שרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??
-
@ליכט אמר בשרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??:
@חיים-כהן
איך אתה יודע למה הסרטון נחסם אם לא ראית אותו ?
למה את כ"כ בטוח שבראיון הזה (בשונה מהראיונות שעד עכשיו) אין שמץ של בעיה ?גם אני לא ראיתי את הסרטון כמובן, ולכן גם אני לא יודע מה באמת יש שם, אני רק תמה מנין הוודאות שלך.
מסיבה אחת פשוטה, שזה פנחס בן נאים, ואני מכיר את הנפשות הפועלות, ויודע שאין בעיה בפודקאסטים שלו...
-
מדברך נשמע שמשגיח בישיבה זה דבר לא ליגטימי.
אני מוחה!!
אני חושב אחרת. משגיח בישיבה זה דבר מעולה. -
@magicode אמר בשרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??:
מדברך נשמע שמשגיח בישיבה זה דבר לא ליגטימי.
אני מוחה!!
אני חושב אחרת. משגיח בישיבה זה דבר מעולה.דבר ראשון, אהלן ביג בוס...
ולגופם של דברים: אוי באמת...
אתה מבין מה אני מתכווין.. -
אני לא חושב שזה חדש שנטפרי מתערבים השקפתית.
נראה לי שמתחילת נטפרי נטפרי היו מתערבים השקפתית.
אין פה שום חידוש. -
אין פה שום חידוש.וואלה, נתפסים לי כאן על המילה.. "משגיח".. "התערבות השקפתית"..
נו באמת, אז אולי לא ניסחתי את זה מדוייק...מה שאני בא לומר שאין שום הגיון, ואפילו לא הקלוש ביותר, לחסום תכנים של אדם שהוא אמנם בהחלט לא צדיק הדור, ולא ירא שמים ולא סובל מעודף שטייגען.. אבל הוא אדם רגיל ככל שאר האמנים, בדיוק כמו שאיציק דדיה פתוח, גד אלבז, נתנאל ישראל, מאיר גרין, יניב בן משיח, ועוד שאר אמנים.. אפלו שהם גם לא צדיקי הדור.. כאילו מה כבר יכול לקרות אם יראו את הבחור הזה על המסך, בשונה משאר אנשים שאינם יראים ושלמים כמו החזו"א שאיתם אין בעיה..?
מרגיש סוג של 'צוליזם', או עודף פרומקייט שנשפך שלא במקום הנכון.. כאילו שיש כאן איזה קיצוני שחושש שאולי חס חלילה איזה בוחער אזעצער ירד ממדרגתו הגבוהה והנכבדה, רק בגלל שהוא ראה במחשב של אחותו הגרפיקאית שלשרולי ברונכר יש ג'ינס יחד עם פאות מסולסלות...
תחשבו שוב, תראו שאין שום הגיון שכלי בוגר לחסום תכנים שלו.
-
@חיים-כהן אמר בשרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??:
אין פה שום חידוש.מה שאני בא לומר שאין שום הגיון, ואפילו לא הקלוש ביותר, לחסום תכנים של אדם שהוא אמנם בהחלט לא צדיק הדור, ולא ירא שמים ולא סובל מעודף שטייגען.. אבל הוא אדם רגיל ככל שאר האמנים, בדיוק כמו שאיציק דדיה פתוח, גד אלבז, נתנאל ישראל, מאיר גרין, יניב בן משיח, ועוד שאר אמנים.. אפלו שהם גם לא צדיקי הדור.. כאילו מה כבר יכול לקרות אם יראו את הבחור הזה על המסך, בשונה משאר אנשים שאינם יראים ושלמים כמו החזו"א שאיתם אין בעיה..?
מרגיש קטנוני. סוג של 'צוליזם'... או עודף פרומקייט שנשפך שלא במקום הנכון.. כאילו שיש כאן איזה קיצוני שחושש שאולי חס חלילה איזה בוחער אזעצער ירד ממדרגתו הגבוהה והנכבדה, רק בגלל שהוא ראה במחשב של אחותו הגרפיקאית שלשרולי ברונכר יש ג'ינס יחד עם פאות מסולסלות...
תחשבו שוב, תראו שאין שום הגיון שכלי בוגר לחסום תכנים שלו.
אז מפריע לך שע"פ דעתך עושים איפה ואיפה- את שרולי ברוכנר חוסמים ואת כל מי שציינת לעיל, לא חוסמים.
אולי במקום להתלונן על חסימת שרולי ברוכנר, תתמה על פתיחת השאר??? -
פוסט זה נמחק! -
@חיים-כהן אני חושב שהוא בא להביא לציבור משהו מסויים... לאו דווקא חיובי... ז'אנר מסויים של יהודי... הוא רואה את עצמו גם לדוגמא ציבורית, בלבוש בהופעה בחשיבה ויצירה... כאילו הוא בא להביא לציבור מודל לחיקוי...
אם היית שומע את הראיון שלו עם פנחס בן נעים, הית שומע את זה בקולו.
סבורני, ששאר הזמרים אינם ככה... הם יותר רואים את השירה כמקצוע אובייקטיבי, ויכולת הבעה בשיר.
-
אני לא מכיר את הזמר המדובר וגם לא מעניין אותי על מי מדברים
אבל ממש תסלחו לי
אני לא חושב שזה יפה לשפוט בן אדם מה רמת הצדיקות שלו ולא משנה מה מעשיו.
אף בנאדם בעולם לא בוחן כליות ולב. ולא יכול לשפוט מישהו אחר.
ולדון אם וכמה הוא 'ירא ושלם' 'מצדיקי הדור' 'כמו החזו"א וכו' וכו'.
וגם אף אחד מאיתנו לא מושלם בעצמו. בלשון המעטה.במיוחד לא בפורום ציבורי שכולם רואים וזה ממש לבזות ולבייש אנשים
זה ממש 'מכה רעהו בסתר' (כולם מסתתרים מאחורי 'ניק'), 'מוציא שם רע' וכו'.את כל הדיון הזה למי שיש טענות אפשר לעשות במערכת הפניות.
הם מספיק יעילים ומהירים למי שעדיין לא שם לב.סליחה על הטונים אבל מה ששנאוי עליך אל תעשה לחבריך.
ומי כאן היה רוצה שישפטו אותו כאן ככה בפורום... לא משנה מי הוא ומה השם שלו.ממש התביישתי לקרוא את הדף הזה. מצטער.
אני מצפה מכל מי שהזכיר שמות (וביזו כאן כמה שמות) שימחק את זה.
להסיר את הביזוי של האנשים כמה שיותר מהר.אנחנו בשלושת השבועות. במקרה.
-
@UA
את בנט אפשר לבזות?
יאיר לפיד?
גלעד קריב?מה הקרטריונים מתי אפשר ומתי אי אפשר?
-
@magicode
מה יתן לך לבזות?
יעזור משהו?
ישנה את המציאות???
למה צריך קריטריונים לבזות???דבר נוסף.
באמת אף אחד לא יכול לתת קריטריונים כאלו (מלבד מה שגדולי וחכמי ישראל נותנים)
ולכן למה לקחת סיכון - "והמלבין פני חברו ברבים... אף על פי שיש בידו תורה ומעשים טובים אין לו חלק לעולם הבא"אם למישהו יש טענות יש את מערכת הפניות שזה לא מפורסם.
נ.ב. אני לא חושב שמי שלא הולך שחור לבן ושר בסגנון שלא מקובל וכו' וכו'
(אני לא מכיר את הזמרים שהוזכרו אבל לפי מה שכתבו כאן)
הוא כבר נהיה בנט/לפיד וגלעד קריב הרפורמי וכו'. קצת פרופורציות. אולי נקרא לו גם נאצי? -
@ua לא מבין בכלל על איזה בזיון אתה מדבר...
אף אחד כאן לא ביזה אף אחד. ואדרבה, נכתב כמה פעמים [על ידי], שזה שהוא לא בדיוק בהשקפת עולמי והוא לא בדרגת החזו"א, [גם אני לא..], זה עדיין לא סיבה לחסום את התכנים שלו. וגם אלו שענו וצידדו בעד החסימה, אין בכוונתם לבזותו כלל, וגם בפועל הוא לא התבזה.. הם בסה"כ הסבירו שאת השקפת עולמו הוא מנסה להעביר ולשדר באמצעות התכנים שהוא מוסר ומשדר, ולכן זה ההסבר למה נטפרי החליטו לחסום את התכנים שלו... הרי גם לשיטתו, הוא אוחז שהוא צודק, ואין בעיה או בזיון במה שהוא עושה. אז איפה הבעיה לומר ולכתוב ש-לנו, השקפתיו ותפיסת עולמו לא מתאימות? איזה בזיון יש כאן? -
מה שאני בא לומר שאין שום הגיון, ואפילו לא הקלוש ביותר, לחסום תכנים של אדם
שהוא אמנם בהחלט לא צדיק הדור, **ולא ירא שמים** ולא סובל מעודף שטייגען
... -
@פלורידה אמר בשרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??:
אני שוב חוזר: הוא טוען שיש לו אג'נדה ברורה, להוביל קו מסויים של דוגמא. זו עובדה אובייקטיבית
מכאן ועד להחליט שדבר זה אינו חיובי, הדרך קצרה מאוד. לא צריך אותנו לומר את זה.
זכותם של משתמשי נטפרי להתגוננן מפני התכנים הנ''ל. נקודה.
-
אני שוב חוזר: הוא טוען שיש לו אג'נדה ברורה, להוביל קו מסויים של דוגמא. זו עובדה אובייקטיבית
מכאן ועד להחליט שדבר זה אינו חיובי, הדרך קצרה מאוד. לא צריך אותנו לומר את זה.
כנראה שיש לכם רגישות יתר.
אבל עם זה אני כבר לא יכול להתווכח. -
@ua אמר בשרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??:
מה שאני בא לומר שאין שום הגיון, ואפילו לא הקלוש ביותר, לחסום תכנים של אדם
שהוא אמנם בהחלט לא צדיק הדור, **ולא ירא שמים** ולא סובל מעודף שטייגען
...אם אכתוב על הזמר יעקב שוואקי או להבדיל על שלומי שבת, שהוא לא צדיק הדור ולא סובל מעודף שטייגען זה בזיון כל שהוא? הוא הרי בעצמו עושה את מה שהוא עושה, ואלו לא רק "פרשנויות" של המעשים שלו..
-
@פלורידה
מי שלא רוצה לראות/לשמוע משהו זכותו המלאה וזה לא הנושא שלי כאן.
העניין הוא שפיטת אדם ברשות הרבים. זהו.
מי שמושלם מוזמן לקום ולהגיד.@חיים-כהן
בוא נשפוט אותך כאן ונראה אם זה רק רגישות יתר.
בחודש האחרון לא היה שום סעיף בשו"ע שלא עברת עליו בטעות?
בבקשה. תפרט וכולנו נחליט. רק תזדהה עם השם האמיתי שלך ולא הניק.לגבי מה שהזכרת עוד זמרים אחרים. זה אותו הדבר.
(אגב בדקת אישית כל אחד מהם ואתה יודע שהוא לא לומד שטייגען??)
שוב אני כותב. מה זה משנה מי צדיק ומי לא?
זה נשאיר למנהל של הגיהנום איזה עונש מגיע לכל אחד.
חוץ מהוצאת שם רע וכו' אין כל ענין להזכיר שמות בפורום ציבורי.
יש מערכת פניות. ואם לא חוסמים אתה יכול לחסום לבד בחשבון שלך.--
לא הולך להיכנס לוויכוחים
רק כתבתי דעתי
מי שרוצה להסתכן בלאבד חלקו בעוה"ב - שיהנה.שבת שלום ומבורך.
-
@ua כשאדם לא מתיימר, ומצהיר שהוא לא שם ולא מאמין ולא רוצה להיות X או Y, אין שום בזיון אם יאמרו עליו שהוא לא X או Y. כי הוא לא כזה. הוא לא רוצה להיות כזה. והוא מצהיר זאת.
-
@ua אמר בשרולי ברונכר? אז זה חסום... מישהו שם נעשה משגיח בישיבה??:
@magicode
מה יתן לך לבזות?
יעזור משהו?
ישנה את המציאות???
למה צריך קריטריונים לבזות???באמת אף אחד לא יכול לתת קריטריונים כאלו (מלבד מה שגדולי וחכמי ישראל נותנים)
נ.ב. אני לא חושב שמי שלא הולך שחור לבן ושר בסגנון שלא מקובל וכו' וכו'
(אני לא מכיר את הזמרים שהוזכרו אבל לפי מה שכתבו כאן)
הוא כבר נהיה בנט/לפיד וגלעד קריב הרפורמי וכו'. קצת פרופורציות. אולי נקרא לו גם נאצי?אם יש כאלו שמפרסמים עצמם ומשפיעים לרעה אולי זה יועיל אם יבזו אותם?
אני רואה שלמרות שאמרת שאף אחד לא יכול לתת קריטריונים כן נתת פה קריטריונים.
רק שאני לא זוכר שגדולי ישראל הורו לבזות את בנט או לפיד או גלעד קריב.
איפה הוחלט שהם רשעים כל כך כפי שנשמע כל כך פשוט מההודעה שלך. -
אם יש רשעים שמפרסמים עצמם ומשפיעים לרעה אולי זה יועיל אם יבזו אותם?
לעניות דעתי להגדיר מישהו שהוא מקבוצת "רשעים שמפרסמים עצמם ומשפיעים לרעה" צריך כתפיים רחבות מאד = גדולי וחכמי ישראל בלבד. ולא פורום, חשוב ככל שיהיה.
וגם, אחרי שאתה כבר יודע מי שייך לקבוצה הזו, באמת מי אמר שביזוי יועיל? זה שאלת רב. ולא לפורום.
אני רואה שלמרות שאמרת שאף אחד לא יכול לתת קריטריונים כן נתת פה קריטריונים.
רק שאני לא זוכר שגדולי ישראל הורו לבזות את בנט או לפיד או גלעד קריב.
איפה הוחלט שהם רשעים כל כך כפי שנשמע כל כך פשוט מההודעה שלך.לא החלטתי קריטריונים מי רשע ומי לא. את מי צריך לבזות ואת מי לא.
אמרתי דבר אחד. שצריך פרופורציות בחיים.
וזה דווקא מדגיש למה לא כל אחד יכול לתת קריטריונים.כי אי אפשר להשוות מי ש"פתוח"/"מודרני" וכו' וכו' לגלעד קריב - רפורמי,
או לבנט/לפיד, שכידוע חתמו הסכמים נגד התורה (ההשואות האלו נערכו כאן בפורום, ולא אני לא רוצה להיכנס לנישה הפוליטית הזו)זה רק מדגיש את הנקודה שזה שייך רק לרבותינו.
בגלל חומרת הענין (שאת זה לא ציטטת ממה שכתבתי) שכל המלבין פני חברו אין לו חלק לעוה"ב, וגם ארור מכה רעהו בסתר (שהרי כאן זה בסתר = ניקים ולא שמות אמיתיים), לא חושב שכדאי שיהיו דיונים כאלו.