למה התמונות האלה חסומות? אם בהגדלה רואים שאין בהם בעיה???????????
-
)) אשמח לתשובה!!!! כמו כן נכנסתי לעלי אקספרס והיה שם תמונות חסומות לא נראה לי שיש בהם בעיה כי נכנסתי למדור של המכשירי חשמל ומה שלא היה טוב עלי אקספרס כבר הורידו אותו
-
@עבד-ה במערכת הפניות תמצא טיפול מהיר ויעיל לעניינים אלו.
-
דווקא יכול להיות שמה תמונה על הקיר לא טובה שלא רואים אותה בהקטנה.
-
@magicode האם יש אפשרות לבקשה לשלוח תמונה חסומה לבדיקה נוספת, או שרק תמונה פתוחה ניתן לשלוח לבדיקה פעם נוספת?
-
@עבד-ה אתה סומך על ה"סינון" של עלי אקספרס?
הרף של האתר עלי אקספרס הוא מהנמוכים ביותר. -
מותר לטעות. לא כך?
-
@מאןדהו אמר בלמה התמונות האלה חסומות? אם בהגדלה רואים שאין בהם בעיה???????????:
@magicode האם יש אפשרות לבקשה לשלוח תמונה חסומה לבדיקה נוספת, או שרק תמונה פתוחה ניתן לשלוח לבדיקה פעם נוספת?
מניח שאם תשלח פניה עם פירוט וכתובת התמונה היא תיבדק שוב.
-
@עבד-ה
אם כבר הזכרת, יש עוד בעיה
ואשמח למענה
כשיש תמונה טובה, ופותחים אותה בכרטיסייה חדשה, היא נשלחת שוב לבדיקה, מדוע זה?!
תודה -
@מאןדהו אמר בלמה התמונות האלה חסומות? אם בהגדלה רואים שאין בהם בעיה???????????:
-
@יוסף-חיים-16
לכל תמונה מפיקים האש (hash) שהוא מעין חותמת דיגיטלית, וברגע שיבוצע שינוי כל שהוא בתמונה (כגון שינוי גודל וכד') ההאש ישתנה.
וכך כל פעם שהסינון נתקלת בתמונה עם החותמת הזו, הסינון יודע שהיא כבר נבדקה, ונפתחה או נסגרה.
דוגמה נפוצה הוא באתרי קניות כאשר יש מספר תמונות קטנות של המוצר, ובלחיצה עליהם רואים את התמונה בגדול, אלו ברוב מוחלט של המקרים תמונות שונות, ולכן אף שהתמונה הקטנה נבדקה התמונה הגדולה נשלחת לבדיקה.
(בדוגמה הספציפית שציינתם לא נתקלתי, מכיון שכאשר פותחים תמונה בכרטיסייה חדשה זה פותח את אותו תמונה עליה לחצתי, ולכן התמונה אינה נשלחת לבדיקה, מאחר והיא כבר בדוקה). -
ואין פתרון לזה?!
-
@יוסף-חיים-16
הוא מסביר לך שיש מזהה מסויים לתמונה שמשתנה,
ולכן אי אפשר להבין שזו אותה תמונה, או יותר נכון, זו לא אותה תמונה,
בדיוק כמו לשמור את אותו קובץ וורד בשם שונה, זה לא אותו מסמך.
ואתה שואל בתמיהה אם אין פתרון...
מה אתה מציע? -
@yisroel הוא מדבר על לחיצה על התמונה, שבד"כ (באתרי קניות) זה פותח את התמונה בגדול, אבל התמונה שנפתחת היא תמונה אחרת. וכמו שהסברת בטוט"ד.
-
נראה לי שמדברים פה על כמה סוגיות ביחד. וכל אחד מתכוון למשהו אחר.
אפשר לשלוח לבדיקה חוזרת גם אם זה נחסם בטעות עם אותו ממשק.
פשוט בודקים את זה שוב ואם זה יהיה נקי אז זה יפתח. -
@מאןדהו כוונתי היא שבדף של מכשירי חשמל לא אמור שיהיה תמונות לא טובות ונראה לי שזה היה בטעות ופה צריך את התמונות כדי לראות את מה שקונים
-
@עבד-ה אמר בלמה התמונות האלה חסומות? אם בהגדלה רואים שאין בהם בעיה???????????:
@מאןדהו כוונתי היא שבדף של מכשירי חשמל לא אמור שיהיה תמונות לא טובות ונראה לי שזה היה בטעות ופה צריך את התמונות כדי לראות את מה שקונים
מי שבודק את התמונה לא יודע מה המקור שלה
ואם נראה לך שהתמונה נחסמה בטעות אתה יכול לשלוח על זה פניה -
@עבד-ה אמר בלמה התמונות האלה חסומות? אם בהגדלה רואים שאין בהם בעיה???????????:
בודאי שכן
-
מעניין לעניין.
יש אתר של מזל חזוט, שמתיימר להיות מסונן, כלומר בלי תמונות של נשים, ועדיין תמונות רבות חסומות בו.
פניתי על כך בעבר למערכת הפניות ולא קיבלתי תשובה ברורה.
לדעתי על נטפרי לעודד אתרים כאלו ולא לתקוע להם מקלות בגלגלים.
יכול להיות שאני תמים, והאתר כן מכיל תמונות נשים, ב"ה אין לי גישה לאינטרנט ללא נטפרי כך שאין לי אפשרות לבדוק את זה. -
@י-ב אל תדאג, אם נטפרי חוסמים בו כ"כ הרבה תמונות, אז כנראה הוא לא בדיוק מסונן...
-
@י-ב
כשמרחפים על התמונה החסומה זה דווקא כן מראה את הבגד.
אז לא כזה נורא.