הידברות 70 שאלות
-
@אליהו-התלמיד-חכם בוקר טוב אליהו...
לא ברור לי ממתי נט פרי נעשו המחליטים בשבילי האם תוכן זה או אחר מתאים לי. לדעתי ,מצטער שאומר זאת, אבל יש קצת קצת אי סדר בנושא. אתרי שירים של אנ"ש מה שנקרא, סגורים כי כנראה מי שאחריאי על זה לא אוהב זמר זה או אחר. אתרי חדשות סגורים, אתרי ישיבות של הציבור הדתי לאומי חסומים ( אגב אני חרדי) לא ברור לי מה כל הבלגן הזה, עכשיו תגידו לי שגם הרב זמיר כהן חילוני לטעמכם. דייי. -
@סוס-פרא אמר בהידברות 70 שאלות:
לא ברור לי ממתי נט פרי נעשו המחליטים בשבילי האם תוכן זה או אחר מתאים לי.
מאותו הרגע שביקשת מהם לספק לך חסימה ושילמת על זה במיטב כספך,
וכי מה רצית? שאתה תחליט עבורם מה לחסום לך??
אם כך לאיזו מטרה מינ'ת אותם לעשות זאת?עכשיו תגידו לי שגם הרב זמיר כהן חילוני לטעמכם.
אני מאמין שהוא בעצמו לא מרשה לילדים שלו, לצפות בתכנים שהוא מעביר עבור אנשים שאינם שומרי תורה ומצוות,
כשתחכים, תבין זאת גם אתה. -
כי כנראה מי שאחריאי על זה לא אוהב זמר זה או אחר.
אתה צריך להתבייש על ביטוי כזה!!
סליחה על הבוטות... אבל אתה התחלת...
נטפרי עושים עבודת קודש, ויעידו על כך אלפי משתמשים (אולי עשרות אלפי.. לא יודע..), נראה לך שמישהו פה חוסם דבר כזה או אחר סתם כי לא מצא חן בעיניו??
יש פה ועדת פיקוח של רבנים, נטפרי מנוהלת לחלוטין על ידי דעת תורה, ומי שלא מוצא חן בעיניו, מוזמן עכשיו לעבור לסינון אחר, ולטעום את נחת זרועם של אותו סינון...כל מה שכתבתי הוא בגדר מחאה, ולא בגדר תשובה על דבריך, כי אין צורך לענות עליהם..
נ.ב. כמובן שאיני מדבר בשם נטפרי, אלא כותב את דעתי העניה.
פשוט אופן ההתבטאות והזלזול נגעו ללבי. -
@נטפריפורום אמר בהידברות 70 שאלות:
ומי שלא מוצא חן בעיניו, מוזמן עכשיו לעבור לסינון אחר, ולטעום את נחת זרועם של אותו סינון...
שקלתי לכתוב את המשפט הזה, אחר כך חשבתי שלא כדאי. אני לא ממליץ בשום אופן!
-
@אליהו-התלמיד-חכם בוקר טוב אליהו...
לא ברור לי ממתי נט פרי נעשו המחליטים בשבילי האם תוכן זה או אחר מתאים לי. לדעתי ,מצטער שאומר זאת, אבל יש קצת קצת אי סדר בנושא. אתרי שירים של אנ"ש מה שנקרא, סגורים כי כנראה מי שאחריאי על זה לא אוהב זמר זה או אחר. אתרי חדשות סגורים, אתרי ישיבות של הציבור הדתי לאומי חסומים ( אגב אני חרדי) לא ברור לי מה כל הבלגן הזה, עכשיו תגידו לי שגם הרב זמיר כהן חילוני לטעמכם. דייי.מכיון שקראתי גם פוסטים אחרים שלך, אני מבין שחלק מהדברים חסומים בגלל הגדרות הקהילה שלך.
לא טוב לך עם הקהילה שלך. תעבור.
מה אתה רוצה מנטפרי? -
@אחד-תם היי!
זה לא קשור לקהילה ואין לי שום בעיה, פשוט לא נראה לי שלחנוק אנשים בצורה אינטנסיבית כזו, צריכה להיות בלעדית בלי שום אפשרות לחשוב אחרת. לא בקשתי אתרים כמו פייסבוק וכאלה, כולה שירים ביוטיוב ועוד כמה שלא הזיקו לאף אחד. -
@עמאר מסכים איתך על כל מילה, אבל תסכים גם אתה שצריך פרופורציות. לא הכל "אסור".
לדעתי מצחיק לכתוב שאלה האתרים המומלצים בעוד שהם חסומים -
@נטפריפורום היי
מצטער על המשפט,אולי הייתי חריף קצת, חוזר בי...
קבלתי את דבריך...
יום נפלא -
זה לא קשור לקהילה
זה כן קשור
וזו ההוכחה
לדעתי מצחיק לכתוב שאלה האתרים המומלצים בעוד שהם חסומים
-
@אחד-תם היי!
זה לא קשור לקהילה ואין לי שום בעיה, פשוט לא נראה לי שלחנוק אנשים בצורה אינטנסיבית כזו, צריכה להיות בלעדית בלי שום אפשרות לחשוב אחרת. לא בקשתי אתרים כמו פייסבוק וכאלה, כולה שירים ביוטיוב ועוד כמה שלא הזיקו לאף אחד.נטפרי מציעה מוצר, שהגבולות שלו ידועות ומפורסמות לקונה לפני הרכישה. בכל מקרה נטפרי לא מציעה את עצמה למכירה.
-
-
שאלתי בסך הכל על 70 שאלות.....
הידברות פתוח. וכל סירטון שרוצים ואין בו נשים יתח וכו'.
אז מה הבעיה בכללות אתר 70 שאלות? שיפתח עם סינון וידאו שצריך לשלוח כרגיל...