התלות במערכת הפניות למשתמשי ווייפרי באנדרואיד, הורגת
-
@אחד-תם אמר בהתלות במערכת הפניות למשתמשי ווייפרי באנדרואיד, הורגת:
@משרדי כמו במחשב
מה זה כמו במחשב?
אם אתה מתלונן על משהו, ואתה מציע חלופה אתה צריך לפרט אודותיה. -
@משרדי אמר בהתלות במערכת הפניות למשתמשי ווייפרי באנדרואיד, הורגת:
@משרדי כמו במחשב
מה זה כמו במחשב?
אם אתה מתלונן על משהו, ואתה מציע חלופה אתה צריך לפרט אודותיה.הכוונה שניתן יהיה להתקין אפליקציות לבד.
אבל האמת, שלא התכוונתי לדרוש את זה בפועל כאן ועכשיו, כי @magicode כתב ממש לאחרונה שכרגע חוששים מזה.רק התכוונתי להביע את הקושי והדחיפות בענין.
-
@אחד-תם תבדוק, אין שום אפליקציית הגנה בשוק שמאפשרת להתקין לבד אפליקציות.
-
@משרדי אנחנו מצפים מנטפרי למה שאין בשוק
-
תראה הייתי רגיל עד היום לכל מיני חסימות פרטיות, אבל היה לי תמיד אפשרות להתקין לבד אפליקציות
אני לא מצליח להתרגל לעובדה שאין לי את החופש להתקין ולהסיר אפליקציות -
תראה הייתי רגיל עד היום לכל מיני חסימות פרטיות, אבל היה לי תמיד אפשרות להתקין לבד אפליקציות
אני לא מצליח להתרגל לעובדה שאין לי את החופש להתקין ולהסיר אפליקציותלפי מה שידוע לי לא הדרן ולא נתיב וכמדומני גם עסקן לא נותנים להתקין לבד אפליקציות
-
יכלת לכתוב התלות במערכת הפניות למשתמש נטפרי הורגת.
תמיד תוכל למצוא סיפור לא דווקא באנדרואיד שזה תוקע.
זה החיים. בכל מקום זה ככה.
מה קורה אם אתה צריך מרפאה באמצע הלילה, חלב באמצע הלילה.
בכל מקרה משתמשי אנדרואיד זה המשתמשים האחרונים שיכולים להתלונן כי הם צריכים לספק הסרטה מוקלטת שהם מודעים לחסרונות שיש בסינון הזה.
וכרגע שהוא בהתחלתו יש הרבה חסרונות.
וכל אחד צריך לעשות את הבדיקות שלו ולראות האם זה מתאים לו. -
@magicode אני אף פעם לא מתלונן, ואני כמובן גם לא זכאי להתלונן.
רק כתבתי מה שכואב ומציק לי, וזה כואב לי.
לא תוכל לקחת לי את זה, גם אם יש עוד אלף אנשים שכואב להם עוד דברים. -
@magicode אמר בהתלות במערכת הפניות למשתמשי ווייפרי באנדרואיד, הורגת:
וכרגע שהוא בהתחלתו יש הרבה חסרונות.
וכל אחד צריך לעשות את הבדיקות שלו ולראות האם זה מתאים לו.וזו עוד סיבה שאני מקפיד לכתוב כאן בפורום את כל מה שמפריע לי, כי לפני לא עשו את זה, ולכן יש דברים שלא ידעתי לפני שהתקנתי. וחבל.
-
תמיד תוכל למצוא סיפור לא דווקא באנדרואיד שזה תוקע.
אתה מוזמן להכנס למערכת הפניות שלי. תראה איך זה נראה עד שהתחברתי עם ווייפרי לאנדרואיד, ואיך זה נראה אחרי.
-
@magicode איך אני יכול להתלונן? כשאפילו לא שילמתי שקל אחד על הדבר הזה.
הדברים שלי לא כתובים באדום לבן.
צריך לדעת לנגן אותם נכון.... -
בעיקרון אם זה היה ענין מוחלט של נטפרי (שלא לאפשר התקנה) לא הייתי כותב כלום.
רק כיוון שהמנהל כתב לאחרונה שזה לא ענין סופי, רק כעת כשזה בפיתוח, אז כתבתי בשביל התמריץ....וכעת, אחרי שזה ברור שאני לא כאן בשביל להתלונן. רק בשביל להעיר, ורק על דברים שיש להם מקום להשתנות.
אז אני ממשיך...
בכל מקרה משתמשי אנדרואיד זה המשתמשים האחרונים שיכולים להתלונן כי הם צריכים לספק הסרטה מוקלטת שהם מודעים לחסרונות שיש בסינון הזה.
המשפט הזה הוא צודק לחלוטין, והוא אכן מכסה את נטפרי לחלוטין, וסותם את הפה למתלוננים.
שאפו על הגאונות.אבל הוא לא משקף את האמת לאמיתה.
אני כמובן מוסרט גם כן שאני מודע לחסרונות.
האם הייתי באמת מודע לחסרונות? התשובה היא חד משמעית, לא!
והאמת שגם נטפרי לא היו מודעים.כשניסיתי לברר על הווייפרי לא היה לי איפה, כאן בפורום לא היה כמעט שיח בענין, בדקתי בויקי וגם במערכת הפניות, וההתרשמות היית שלמעט חשבונות גוגל הכל רגיל.
הג'ימייל לא עובד אבל יש אפליקציות חילופיות.אז ככה, ראשית, אולי אני מפונק, אבל כל האפליקציות שבדקתי מהחנות לא היו תחליף ראוי, היחיד שהסתדרתי איתו היה אאוטלוק, אבל גם בזה יש דבר שעלה לי על כל העצבים, אם יש שרשור עם המון הודעות ותגובות, אין אפשרות להציג רק את הכותרות, ולבחור איזו הודעה לפתוח, כל ההודעות נפתחות בזה אחר זה עם כל הציטוטים, והקווים הארוכים, הייתי צריך לגלול לפעמים כמה דקות בשביל להגיע להודעה הרצויה, ולראות שחבל שנכנסתי למייל....
האמת שיש את דוא"ל של סמסונג, הוא ממש מעולה, אבל יש לי איתו בעיות אבטחה, והמעניין שזה רק אצלי, ובמערכת הפניות לא מצאו את הבעיה וגם לא פתרון.
עכשיו עוד דבר, אני משתמש בהערות כתב יד של סמסונג, ויש לזה סנכרון בסמסונג קלאוד, ושוב יש שגיאת אבטחה.
וזה מאד חשוב, כי זה קבצים בפורמט יחודי שנשמרים בזכרון האפליקציה, וכבר קרה שעקב תקלה נמחק לי הכל עם האפליקציה.הקיוסק של קול הלשון לא מוריד לי שיעורים בשום אופן
אפליקציה ספריא לא ניתן לי להוריד/ לעדכן את המאגר הלא מקוון (רק בחיבור באמצעות סים, אם אני מתחבר אפילו באמצעות אותו סים עם ווייפי, זה כן יורד, אבל זו פרוצדורה מאד מסובכת בשבילי).
כל הדברים שכתבתי הם תוצאה של שגיאת אבטחה, זה בדוק אצלי בוודאות מוחלטת.
אז אמנם אני מוסרט שאני מודע וכו' וזה ברור שכשהסרטתי את עצמי ידעתי שזה כולל גם את מה שאני באמת לא יודע.
אבל לא נהיה בת יענה, יש בעיות, צריך לדעת אותם.
והלוואי ויוכלו גם לפתור אותם.ואחרי הכל אני חייב לחזור ולהדגיש שני דברים.
א. אני לא מתלונן, אני רק מעיר לתועלת.
ב. אחרי הכל אני לא בא לומר שיש אלטרנטיבה טובה יותר. גם היום הייתי מתקין ווייפרי. (כבר כתבתי במקום אחר שאם הייתי יודע מראש, הייתי מתאמץ הרבה יותר להשיג תעודת אבטחה במערכת).
ג. אלפי תודות להנהלת נטפרי ולצוות התמיכה על הפיתוח והתמיכה, בעמל רב וללא לאות, ואולי גם שלא ע"מ לקבל שכר (אני מנוי נטפרי הרבה לפני הווייפרי, לא הוספתי שקל על זה, והכאב ראש שיש לנטפרי ממני מאז... אוי רחמנות...) -
ואיך יכול להיות ששכחתי את זה
@אחד-תם אמר בדוח שגיאה לסמסונג בטאבלט עם ווייפרי מי יכול לעזור:
אני משתמש בטאבלט עם עט ויש את האפליקציה המדהימה של סמסונג של כתיבת הערות והמרה לטקסט samsung notes, הענין שיש שם באג חמור מאד שאין לי שום הבנה איך לא טיפלו בזה עד היום.
לצערי, בגלל הבעיה של תעודת אבטחה אין אפשרות לשלוח דוח שגיאה, ובכמה פלטפורמות שניסיתי לפנות לסמסונג, נעניתי, שזו הדרך היחידה לטפל בזה.אודה מאד למי שיכול לפנות אליהם דרך samsung members ולדווח על התקלה המרגיזה.
והרי השגיאה;
כשכותבים משפט ואח"כ חוזרים אחורה ומתקנים מילה מהאמצע, או מוסיפים, (עכ"פ אם זה באותה שורה), כאשר מבצעים אחר כך המרה לטקסט ההמרה תתבצע לפי הסדר שזה נכתב, דהיינו המילה המתוקנת תעבור לסוף השורה.
🤫תאמינו או לא, ככה זה גם באנגלית, ואני משתמש באפליקציה יותר מחצי שנה, וכלום לא השתנה, ומדובר באפליקציה עם פופולריות גבוהה מאד בחנות, ואין לה שום תחליף.
ואני מצרף תמונה
נ. ב. הפוסט הזה מוקדש למי שחושב שההגבלות של ווייפרי לאנדרואיד מסתיים עם הענין של חשבונות גוגל...
אגב, כאמור שם בהודעה האחרונה, הבעיה הסתדרה (יותר נכון תסתדר בקרוב), אחרי שהצלחתי להגיע אליהם בדרך לא דרך.
-
@אחד-תם אתה מלך האנדרואיד בפורום, תמשיך להציף את הנושא, יש בזה פונטציאל עצום זה רק בתחילת הדרך.
אגב, פתאום החלפת לנו את תמונת המשתמש שלך, לקח לי זמן להקיש תם לתם.
תודה רבה. -
.
אז ככה, ראשית, אולי אני מפונק, אבל כל האפליקציות שבדקתי מהחנות לא היו תחליף ראוי, היחיד שהסתדרתי איתו היה אאוטלוק, אבל גם בזה יש דבר שעלה לי על כל העצבים, אם יש שרשור עם המון הודעות ותגובות, אין אפשרות להציג רק את הכותרות, ולבחור איזו הודעה לפתוח, כל ההודעות נפתחות בזה אחר זה עם כל הציטוטים, והקווים הארוכים, הייתי צריך לגלול לפעמים כמה דקות בשביל להגיע להודעה הרצויה, ולראות שחבל שנכנסתי למייל....
האמת שיש את דוא"ל של סמסונג, הוא ממש מעולה, אבל יש לי איתו בעיות אבטחה, והמעניין שזה רק אצלי, ובמערכת הפניות לא מצאו את הבעיה וגם לא פתרון.
יש מישהו שעובד לו אפלייקצית סמסונג טוב?
אני מנסה לעדכן בחנות ולא מצליח, הוא נשאר על ”המתנה”....
@אחד תם מסכים איתך שהאפליקציות האחרות מעצבנות נורא! -
@אברך-פשוט אמר בהתלות במערכת הפניות למשתמשי ווייפרי באנדרואיד, הורגת:
-
מה שיש בחנות מעודכן?
-
@אברך-פשוט כן
-
תמחק מטמון
-
תמחק מטמון
מטמון של אפלייקצית המייל?