טאבלט עם סים נטפרי
-
@elie1105
זה לא ענין טכני.
אני גם לא יודע בדיוק מה הסיבה, אני משער שרוצים ללכת עם אנדרואיד בגישה מחמירה יותר, או בגלל שעל פי רוב לטאבלט יש חיבור רשת בפני עצמו, כך שאין תירוץ שלא לקנות קו נטפרי. -
@אחד-תם ומה עם תושבי חו"ל ? ויש גם הרבה אנשים שעובדים למשל בבית חולים ואין קליטה סלולרית למשל במקום שהם עובדים. אתה בטוח שאת הסיבה שאין נטפרי אניוואר?
-
@אחד-תם אמר בטאבלט עם סים נטפרי:
אני גם לא יודע בדיוק מה הסיבה, אני משער....
-
בכלל לא הבנתי מה הענין לקנות דווקא סים של נטפרי או ספק ולא להתחבר ישר לאניוואר גם ככה משלמים להם חודשי על הסינון זה לא בחינם
-
@moshe05 נראה לי שזה הגנה נוספת, שלא נבוא להכניס את סים במכשיר פרוץ. אין אפוטרופוס לעריות.
-
@elie1105 נו באמת אפשר גם לקנות מכשיר פרוץ
-
@moshe05 אמר בטאבלט עם סים נטפרי:
@elie1105 נו באמת אפשר גם לקנות מכשיר פרוץ
לא קשור.
זה לא בקטע של שמירה עליך, שלא תפרוץ חסימה, מתנגדים שיהיה לך קו לא כשר. נקודה.
אתה רוצה לקנות סים לא כשר ושנטפרי יעזרו לך עם זה. לא.
אני רק מסביר לך את המדיניות, לא בשביל לשכנע אותך. -
@אחד-תם אמר בטאבלט עם סים נטפרי:
זה לא בקטע של שמירה עליך, שלא תפרוץ חסימה, מתנגדים שיהיה לך קו לא כשר. נקודה.
אתה רוצה לקנות סים לא כשר ושנטפרי יעזרו לך עם זה. לא.
אני רק מסביר לך את המדיניות, לא בשביל לשכנע אותך.סטינו מהנושא בפעם הבאה
-
@אחד-תם לא הבנתי מה התכוונת, למה מתנגדים שלא יהיה לך קו לא כשר ? לא שלא תפרוץ את החסימה ?
-
@moshe05
כולם יודעים שמה שאדם יכול לראות בדקה באינטרנט פרוץ, אפילו ישאר כל החיים שלו ברחובות ההכי טמאות, לא יראה אותם.
מאוד קל להבין שמי שיש לו אינטרט פרוץ בבית יכול לבוא לידי תקלה, למשל אדם קונה מחשב חדש, עד שיתקין את וויפרי, יצרך לגלוש על אינטרנט פרוץ והכמה דקות הללו יכולות לשלוח אותו ישר לגהינם.
פרקי אבות מתחילים שאנשי כנסת הגדולה ציוו לעשות סיג לתורה, ולא צריך לתאר את חומרת הפריצות בתורה, שזו דבר ברור בין בתורה שבכתב, בין בתורה שבעל פה שהקב"ה שונא את זה, ויש מספיק מקורות לזה, רק תוך רגע בא לי :
בפרשת בלק, במגילת אסתר (שעל זה שחטאו, הקב"ה רצה להשמיד את כל העם)
בברכות : תנו רבנן המרצה מעות לאשה מידו לידה כדי להסתכל בה אפילו יש בידו תורה ומעשים טובים כמשה רבינו לא ינקה מדינה של גיהנם
בסנהדרין : אלהיהם של אלו שונא זימה
וכו. וכו יש כל כך הרבה.
וכן פסק מרן באבן העזר שצריך להתרחק מהנשים מאוד מאוד, וזו המקום היחיד שכתב את זה. וכן זה גורם ח"ס לאיסור החמור בתורה כמו שכתב מרן.
אתה רוצה לבטל את הגדר הזה על הדבר ההכי חמור בתורה ?
ולפי שטתך, למה צריך את אינטרנט כשר בכלל? שבן כה ; אם אדם רוצה לעשות עברות, ימצא איך לעשות אותם...
קל להבין שגם אם תקף יצרו, אדם לא ילך לקנות מכשיר פרוץ בקלות, בין שצריך להוציא כסף עבור זה, בין מחמת הבושה, אבל אם תקף יצרו ונמצא מול אינטרט פרוץ, יכול תוך רגע ובלי ש"אף אחד" ידע ליפול בגהינם.
אני לא מדבר בשם נטפרי אבל הדבר נראה לי ברור. -
@elie1105
לתושבי חוץ (לדעתי) המדיניות שונה
אבל הכי כדאי שתפנה למרכז הפניות -
עליכם השלום.
התקנתי תעודת אבטחה לנטפרי, עם סים נטפרי
ומשום מה רושם לי, אין פרוקסי, משהו כזה...!האם יש משהו שניתן לעשות בשביל שזה יעבוד?
נ.ב. מותקן לי תוכנה של אאוט נט לחסימת הווי פיי, האם זה קשור גם לאינטרנט??!
-
@יוסף-חיים-16 אמר בטאבלט עם סים נטפרי:
נ.ב. מותקן לי תוכנה של אאוט נט לחסימת הווי פיי, האם זה קשור גם לאינטרנט??!
אני חושב שכן
-
@יוסף-חיים-16
ודאי שזה קשור וכל עוד שיש את אאוטנט על המחשב לא תוכל לגלוש עם נטפרי -
זו חוצפה!!
זו שערוריה!!!ביקשתי לחסום את הווי פיי, וגם האינטרנט נחסם?!!!!
אני לא גולש דרך סים גוי, אלא דרך נטפרי
היעלה על הדעת לחסום את זה???????????!הבו לי פתרונות בבקשה
-
@יוסף-חיים-16 כנראה ה חוסר הבנה בינך לבין הנציג, השירות שאאוטנט מספקת זה לתת אאוט לאינטרנט, (לחסימת רשתות שהם לא נטפרי יש את הוויפרי).
נראה לי שהאפשרות היחידה להוריד את התוכנה, היא דרך נציג אאוטנט בתשלום של 200 ש"ח. -
@קטן אמר בטאבלט עם סים נטפרי:
היא דרך נציג אאוטנט בתשלום של 200 ש"ח.
הצחקת אותי.
אם אני לא יאפס את המכשיר, אני כבר ימצא דרך להסיר את זה. -
@יוסף-חיים-16 טוב, לא חשבתי שאתה מתכוון לשאול איך פורצים את התוכנה, לא כ"כ נראה לי שזה נושא שמתאים לדיון ציבורי, במיוחד לא בפורום הזה.
-
@יוסף-חיים-16 מה חוצפה ומה שערוריה ?
סה"כ חוסר הבנה בינך לבין הנציג, דברים שקורים. לידיעתך יש הרבה מאוד שרוצים לחסום את האינטרנט לגמרי.
או שהנציג לא הסביר את עצמו טוב, או שאתה. זה הכל ;-Q -
@loters אמר בטאבלט עם סים נטפרי:
@יוסף-חיים-16 מה חוצפה ומה שערוריה ?
סה"כ חוסר הבנה בינך לבין הנציג, דברים שקורים. לידיעתך יש הרבה מאוד שרוצים לחסום את האינטרנט לגמרי.
או שהנציג לא הסביר את עצמו טוב, או שאתה. זה הכל ;-Qאוקי.
אבל מה אני אמור לעשות עכשיו, אני לא חייב להתחבר תמיד מהמחשב..!