מישהו יודע מה קורה עם יוסי תקשורת ?
-
בשבועיים האחרונים לקוחות יוסי תקשורת (בספק ITC) בעיקר, חווים ניתוקים חוזרים ונשנים.
הבטיחו לנו שמשדרגים את השרת אבל שוב ניתוקים.
הוחלף לנו אי פי קבוע באי פי משתנה.
צריך אימות מחדש למייל.כמו כן אני רוצה לברר אם באר אל יש הגבלת מהירות או שיש להם אינטרנט מהיר וללא ניתוקים. כי כשל כח הסבל ...
-
-
-
@benaharon אמר במישהו יודע מה קורה עם יוסי תקשורת ?:
אתמול אמרו לי שהולך להסתדר, לי באופן אישי עד היום בצהריים לא סודר.
אכן לא סודר. הם עצמם מודים בזה.
דווקא בחלק היחס הם בסדר, אבל עדיין יחס לא נותן גלישה רציפה וללא ניתוקים.
הבעיה ב 019 שאין להם IP קבוע. -
@יהודה12 למה אתה צריך IP קבוע?
-
@benaharon מצלמות. ועוד ...
-
@יהודה12 אם יש לך כ''כ בעיות תעשה ספק של RL ותבדוק
לא תספיד. מקסימום אתה מבטל -
@benaharon זה באמת הכיוון לכן שאלתי למעלה מה המצב שם. (גם להם היו תקופות קשות בעבר ... )
זה לא כזה פשוט במצב שלי להחליף חברה זה הרבה כאב ראש אבל אם אין ברירה, זה מה שנעשה. -
@יהודה12
שלום רב
אכן במהלך השבועיים האחרונים היו בעיות בשרת של חברת itc ובעצה אחת עם החברה הוחלט שכל לקוחות יוסי תקשורת יעברו לשרת חדש ופרטי על מנת לקבל חווית גלישה מיטבית.
כחלק מהמעבר לשרת החדש כמו שהלקוחות קיבלו עדכון במייל יש לבצע רישום מחדש לנטפרי. לגבי נושא ה ip קבוע אנו פועלים נמרצות ממול itc להסדיר את העניין בהקדם ולשייך לך את ה ip מחדש .הלקוחות קיבל עדכון על כך וחברת itc החלה בתהליך העברת המנוים לשרת החדש.
במקביל יוסי תקשורת הציעה לכל לקוח שחווה בעיות גלישה ב itc פיתרון הולם (יוסי תקשורת משווק מגוון רחב של ספקים אחרים).
בבדיקה שעשינו היום גילנו שלא כל הלקוחות עברו לשרת החדש ואנו עמלים להעביר את כל הלקוחות בטווח זמן המהיר ביותר.
יובהר לחברת itc עוד מאות משתשים שאינם מנוים דרך יוסי תקשורת אלא דרך ספקים אחרים שפעלו תחת itc בעבר וגם להם אנחנו משתדלים למצוא פתרום הולם.
נשמח לקבל ממכם פרטי פניה למייל ונדאג לטפל בהנל ביסודיות
-
@יוסי-תקשורת כל הכבוד ליוסי תקשורת
אגב אני רוצה להודות לנציג בשירות הלקוחות בשם בנימין, שעזר לי למצוא פתרון
לשיפור איכות הגלישה.