סימן כלשהו למחשב האם התמונה חסומה או לא
-
שלום רב,
האם לבעל אתר שיש בו תמונות חסומות ולא חסומות,
יש דרך כלשהי לדעת דרך המחשב (בלי לבדוק אחד אחד פיזית..) איזו תמונות נחסמו בנטפרי ואיזה לא?
אני משער שצריך לטעון את הדף כדי לשלוח את התמונות לבדיקה, אבל חשוב לי מאוד לדעת אם יש דרך כלשהי לאחר מכן לדעת בצורה ממוחשבת איזה תמונות נחסמו ואיזה לא.אודה לכל מידע
-
-
@magicode
תודה -
@מישהו-מכלולאי אמר בסימן כלשהו למחשב האם התמונה חסומה או לא:
שלום רב,
האם לבעל אתר שיש בו תמונות חסומות ולא חסומות,
יש דרך כלשהי לדעת דרך המחשב (בלי לבדוק אחד אחד פיזית..) איזו תמונות נחסמו בנטפרי ואיזה לא?
אני משער שצריך לטעון את הדף כדי לשלוח את התמונות לבדיקה, אבל חשוב לי מאוד לדעת אם יש דרך כלשהי לאחר מכן לדעת בצורה ממוחשבת איזה תמונות נחסמו ואיזה לא.אודה לכל מידע
היגיון.
-
@לולוש
כלומר?מדובר על אתר המכלול, אנחנו מנסים לדעת על התמונות שנחסמו בנטפרי, כדי להסיר אותם ולחסום אותם לייבוא חוזר בטעות.
לא עוזר לי לראות בעיניים שזה חסום, אני רוצה לדעת עם מחשב שיבדוק אלו תמונות נחסמו. (יש במכלול יותר ממיליון תמונות.. עשינו ידנית כבר יותר מחצי ומנסים לייעל את ההמשך) -
רוצה לדעת עם מחשב שיבדוק אלו תמונות נחסמו. (יש במכלול יותר ממיליון תמונות.. עשינו ידנית כבר יותר מחצי ומנסים לייעל את ההמשך)
וא"א להבין מה יחסם ומה לא?
-
נ.ב
אם אתקל בתמונה חסומה, יעזור לך אם אודיע? -
@לולוש אמר בסימן כלשהו למחשב האם התמונה חסומה או לא:
רוצה לדעת עם מחשב שיבדוק אלו תמונות נחסמו. (יש במכלול יותר ממיליון תמונות.. עשינו ידנית כבר יותר מחצי ומנסים לייעל את ההמשך)
הוא רוצה לחסוך שעות עבודה על חצי מיליון תמונות וכן מה שיגיע הלאה
-
@אפר-שריפה אמר בסימן כלשהו למחשב האם התמונה חסומה או לא:
הוא רוצה לחסוך שעות עבודה על חצי מיליון תמונות וכן מה שיגיע הלאה
מה שהיה-היה.
אבל להבא, א"א להבין לבד אילו תמונות אין בעיה לשים, ואילו תמונות תחסמנה? -
-
@אחד-תם אמר בסימן כלשהו למחשב האם התמונה חסומה או לא:
אההה
התמונות זהות לתמונות בויקיפדיה?
כלומר, זה הן נכנסות אוטומטית? -
אההה
כלומר, זה הן נכנסות אוטומטית?אולי תנסה להצליב דרך שני חיבורים אם התמונה זהה בנטפרי ולא נטפרי
-
@אפר-שריפה אמר בסימן כלשהו למחשב האם התמונה חסומה או לא:
אההה
כלומר, זה הן נכנסות אוטומטית?אולי תנסה להצליב דרך שני חיבורים אם התמונה זהה בנטפרי ולא נטפרי
עדיף שלא...
-
נטפרי יכולים להוסיף URL שיקבל את כתובת התמונה ויחזיר את הסטטוס שלה.
-
@מישהו-מכלולאי אולי יש אתרים באינטרנט שמחזירים hash של קובץ ע"י כתובת של הקובץ (שלא עובר דרך המחשב שלך). אם כן ייתכן גם שיש להם API לעשות את זה בצורה אוטומטית, ואז אתה יכול להוריד את התמונה בעצמך (אוטמטית) ולחשב hash ולהשוות מול התוצאה של האתר.
-
@memgd אמר בסימן כלשהו למחשב האם התמונה חסומה או לא:
@מישהו-מכלולאי אולי יש אתרים באינטרנט שמחזירים hash של קובץ ע"י כתובת של הקובץ (שלא עובר דרך המחשב שלך). אם כן ייתכן גם שיש להם API לעשות את זה בצורה אוטומטית, ואז אתה יכול להוריד את התמונה בעצמך (אוטמטית) ולחשב hash ולהשוות מול התוצאה של האתר.
במחשבה שניה מה יהיה עם תמונות בבדיקה?
-
@מישהו-מכלולאי
תוכל להשתמש עם הapi של נטפרי כמו שיש בחיפוש גוגל וד"ל ....
כמובן שהבדיקה אמורה להתבצע ממחשב עם נטפרי