צ'אט בנטפרי
-
@yzahn אמר בצ'אט בנטפרי:
@מרדכי אתה צודק. מצאת דוגמה של קבוצה כשרה לגמרי. כנראה שצריך למצוא פתרון אחר לדברים כאלו. זה לא בדיוק השימוש האופייני של קבוצות צ'אט.
או למצוא פתרון אחר לפירוק הקבוצה...
-
וזה שוב קרה, אני לא מסתכל עכשיו על כל מה שנטפרי עשו וכו' וכו'
יש כאלה שמשתמשים בזה לרעה!!!
-
@aiib אמר בצ'אט בנטפרי:
@dlive ברגע שאחד מחברי הקבוצה מדווח אוטומטי נטפרי מפרקת את הקבוצה. כך הבנתי
למיטב הבנתי נטפרי לא מפרקת קבוצות ע"י פריצה לקבוצה או משהו אלא משתמשת בכלי קיים של גוגל של הסרת משתמש.
התמונה זה מהצ'אט החדש אבל היה את אותו כלי בצ'אט הישן גם כן.לכן האנשים צרי העין יכולים להסיר את כל המשתמשים בצורה ידנית גם בלי טובות של נטפרי הם רק יצטרכו לעבור ידנית משתמש משתמש ולהסיר אותו. על כן אני לא רואה מקום להתלונן פה על נטפרי.
אולי תתלונן על גוגל שבנו את קבוצות הצ'אט שלהם בצורה שאין מנהל לקבוצה וכל משתתף הוא מלך.
-
@אינו-יודע-לשאול אבל כבר כתבו למעלה שלהרוס קבוצה של עשרות או יותר משתמשים זה ממש מסובך אבל ברגע שיש כלי כזה שבלחיצת כפתור אתה מפרק זה הרבה יותר קל ופשוט
-
@aiib
זה מהצ'אט הישן ושם אתה יכול תוך דקה למחוק גם 200 משתמשים
ומי שטיפה מבין בזה (בפרט אחד חדור מטרה שיושב ומפרק לו קבוצה אחרי קבוצה) יכול בשניה לכתוב סקריפט שיעשה ת המחיקה של משתמש אחרי משתמש -
בכל מקרה כפי שכבר כתבו למעלה בלי זה היו חוסמים את הצ'אט לגמרי
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בצ'אט בנטפרי:
@aiib
זה מהצ'אט הישן ושם אתה יכול תוך דקה למחוק גם 200 משתמשים
ומי שטיפה מבין בזה (בפרט אחד חדור מטרה שיושב ומפרק לו קבוצה אחרי קבוצה) יכול בשניה לכתוב סקריפט שיעשה ת המחיקה של משתמש אחרי משתמשלא קשור, להוציא אחד אחד, לוקח זמן, יותר מהמובנה.
-
@יוסף-חיים-16 אם אתה קצת מבין באינטרנט אתה יכול לבדוק בכוחות עצמך איך נטפרי מפרקת קבוצות ותראה שכל אחד יכול לעשות את זה ברגע שהכנסת אותו לקבוצה שלך גם אם נטפרי עכשיו ימחקו את הכלי.
רמז: הם משתמשים בכלים הקיימים של גוגל.
-
@יוסף-חיים-16 אם אתה קצת מבין באינטרנט אתה יכול לבדוק בכוחות עצמך איך נטפרי מפרקת קבוצות ותראה שכל אחד יכול לעשות את זה ברגע שהכנסת אותו לקבוצה שלך גם אם נטפרי עכשיו ימחקו את הכלי.
רמז: הם משתמשים בכלים הקיימים של גוגל.
ברור מאליו.
אז אולי תרשום לי סקריפט כיצד להחזיר את כל המיילים שהסירו לי?
(הכל נמצא בקובץ וורד) -
@יוסף-חיים-16 אני לא כתבתי את הסקריפט של נטפרי ואני גם לא עובד בכתיבת סקריפטים אבל הכלל אומר שהסקריפט שלהם נמצא באיזה שהוא מקום במקור דף האינטרנט ואם ידע מתאים תכל גם לאתר אותו.
אבל אם יש לך כזה בן אדם מושחת בקבוצה הכי טוב זה למצוא דרך להתפטר ממנו או לעבור לפלטפורמה אחרת
גוגל צ'אט לא מתאימה לקבוצות עם אויבים מבפנים. -
@יוסף-חיים-16 אני לא כתבתי את הסקריפט של נטפרי ואני גם לא עובד בכתיבת סקריפטים אבל הכלל אומר שהסקריפט שלהם נמצא באיזה שהוא מקום במקור דף האינטרנט ואם ידע מתאים תכל גם לאתר אותו.
אבל אם יש לך כזה בן אדם מושחת בקבוצה הכי טוב זה למצוא דרך להתפטר ממנו או לעבור לפלטפורמה אחרת
גוגל צ'אט לא מתאימה לקבוצות עם אויבים מבפנים.זה הדבר היחיד שפתוח בסינון
-
@אפר-שריפה אמר בצ'אט בנטפרי:
@מאןדהו אמר בצ'אט בנטפרי:
@aiib לא נראה לי שאפשרי למישהו מחוץ לקבוצה לפרק את הקבוצה.
רק שאפשר שזה יחבר את נטפרי לקבוצה. בכ"א, מסבך מאוד את העניין.
(לענ"ד, הכלי מיותר. אפשר לחסום את הקבוצה בנטפרי, ומי שלא מסונן, אינני מבין את הערך בלפרק לו את הקבוצה.)יתכן ועצם זה שיש משתמש שבחר לפרק מעיד על מהות הקבוצה...
זו נקרא קבוצה לא טובה?
-
@יוסף-חיים-16 תודה. אני רואה שקלעתי. חשבתי שאולי הדברים שלי למעלה לא מתאימים לסיטואציה. אולי הקבוצה שלך הוא יותר בכוון של מה ש @מרדכי כתב. אבל אני רואה שלא טעיתי. תקרא שוב את הדברים שלי. ושוב. ושוב.
אולי אתה מסוג האנשים שלא מפנימים דברים שהם לא רוצים להפנים? אל תדאג. יש המון אנשים כאלו.
הזמן יעשה את שלו.
אתה חייב להבין שנטפרי לא עובדים קשה כדי לאפשר דברים כאלו (בלשון המעטה...).
אם באת להתלונן על זה ממש לא הגעת לכתובת הנכונה. -
@yzahn אמר בצ'אט בנטפרי:
@יוסף-חיים-16 תודה. אני רואה שקלעתי. חשבתי שאולי הדברים שלי למעלה לא מתאימים לסיטואציה. אולי הקבוצה שלך הוא יותר בכוון של מה ש @מרדכי כתב. אבל אני רואה שלא טעיתי. תקרא שוב את הדברים שלי. ושוב. ושוב.
אולי אתה מסוג האנשים שלא מפנימים דברים שהם לא רוצים להפנים? אל תדאג. יש המון אנשים כאלו.
הזמן יעשה את שלו.
אתה חייב להבין שנטפרי לא עובדים קשה כדי לאפשר דברים כאלו (בלשון המעטה...).
אם באת להתלונן על זה ממש לא הגעת לכתובת הנכונה.אם טעיתי, תוכל להסביר במה?
-
@יוסף-חיים-16 לא טובה לא הייתי אומר אם פוטנציאל בעייתי ודאי
-
-
@מרדכי אמר בצ'אט בנטפרי:
@yzahn לדוגמה קבוצה שמעדכנת מה קורה בחצר הקודש
מתי מתוכנן הטיש וכדומה
ויש פיקוח הדוק של המנהלים של הקבוצה שלא יהיה שם סתם פטפטת
ומגיע מישהו שזה לא מוצא חן בעיניו והוא לוחץ על פירוק קבוצה
קרה אצלי כמה פעמיםלמה אתה לא פותח פורום פנימי? אתה הרי יודע שלניהול משתמשים ושליטה על התוכן יותר קל (לפחות ברמה הטכנית של נטפרי)
-
לסיכום ידוע לככם על קבוצה (לא פורום ) או ממשק קבוצה שנותנת אישור למנהל שפתוחה בנטפרי?
או שבאמת נטפרי, ילכו על כזה דבר, ויפתחו ממשק כזה.
שואל ל @מרדכי
-
@יוסף-חיים-16 אמר בצ'אט בנטפרי:
אם טעיתי, תוכל להסביר במה?
אני לא מייצג כאן את נטפרי.
אבל לדעתי, טעית כאשר חשבת שנטפרי מאפשרים כל דבר שהוא לא חזיר טרף.
לדעתי, נטפרי ממש לא רואים בעין טובה קבוצות מסוג זה. -
@yzahn אמר בצ'אט בנטפרי:
@יוסף-חיים-16 אמר בצ'אט בנטפרי:
אם טעיתי, תוכל להסביר במה?
אני לא מייצג כאן את נטפרי.
אבל לדעתי, טעית כאשר חשבת שנטפרי מאפשרים כל דבר שהוא לא חזיר טרף.
לדעתי, נטפרי ממש לא רואים בעין טובה קבוצות מסוג זה.גם אני מצטרף להנ"ל