פתיחת אתרים שונים בצורה זהירה כמו ביוטיוב
-
@אחד-תם ואגב למה עשו אפשרות כזו בערוצים ביוטיוב אם לא בגלל זה שאם כל ה לפחות 300 ערוצים שפתוחים כיום היו צריכים כל פעם בדיקה נטפרי לא הייתה עומדת בעומס
-
@אליהו-התלמיד-חכם אמר בפתיחת אתרים שונים בצורה זהירה כמו ביוטיוב:
הדף הראשי של אתר דרשו מכיל למעלה מ 130 תמונות ולפחות 30 מתוכם משתנים לעיתים של אחת או שתיים לשבוע
אם יהיו כ 30 אתרים כאלו שבכל אתר יש 20 תמונות זה כבר 600 תמונות
שש מאות תמונות בשבוע???
אתה יודע שבזמן שאני כותב את התגובה הזו נבדקים הרבה יותר תמונות מהמספר שכתבת??? -
@אחד-תם ואגב למה עשו אפשרות כזו בערוצים ביוטיוב אם לא בגלל זה שאם כל ה לפחות 300 ערוצים שפתוחים כיום היו צריכים כל פעם בדיקה נטפרי לא הייתה עומדת בעומס
סרטונים זה ענין אחר לגמרי
-
@אחד-תם דיברתי רק בתור משל אין לך מושג לאן זה יגיע בסוף לדעתי בשעות העומס זה יהיה הצלה כי אני מדבר גם על בדיקת וידאו וכד'
וגם בתמונות יהיה אפשר להקל בהרבה במיוחד בשעות העומס שזה עולה ללמעלה מחצי שעה. -
יתכן כי לתמונות זה יועיל אבל לא בהרבה משא"כ על וידאו זה יועיל מאד מאד
-
@אחד-תם דיברתי רק בתור משל אין לך מושג לאן זה יגיע בסוף לדעתי בשעות העומס זה יהיה הצלה כי אני מדבר גם על בדיקת וידאו וכד'
וגם בתמונות יהיה אפשר להקל בהרבה במיוחד בשעות העומס שזה עולה ללמעלה מחצי שעה.הפניה שצרפת
אתה בעל האתר
או שאתה רוצה שיסמכו עליך לפתוח ללא סינון? -
@a0533057932 אני בעל האתר
-
אני עובר לאישי
-
@a0533057932 על זה אני מדבר שבעל האתר יתחייב לנטפרי בדיוק כמו בפתיחת ערוצים ביוטיוב
-
כתבת להם שאתה בעל האתר?
אם אתה בעל האתר ותתחיב לנטפרי שתעלה רק סרטונים שעומדים בכללים ייתכן שהם יפתחו לך
כמו קול הלשון ועוד כמה אתרים -
ויתרה מזאת הם מעצבי האתרים כיום שהדבר מקשה עליהם באופן מטורף ומאריך את זמן העבודה בהמון המון זמן.
לגבי מעצבי האתרים תפנה אותם למערכת הפניות ייתכן וימצאו פתרון ספציפי בשבילם.
-
@אליהו-התלמיד-חכם ברור שאפשרי, כל אתרי החדשות שפתוחים בנטפרי כל רגע המחדש JDN בחזית וכו' עובדים כך שהסרטים לא נשלחים כלל לבדיקה [אף שהאמת קרו עם זה פשלות].
תכתוב להם זאת. -
רעיון מצוין!!!!
(אפשר בצורה אגבית להוסיף שמידי פעם ישלחו חלק מהתמונות או וידאו לבדיקה באופן אוטומטי ככדי לבדוק שאכן זה עומד בכללים) -
שנה טובהההה
-
כל רעיון שמקדם את נטפרי צעד קדימה. אני בעד.
כל התקדמות וחיסכון של תמונות אפילו קצת. בסוף מגיע לחשבון גדול.בנוסף/ ובהמשך למה שנכתב כאן.....
אפשר גם לעשות.....
כל תמונה שמגיעה בקטגוריה של בנק.
תחת אזור של צילום ציק. שיהיה פתוח אוטומטי. שזה בודאי ובמאה אחוז נקי.והנה עוד חיסכון קטן.
שבסופו של דבר יצטרף לעוד רעיונות שיגיעו לחשבון גדול. ומאוד.