וחודש ראשון חינם:
ראיתי את הפרסומת על פלאפון וראיתי גם את מה שהמשתמשים הראשונים העלו [ אכן מהירות גבוהה מאוד .
אני לא מסתמך על מה שאחרים העלו כאמור יש לי 019 פלאפון ואני מקבל מהירות שוה ואף גבוהה יותר ממה שהם העלו.
הם הדגישו למי שמבין באיכותהם פונים לקהל שמבקש איכות גלישה ואני מסכים איתם [ מנסיון ].
מנסיון מאוד מסוים שנוגע רק לקליטה של פרטנר דרך 019 ולא מלמד כלום על שום דבר אחר חוץ מזה שצריך פשוט לבדוק כל דבר בפנ"ע
ואין ספק שהם זולים . ואי אפשר בכלל להשוות בין 019 לפלאפון אורגינל.
ולאו דווקא בנטפרי, גם בשוק הכללי קיים פער מחירים בין 019 לחברות הגדולות
והמציאות מדברת שלסלקום / פלאפון יש הרבה יותר גיוסים ויותר לקוחות מ 019 .כמובן אבל השוק הקטן של נטפרי קצת מנותק מזה, אין לי נתונים אבל מההתרשמות שלי 019 די שולטים בשוק הגלישה דרך סים בנטפרי.
לגבי ההשוואה שלך בין 019 לרמי לוי - לענ"ד זה לא דומה ולא בכלל [ כי לרמי לוי אין נטפרי בכלל].
זה שלרמי לוי אין נטפרי אם כבר זה סיבה שהם יהיו יותר מהירים ועדיין 019 היו באותה מהירות!
ובעזרת השם אני אמור ללכת לחנות במלכי ישראל אני יבקש ממנו סים של פלאפון נטפרי אורגינל ואני יעלה השוואה מקורית ממול 019 על פלאפון.
זה הכי טוב. אבל תעשה בדיקה רצינית של לפחות כמה בדיקות על כל סים, לא אחד על כל אחד. מחכה לתוצאות.
-
@אלי-tza אמר במבצעים בנטסטיקים וחבילות גלישה וחודש ראשון חינם:
זה הכי טוב. אבל תעשה בדיקה רצינית של לפחות כמה בדיקות על כל סים, לא אחד על כל אחד. מחכה לתוצאות.
תעשה גם בדיקה מול אותו שרת בכל פעם.
-
@קראט-2000 יש לי הערה כלפיך, ערכתי את ההודעה, ראה במייל שמתקבל מהפורום
-
שימו לב! - שירות טכני 24/6 ביממה
השכרת ראוטר 4 ש"ח בלבד
-
@קראט-2000 אמר במבצעים בנטסטיקים וחבילות גלישה וחודש ראשון חינם:
לגבי ההשוואה שלך בין 019 לרמי לוי - לענ"ד זה לא דומה ולא בכלל [ כי לרמי לוי אין נטפרי בכלל]. ובעזרת השם אני אמור ללכת לחנות במלכי ישראל אני יבקש ממנו סים של פלאפון נטפרי אורגינל ואני יעלה השוואה מקורית ממול 019 על פלאפון.
אני ב 019 פלאפון והמהירות מצויינת.
חוץ מזה שלשבחם ייאמר שהם נותנים לגלוש גם על G5 באותה החבילה ללא תוספת מחיר.
זה מעכשיו בצהריים רשת דור 4 של פלאפון ב 019
(היה לי גם סים אחר של פלאפון נטפרי, ולא ראיתי הבדל...)