סינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית
-
@שקוע-בתורה אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
@magicode
ובכל זאת פיתחו כזאת אפשרות אז למה לא לפתח את הרעיון של @שלל ?תקרא מה שכתבתי לעיל. שזה יחזק את המסר של חוסר אחריות אישית כלומר שנטפרי אחראית על כל בעיות היצר הרע שלך.
זה שונה מחסום תוכן פרטי. שזה מאוד קל וגם זה היה מזמן. -
@magicode
אבל בוא נקח את המשתמש הממוצע שרוצה את נטפרי בגלל שאכפת לו מעצמו, לא שחייבו אותו והוא רק מחפש איפה לעקוף את החסימה.
אותו משתמש ממוצע היה מאוד רוצה שתהיה לו לפחות את האפשרות לחסום תמונות לא צנועות בשליטה מרחוק, למה לא לאפשר לו? לפחות בתור אופציה, ולא בתור חיוב.זה נשמע לי שהטענה שאדם לא לוקח אחריות על עצמו זה כלפי אותם אלו שבעצם היו רוצים להיות באינטרנט פרוץ לחלוטין, רק בלית ברירה מקבלים סינון מנטפרי כי ככה הרב אישר להם לצרכי פרנסה, עזוב את זה שהרב בכלל לא מבין את הצורך, וחוץ מזה מה רע בקצת בידור פה ושם, סתם כולם מחמירים וכו'...
כלפי אותם אנשים הסינון הוא בסה"כ תירוץ, וזה אותם אנשים שהרב קובי לוי אחר כך צריך להציג בתור דוגמה למה אינטרנט יכול לגרום (אפילו מסונן).
ולאו ברשיעי עסקינן. -
@שלל
למי שזה באמת חשוב
מה הבעיה לקנות את התוכנה מהחברה האמריקאית הנ"ל?
לא חייבים להכניס את נטפרי לסיפור. -
@שלל
באתר https://www.techloq.com
לא מפורט דבר על החסימה כמו שמוצגת כאן בלוג ,
יש אפשרות להתקין גירסה לנסיון ? -
@magicode אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
אנשים איבדו את הצפון במקום שזה יהיה אחריות שלהם לשמור על עצמם. עם פשוט קנו שירות ב 15 שקל שלוקח אחריות במקומם.
האם לזה התכוונת? כי מדבריך היה נראה שבאופן עקרוני אתה נגד סינוים ומעדיף שאדם ישמור על עצמו לבד.
אומנם ממעשיך ניכר שלא זה מה שאתה חושב, אז אולי כדאי לחדד...אין אפוטרופוס לעריות, ולכן אתה לא יכול להגיד לאנשים
@magicode אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:שזה יהיה אחריות שלהם לשמור על עצמם.
הם חייבים לקנות סינון.
אלא מה? הם גם צריכים לדעת שכשאין אפוטרופוס לעריות, זה אומר שגם נטפרי הוא לא האפוטרופוס שלהם.תמיד אפשר להגיע לפרצות (ניקח את התוכנה שלעיל: האם אי אפשר לעקוף אותה? אפשר ולא אפרט איך. כנ"ל וויפרי), ולחנך את עצמם לשמור על עצמם. -
נראה לי בגלל שאנשים לא מבינים מה אני אומר אני אשקול להפסיק להגיב.
כתוב למטה שהדברים שלי לא כתובים בשחור לבן.בכל מקרה מה שהדליק אותי זה הזעזוע מזה שיש מישהו שמספר שהוא הצליח לראות אפילו דרך נטפרי דברים לא טובים.
כאילו שמטרת נטפרי לשלול לבן אדם את הבחירה. מטרת נטפרי להחזיר לבן אדם את הבחירה. ועדיין יש בחירה.
נטפרי זה כמו גדר על בנין גבוה זה מאפשר להסתובב על גג הבנין חופשי בלי לפחד, אבל אפשר לקפוץ בעזרת אחרים מעל הגדר וליפול למטה.
בגלל שהוא הביא את זה ברעיון שלו הבנתי שהרעיון זה לא לעזור למישהו להגן על עצמו. אלא למנוע את הלעז על זה על נטפרי שאפשר לפרוץ את הסינון באמצעות שליטה מרחוק על חברים רעים.
כאילו זה לא בעיה של הבן עצמו שיש לו חברים רעים.לדעתי כל הצורך של האנשים לספר שנטפרי זה הכי טוב והכי כשר זה לא בגלל שנטפרי מזריקים איזה שהוא חיסון קסם לאנשים.
זה בגלל שאנשים לא יכולים לסבול שהם בדיעבד ת ת ת. הם רוצים להרגיש מהודר א א א. -
נטפרי כבר היום מסננת צבע עור במקומות מסויימים.
אפשר לראות את זה פה
https://www.hcaptcha.com/
תנסו את הקאפצה.אולי זו הזדמנות טובה לציין שזה מקשה מאד על זיהוי העבמים שקאפצ'ה בוחנים בהם את אנושיותנו
באמת לא הבנתי מה קרה...
זה באמת כל כך נחוץ?
ברוב המקרים זה מטשטש חפצים ואלמנטים תמימים בתמונה עד כדי שקשה לזהות מה גשר ומה רכבת.. -
@שלל אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
היא לא מפספסת כלל במציאות כזו
לא התכוונתי שיש פיספוסים,
כוונתי היתה לכך שהבגד עצמו לא מסתנן, והוא כבר בעיה. תוכל להבין עם הדוגמאות שהעלית של חיים ולדר, תתאר לך אשה כזו, זו בעיה הלכתית גם בלי הפנים...
שוב, אתה צודק במאה אחוז, יש בזה קושי, וטוב שהעלית אפשרות לפתרון אפילו חלקי שניתן ליישם כ"א לעצמו.
בנוסף אני חב לך ייש"כ גדול, מאוד התחזקתי מדברי @magicode , וזה הרבה בזכותך. -
@nigun הבעיה היא שבאופן יחסי הרבה כסף... מדובר על כ- 30 ש"ח לחודש, כפול מנטפרי...
ובאמת, כאן המקום להזכיר לטובה ולשבח את נטפרי על המחיר הזול שלהם!!! באמת אינטרנט מצויין, עם שירות אדיר, במחיר אפסי!!! אין דברים כאלו! ממש רואים שזה לש"ש...(ואם מישהו הבין מדבריי שיש לי טענות על נטפרי, ח"ו! רק הצעתי הצעה לשיפור).
-
@יעקב-אא מסכים איתך, גם אני לא הייתי מוצא את זה אם לא שהגעתי דרך מישהו שמתעסק עם זה, וראיתי זאת באופן אישי.
אמנם תוכל לקבל קצת מידע מהתמונות שהעלתי לעיל בתגובה ל- @nigun באשר לצורת סינון גווני העור. עוד אציין בהזדמנות זו - שבאופן כללי הם גם מסננים וחוסמים אתרים, אך הכל בהתאמה אישית - בהתאם לצורך ובקשת הלקוח.
עוד משהו: באופן כללי החברה מתחמקת מהזדהות ישירה. אין כמעט פרטים על החסימה או אודותיה, אבל אם תחפור קצת לעומק תראה פרטים מזהים, כגון שבשבת התמיכה סגורה, וכן תוכל לזהות שמדובר בחברה יהודית ע"פ שמות ספקי השירות, כגון ישיבת ... או חסידות סאטמער. אני יודע שזו חברה יהודית, בגלל מישהו שמעורב בזה שקשור לאבי. במקרה הצורך אוכל אולי לפנות אליו, אבל לא יותר מזה.
לגבי שאלתך האחרונה אם אפשר להתקין גירסת ניסיון, לא נראה שאפשר. מה שכן, אפשר לשלם ואם לא אוהבים לקבל החזר כספי תוך 14 יום, כפי המפורט באתר שלהם. אכן, יש בזה חיסרון - מסתבר שאתה רוצה לבדוק את הסינון, אבל זה מה שיש. -
@שלום-על-ישראל אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
בנוסף אני חב לך ייש"כ גדול, מאוד התחזקתי מדברי @magicode , וזה הרבה בזכותך.
גם אני. באמת יישר כוח גדול לך, ר' @magicode .
-
@וידאל אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
נטפרי כבר היום מסננת צבע עור במקומות מסויימים.
אפשר לראות את זה פה
https://www.hcaptcha.com/
תנסו את הקאפצה.אולי זו הזדמנות טובה לציין שזה מקשה מאד על זיהוי העבמים שקאפצ'ה בוחנים בהם את אנושיותנו
באמת לא הבנתי מה קרה...
זה באמת כל כך נחוץ?
ברוב המקרים זה מטשטש חפצים ואלמנטים תמימים בתמונה עד כדי שקשה לזהות מה גשר ומה רכבת..באמת לא קשור לנושא של השרשור אבל היות שהגיבו כבר בענין אני כותב.
אולי אפשר להגדיר שההסתרה תהיה רק אם הצבע הוא בעובי מסוים מעל סכום פיקסלים, במצב הנוכחי זה מאד מטריד.
תמיד חשבתי שזה חלק ממבחן האנושיות (וכנראה שהתמונות גם מטושטשות קצת במקור). -
@magicode
כהמשך לדבריך, אנסה להבהיר מעט את האפור ולהשחירו... (משפט חסר פשר)אם אני מבין נכון, נטפרי לא באה לפתור לאנשים את 'בעיות' היצר הרע, ופשוט שזה אחריות של כל אחד.
נטפרי סך הכל ראתה שעם התקדמות הטכנולוגיה, וגדילת הצורך של בני תורה לשימוש באינטרנט, נוצר מצב בעייתי, שמצד אחד אנשים צריכים להשתמש בכלי הזה, והוא אכן יכול לשמש לדברים טובים. אבל מצד שני, השימוש באינטרנט באופן פתוח לחלוטין זה גורם לאיסורים ודאיים, לא לחששות וכדו', וזה בין במראות ובין בדעות (כל מי שמבין יודע מה אני מתכוין), ולצורך זה קמו כל הסינונים והחסימות הקימות כיום בשוק, אלא שהם לא ענו על הצורך של הרבה אנשים ואכמ"ל.
ולכן קמה נטפרי, לתת מענה מקצועי בעניין זה, שמצד אחד לא בכל גלישה יהיה מצב סכנה רוחנית ממש! ומצד שני, השימוש בכלי זה, יהיה שימושי ויעיל למי שנצרך עבור פרנסה להשתמש בו..
זה הכל.ולכן כל מי שמצא דרך ארוכה להידחף בסדקים או להכניס אונקי למחשב עם סרטים וכדו', וכן.. גם שליטה מרחוק, זה בעצם מישהו שמנסה לעקוף את נטפרי - ועל זה אמר המנהל, שנטפרי לא באה לתת מענה למי שהולך יד ביד עם היצר הרע, ונטפרי לא לוקחת אחריות על הבחירה של האחרים.
וסתם רעיון פרוע.. אם כבר מעלים רעיונות, אני הייתי מפתח עיר שיש לה שערים נעולים וכל מי שיוצא מקבל כיסוי עיניים שאם הוא יוריד, זה ירשם במערכת, ויעיפו אותו מהעיר. וכן הוא יקבל כרטיס אשראי עם רישומים שידעו בדיוק מה קנה ואיפה, שלא יוכל ח"ו לקנות אוכל לא כשר, או מכשירים שלא מתאימים לבן תורה. ודי בזה.... (@magicode זה נראה לי רעיון יותר מוצלח ממכון לעקירת עיניים).
-
@נטפריפורום אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
וכן.. גם שליטה מרחוק, זה בעצם מישהו שמנסה לעקוף את נטפרי
זה כלי עבודה שימושי.
(לפי"ז אני חושב שאתה צריך לתקן חלק מפוסט).
-
@שלל אפשר לומר זאת גם על VPN.
היינו הך, אתה מעוניין להתחבר למחשב אחר, וממילא תקבל את מה שיש באותו מחשב. -
@שלל אמר בסינון שליטה מרחוק - הצעה מהפכנית:
זה כלי עבודה שימושי.
ברור!!
מי אמר או חשב אחרת??אני ס"ה הבהרתי, שמי שדרך שליטה מרחוק נכנס לכל מיני תכנים בלתי רצויים וכדו', ברוב המקרים זה לא ממש נצרך לטיפול במחשב המרוחק וכדו'.
זה הכל.הרעיון של נטפרי במילה אחת, זה לגרום לך שתוכל ללכת ברחוב בלי להיכשל בעל כרחך. מה שמעבר - זה כבר לא שייך אליהם.
(בעבר חשבתי שהם מיועדים גם לחסימה עבור ילדים - אבל אחרי שנים של היכרות, ונסיון - זה די ברור שזה עניין משני, ולא עצם הרעיון של הסינון. אבל זה לא מגוף הנידון כאן)בכל אופן, אני באמת לא ממש מבין מתי זה נוגע בשליטה מרחוק, אם זה כפי שכתבת שטכנאי מתחבר למחשב לקוח, אז כמו שאני לא אבוא לעשות עבודת אינסטלציה במקום שיש חשש עבירה כזו או אחרת. כך אני לא אעשה טיפול למחשב של מי שאני לא בטוח שאין שם תמונות לא רצויות.
ואם יש פיתרון, נראה שהוא לא צריך לבוא ע"י חברת הסינון (קרי: נטפרי), אלא ע"י מי שמעוניין בפיתרון.בכל אופן בהצלחה רבה.
-
נראה לי בגלל שאנשים לא מבינים מה אני אומר אני אשקול להפסיק להגיב.
כתוב למטה שהדברים שלי לא כתובים בשחור לבן.בכל מקרה מה שהדליק אותי זה הזעזוע מזה שיש מישהו שמספר שהוא הצליח לראות אפילו דרך נטפרי דברים לא טובים.
כאילו שמטרת נטפרי לשלול לבן אדם את הבחירה. מטרת נטפרי להחזיר לבן אדם את הבחירה. ועדיין יש בחירה.
נטפרי זה כמו גדר על בנין גבוה זה מאפשר להסתובב על גג הבנין חופשי בלי לפחד, אבל אפשר לקפוץ בעזרת אחרים מעל הגדר וליפול למטה.
בגלל שהוא הביא את זה ברעיון שלו הבנתי שהרעיון זה לא לעזור למישהו להגן על עצמו. אלא למנוע את הלעז על זה על נטפרי שאפשר לפרוץ את הסינון באמצעות שליטה מרחוק על חברים רעים.
כאילו זה לא בעיה של הבן עצמו שיש לו חברים רעים.לדעתי כל הצורך של האנשים לספר שנטפרי זה הכי טוב והכי כשר זה לא בגלל שנטפרי מזריקים איזה שהוא חיסון קסם לאנשים.
זה בגלל שאנשים לא יכולים לסבול שהם בדיעבד ת ת ת. הם רוצים להרגיש מהודר א א א.הדברים נכונים לגבי מישהו שיש לו קצת ידע ומצליח לגלוש באינטרנט פרוץ
אבל הדברים אינם נכונים לגבי אנשים ונשים שעובדים 8 שעות ביום עם שליטה מרחוק, למקרים אלו נטפרי כן צריכה לתת מענה ולא ניתן להשאיר את זה להתמודדות עם היצר הרע. -
@1-היה-אברהם
צריך להתקין על השליטה מרחוק סינון. -
@1-היה-אברהם
צריך להתקין על השליטה מרחוק סינון.ברוב המקרים לא ניתן להתקין סינון על שרתים של החברה
-
@1-היה-אברהם
במקרה כזה שימצא עבודה אחרת, הרוחניות של בן אדם לא שווה כמה שקלים.
מראות לא צנועות זה סעיף קטן של הבעיות שיש באינטרנט פרוץ.