טאבלט עם סים נטפרי
-
@elie1105 אמר בטאבלט עם סים נטפרי:
@יוסף-חיים-16 אתה קודם כל צריך להתקין תעודת אבטחה, ראה כאן : https://netfree.link/wiki/התקנת_תעודה_באנדרואיד
וגם עם זה, אתה רק תוכל לגלוש באינטרנט.
חנות האפליקציות של גוגל חסום בנטפרי.
כדי להתקין אפליקציות, יש לך 3 אפשרויות :
א) להתקין תעודה ברמת מערכת ואח"כ תוכל להוריד אפליקציות מאתרים כמו apkpure או apkmirror אבל כך בחשבון שלא יהיה לך מכשיר מוגן אם אתה מתחבר לרשת פרוץ.
ב) אתה יכול להתקין את וויפרי, ראה כאן : https://netfree.link/wiki/Wifree_לאנדרואיד ותקבל חנות האפליקציות של נטפרי עם כמעט 600 אפליקציות, אבל כך בחשבון שירותי גוגל לא יעבדו, וכמעט כל האפליקציות של גוגל לא יעבדו, אבל יהיה לך הגנה נגד רשת פרוץ (וזה הכי חשוב !)
ג)אתה יכול לעשות רוט, להתקין תעודה ברמת מערכת ואח"כ להוריד אותו, ואח"כ אתה תוכל להתקין את וויפרי, כך שתרוייח מכל הצדדים, אבל כך בחשבון שלא תוכל לעדכן את המכשיר.לגבי גוגל טראנסלייט, זה יעבוד רק אם יהיה לך תעודה ברמת רוט.
אם עדיין לא התקנת את וויפרי, תוכל להתקין גרסה זאת : https://drive.google.com/file/d/1LM4u2R_Ia6WEeMeme2xJxeXQuq5GYGh9/view?usp=sharing
זהו קובץ שאני ערכתי ועובד חלק, אך אתה חייב להתקין אותו לפני שתתקין את וויפרי, כי וויפרי חוסמת התקנת אפליקציה שאינה מהחנות.וואו.
איזו תשובה מפורטת ומחכימה, תודה רבה לך!לא הבנתי..
עם הקובץ שהבאת, אני יוכל להתקין אפליקציות שלא מהחנות?
אם כן, זה מצויין לי -
@יוסף-חיים-16 בכיף !
לא, מה שהעליתי, זה גרסה של גוגל טרנסלייט שעובדת בלי תעודה ברמת רוט, אך אמרתי שאתה צריך להתקין אותה לפני שתתקין את וויפרי, כי אח"כ כבר לא תוכל להתקין אפליקציות שאינם מהחנות. -
@יוסף-חיים-16 בכיף !
לא, מה שהעליתי, זה גרסה של גוגל טרנסלייט שעובדת בלי תעודה ברמת רוט, אך אמרתי שאתה צריך להתקין אותה לפני שתתקין את וויפרי, כי אח"כ כבר לא תוכל להתקין אפליקציות שאינם מהחנות.הבנתי, אז לא כדאי להתקין את וויפרי.
ואתה אומר שלולי רוט לא אוכל להוריד שפות לא מקוונות?
-
@יוסף-חיים-16 אמר בטאבלט עם סים נטפרי:
ואתה אומר שלולי רוט לא אוכל להוריד שפות לא מקוונות?
מה הבעיה להוריד לפני התקנת ווייפרי? (ככה עשיתי).
בעצם איזה מכשיר קנית? -
@יוסף-חיים-16 הגרסה שלי עובדת גם בלא מקוונת.
-
@יוסף-חיים-16 הגרסה שלי עובדת גם בלא מקוונת.
זה נחסם אם תוכל להעלות שוב, ולא להעלות לכאן את הקישור המלא אלא בחילופי אותיות (שלא יחסם אוטומטית).
-
@אחד-תם
/https://drive.google.com/file/d/1WOqSOo8Dw3ZncOZt6gbtuF6jxvlKzpm6/view?usp=sharing
ביקשתי מנטפרי לפתוח את הקשר -
@elie1105
למה אין אפשרות לגלוש עם מה שיש במחשב שגולשים דרך חיבור לVPN ולעשות חסימה פשוטה לגלישה על רשת אחרת חוץ מזה? -
@moshe05 כנראה שאתה מתכוון לתוכנת נטפרי אניוואר משולב עם תוכנת וויפרי. נטפרי לא פתחו את את התוכנית אניוואר לאנדרואיד, ראה כאן : https://netfree.link/wiki/נטפרי_אניוואר_2 , ואני לא יודע אם הם מתכוונים לעשות את זה אח"כ.
רק כך בחשבון 2 דברים :
א) תוכנת אניוואר מיועדת רק למי שלא יכול להתחבר לנטפרי דרך ספק.
ב) וויפרי לאנדרואיד הינו פתרון יחסי חדש לעומת וויפרי למחשב, (נראה לי כשנה), לכן נראה לי שצריך לתת להם זמן לפתח את זה, אבל אוליי שיש הגבלות טכניות, אין לי כל כך מושג, אבל אני מסכם איתך שזה יהיה מאוד טוב לתושבי חו"ל לפחות, שכרגע אין להם פיתרון לאנדרואיד. מקווה שיצליחו ב"ה ! -
@elie1105
זה לא ענין טכני.
אני גם לא יודע בדיוק מה הסיבה, אני משער שרוצים ללכת עם אנדרואיד בגישה מחמירה יותר, או בגלל שעל פי רוב לטאבלט יש חיבור רשת בפני עצמו, כך שאין תירוץ שלא לקנות קו נטפרי. -
@אחד-תם ומה עם תושבי חו"ל ? ויש גם הרבה אנשים שעובדים למשל בבית חולים ואין קליטה סלולרית למשל במקום שהם עובדים. אתה בטוח שאת הסיבה שאין נטפרי אניוואר?
-
@אחד-תם אמר בטאבלט עם סים נטפרי:
אני גם לא יודע בדיוק מה הסיבה, אני משער....
-
בכלל לא הבנתי מה הענין לקנות דווקא סים של נטפרי או ספק ולא להתחבר ישר לאניוואר גם ככה משלמים להם חודשי על הסינון זה לא בחינם
-
@moshe05 נראה לי שזה הגנה נוספת, שלא נבוא להכניס את סים במכשיר פרוץ. אין אפוטרופוס לעריות.
-
@elie1105 נו באמת אפשר גם לקנות מכשיר פרוץ
-
@moshe05 אמר בטאבלט עם סים נטפרי:
@elie1105 נו באמת אפשר גם לקנות מכשיר פרוץ
לא קשור.
זה לא בקטע של שמירה עליך, שלא תפרוץ חסימה, מתנגדים שיהיה לך קו לא כשר. נקודה.
אתה רוצה לקנות סים לא כשר ושנטפרי יעזרו לך עם זה. לא.
אני רק מסביר לך את המדיניות, לא בשביל לשכנע אותך. -
@אחד-תם אמר בטאבלט עם סים נטפרי:
זה לא בקטע של שמירה עליך, שלא תפרוץ חסימה, מתנגדים שיהיה לך קו לא כשר. נקודה.
אתה רוצה לקנות סים לא כשר ושנטפרי יעזרו לך עם זה. לא.
אני רק מסביר לך את המדיניות, לא בשביל לשכנע אותך.סטינו מהנושא בפעם הבאה
-
@אחד-תם לא הבנתי מה התכוונת, למה מתנגדים שלא יהיה לך קו לא כשר ? לא שלא תפרוץ את החסימה ?
-
@moshe05
כולם יודעים שמה שאדם יכול לראות בדקה באינטרנט פרוץ, אפילו ישאר כל החיים שלו ברחובות ההכי טמאות, לא יראה אותם.
מאוד קל להבין שמי שיש לו אינטרט פרוץ בבית יכול לבוא לידי תקלה, למשל אדם קונה מחשב חדש, עד שיתקין את וויפרי, יצרך לגלוש על אינטרנט פרוץ והכמה דקות הללו יכולות לשלוח אותו ישר לגהינם.
פרקי אבות מתחילים שאנשי כנסת הגדולה ציוו לעשות סיג לתורה, ולא צריך לתאר את חומרת הפריצות בתורה, שזו דבר ברור בין בתורה שבכתב, בין בתורה שבעל פה שהקב"ה שונא את זה, ויש מספיק מקורות לזה, רק תוך רגע בא לי :
בפרשת בלק, במגילת אסתר (שעל זה שחטאו, הקב"ה רצה להשמיד את כל העם)
בברכות : תנו רבנן המרצה מעות לאשה מידו לידה כדי להסתכל בה אפילו יש בידו תורה ומעשים טובים כמשה רבינו לא ינקה מדינה של גיהנם
בסנהדרין : אלהיהם של אלו שונא זימה
וכו. וכו יש כל כך הרבה.
וכן פסק מרן באבן העזר שצריך להתרחק מהנשים מאוד מאוד, וזו המקום היחיד שכתב את זה. וכן זה גורם ח"ס לאיסור החמור בתורה כמו שכתב מרן.
אתה רוצה לבטל את הגדר הזה על הדבר ההכי חמור בתורה ?
ולפי שטתך, למה צריך את אינטרנט כשר בכלל? שבן כה ; אם אדם רוצה לעשות עברות, ימצא איך לעשות אותם...
קל להבין שגם אם תקף יצרו, אדם לא ילך לקנות מכשיר פרוץ בקלות, בין שצריך להוציא כסף עבור זה, בין מחמת הבושה, אבל אם תקף יצרו ונמצא מול אינטרט פרוץ, יכול תוך רגע ובלי ש"אף אחד" ידע ליפול בגהינם.
אני לא מדבר בשם נטפרי אבל הדבר נראה לי ברור. -
@elie1105
לתושבי חוץ (לדעתי) המדיניות שונה
אבל הכי כדאי שתפנה למרכז הפניות