נטפרי על סים פלאפון
-
@יוסי-תקשורת אמר בנטפרי על סים פלאפון:
שלום רב
מתוך מטרה להנגיש למשתמשי נטפרי את האיכות הגבוהה ביותר של הגלישה
לצורך כך אנו מבצעים פיילוט ממול חברת פלאפוןדרושים 5 משתמשים פעילים שמעוניינים להשתמש בסים פלאפון עם נטפרי למשך 7 ימים
דרישות:
*סטיק תומך דור 4
*קליטה טובה של פלאפון באזור השימוש
*שימוש יומיומי בסים
*שליחת דוח יומי על חווית הגלישההמעוניינים נא לשלוח מייל לb038010333@gmail.com ולציין את כתובת המגורים
בין משתתפי הפילוט יוגרל סים נטפרי פלאפון למשך שנה ללא עלות
תודה רבההאם צריך בדווקא לקוחות פלאפון קיימים?
-
@מעלה-ומוריד
אנחנו מספקים את הסים -
@יוסי-תקשורת שלחתי מייל
-
@יוסי-תקשורת כל הכבוד!
-
שלום רב
לצורך כך אנו מבצעים פיילוט ממול חברת פלאפוןהשתמשתי בשבוע האחרון בסים פלאפון כפיילוט
ההתרשמות
קליטה מעולה ויציבה
לא נתקלתי במהירות פחות מ5 מגה גם במקומות שהסטיק הראה על 0 פסי דור 4
ובמקומות שהראה על יותר הגעתי גם למהירויות הבאות
דוגמא ממרכז בני ברקSpeedtest by Ookla Server: Coolnet - Jerusalem (id = 1075) ISP: Partner Communications Latency: 27.78 ms (2.72 ms jitter) Download: 65.25 Mbps (data used: 123.7 MB) Upload: 34.78 Mbps (data used: 25.8 MB)
בכניסה לק"ס (בוואדי בכניסה לעיר) עשיתי ניסיון הורדה
הורדתי 18 גיגה ב20 דקותוכל זה בסטיק Tp link m7650 שאינו מכיל את שני התדרים של פלאפון אלא רק אחד מהם
לסיכום גם במקומות עם 0 קליטה בסטיק נתן מהיררות של עבודה יציבה כולל RDP פעיל
ובמקומות שהסטיק הראה על יותר מזה נתן מהירויות גבוהות מאד שאפשרו לי להוריד חומר במהירות רבה -
@a0533057932 אמר בנטפרי על סים פלאפון:
שלום רב
לצורך כך אנו מבצעים פיילוט ממול חברת פלאפוןהשתמשתי בשבוע האחרון בסים פלאפון כפיילוט
ההתרשמות
קליטה מעולה ויציבה
לא נתקלתי במהירות פחות מ5 מגה גם במקומות שהסטיק הראה על 0 פסי דור 4
ובמקומות שהראה על יותר הגעתי גם למהירויות הבאות
דוגמא ממרכז בני ברקSpeedtest by Ookla Server: Coolnet - Jerusalem (id = 1075) ISP: Partner Communications Latency: 27.78 ms (2.72 ms jitter) Download: 65.25 Mbps (data used: 123.7 MB) Upload: 34.78 Mbps (data used: 25.8 MB)
בכניסה לק"ס (בוואדי בכניסה לעיר) עשיתי ניסיון הורדה
הורדתי 18 גיגה ב20 דקותוכל זה בסטיק Tp link m7650 שאינו מכיל את שני התדרים של פלאפון אלא רק אחד מהם
לסיכום גם במקומות עם 0 קליטה בסטיק נתן מהיררות של עבודה יציבה כולל RDP פעיל
ובמקומות שהסטיק הראה על יותר מזה נתן מהירויות גבוהות מאד שאפשרו לי להוריד חומר במהירות רבהגם אני מצטרף, מהירות טובה ללא תקלות.
@יוסי-תקשורת תמשיכו כך... -
@מעלה-ומוריד אמר בנטפרי על סים פלאפון:
גם אני מצטרף, מהירות טובה ללא תקלות.
@יוסי-תקשורת תמשיכו כך...חברים יקרים ב"ה שלב הפיילוט עבר בהצלחה [ מעל ומעבר למצופה ]
החל מהיום ניתן להתחבר דרכנו לסימים של חברות סלקום פרטנר וגם פלאפון
כמובן שהמחירון הוא אחיד ותואם. ללקוח נשאר לבחור רק קליטה - לפי אזור השימוש שלו.אנו נמשיך ונספק למשתמשי נטפרי את הגלישה בצורה האיכותית ביותר, לצד שירות מקצועי ואדיב
נמשיך ונוביל גם את מהפכך המחירים שחוללנו.... -
אני גם הייתי שותף לפיילוט, ולמרות שאין לי הרבה ניסיון קודם בסימים, מאד נהניתי.
מהירות העלאה היתה גבוהה מאד, כל הזמן.
אמנם מהירות ההורדה נעה בין 7-30, אבל הגלישה היתה די חלקה רוב הזמן, חלק מהזמן אפילו יותר מהרשת הביתית. -
@יוסי-תקשורת גם אני השתתפתי בפיילוט, מה שמאד בולט היא מהירות ההעלאה גבוהה מאד, סביבות 20, דווקא הורדה לא גבוהה.
מצטרף גם להתרשמות משירות הלקוחות, תקשרתי במייל, קיבלתי תשובות מהירות, תיאמתי שליח והכל זריז.
תמשיכו לרענן את השוק של נטפרי! -
@יוסי-תקשורת גם אני השתתפתי בפיילוט מצטרף למה שכתבו מהירות גבוהה ויציבה.
אני מעלה תמונה ממהירות הגלישה ביומיים האחרונים.
בנוסף לאדיבות והמענה המיידי של שירות הלקוחות.
עלו והצליחו.