כניסה אוטומטית לאמזון ולאקספרס סמייל, במקום לרגיל.
-
הרבה לא יודעים, שאפשר לקנות באמזון ובאקספרס דרך אמזון סמייל, ואלי אקספרס סמייל, ואז הם תורמים חצי אחוז מהרווחים לעמותות, וכל לקוח בוחר את העמותה שהוא מעוניין בה. [יש שם הרבה ישיבות, מיר, חברון, פונוביז' ועוד].
אפשר לעשות שבכל כניסה לאמזון ואקספרס נטפרי ינווטו את הדף לסמייל.
זה לא סיפור של פיתוח או משהו כזה, זה פשוט לחיצת כפתור. [כמו שמגדירים לנווט כתובת לאופסס.. וכו'].
תודה מראש -
@ישראל-ג אתה מתכוון שזה יכול להיעשות גם ברמת המשתמש, או שאתה מתכוון שנטפרי יעשו את זה?
-
לא הצלחתי למצוא את הaliexpress smile המדובר.
-
@ישראל-ג אמר בכניסה אוטומטית לאמזון ולאקספרס סמייל, במקום לרגיל.:
אפשר לעשות שבכל כניסה לאמזון ואקספרס נטפרי ינווטו את הדף לסמייל.
מן הסתם זה מבטל את הקאשבקים למיניהם...
בנוסף, אם אין אפשרות של הפנייה דרך נטפרי ישירות למוסד קדוש מסויים, עדיף שלא יעשו זאת,
ברפרוף קצר מצאתי 4 ארגוני מסיון ו 1 יהודי... -
@www לפני הבדיקה שלי ניתן לבחור כל עמותה שרשומה כחוק בארצות הברית.
-
זכור לי שיש כמה פוסטים כאן בפורום על כך שבעבר נטפרי היו מקבלים אוטומטית את התרומה (למי שלא עבר דרך קשבק)
עד שביטלו את זה מכיוון שמוצרים זולים לא היו מופיעים..
-
@יהודי-פשוט-וטוב אתה מתכוון שכל גולש בנטפרי, נטפרי היו מקבלים על ההפניה שלו, למרות שלא הפנו אותו?
נשמע גרוע. -
@מאןדהו אמר בכניסה אוטומטית לאמזון ולאקספרס סמייל, במקום לרגיל.:
@יהודי-פשוט-וטוב אתה מתכוון שכל גולש בנטפרי, נטפרי היו מקבלים על ההפניה שלו, למרות שלא הפנו אותו?
נשמע גרוע.זה לא היה קשור לתרומה, אלא לקישורי שותפים.
נטפרי היו מפנים את הלקוח דרך האתר שלהם (אם לא עברו דרך קאשבק אחר), כך שנטפרי היתה אמורה להרוויח מקישורי שותפים.הפסיקו את זה בגלל שיש תוצאות חיפוש שלא מוצגות במצב כזה.
-
@www לא יודע למה, אבל זה נראה לי לא בסדר לנצל את זה שיש לך קהל לקוחות, בשביל להרוויח קאשבאק עליהם.
(תדמיין את זה לא על נטפרי אלא על חברת סלקום)
אני שמח שזה הופסק. -
@מאןדהו אמר בכניסה אוטומטית לאמזון ולאקספרס סמייל, במקום לרגיל.:
נשמע גרוע.זה רשום במפורש בתקנון השימוש (סעיף 1.7):
ללקוח ידוע, כי במהלך גלישתו ברשת האינטרנט הוא עשוי להחשב כמזוהה על ידי אתרי אינטרנט שונים לרבות אתרי סחר, כמי שהופנה אליה על ידי נטפרי – שדבר שעשוי לתגמל את נטפרי כמפנה. הלקוח מסכים למצב דברים זה, ומצהיר כי אין כל טענה או דרישה כלפי נטפרי בעניין זה.
-
@ברצינות כמובן, לא חשבתי שזה לא יהיה מגובה בתנאי השימוש.
לגופו של נושא, זה מכוער מאוד בעיני משני סיבות,
א. אם אנשים מגיעים כבר לאתר מסוים וביכולתי לשקר על האתר שהם הגיעו דרכי נראה לי לא בסדר מצד האתר,
ב. לא בסדר להרוויח כסף על מישהו בלא גילוי נאות. ולא, סעיף בתנאי שימוש זה לא גילוי נאות.