5G בנטפרי | בעקבות הנושא הישן
-
תגובה: 5G בנטפרי
בעקבות בדיקות שביצעתי לאחרונה בנטסטיק תומך G5 (huawei E6878-870) אני משתף את הנתונים.כרגע באיזור ירושלים יש פריסה די טובה של G5 בפרטנר גם בחלק מהאזורים החרדיים. אך דא עקא ששום חברה שעובדת עם נטפרי לא מאפשרת גלישה על הרשת G5 של פרטנר
יוסי תקשורת (רשת פרטנר) כתוב בנתב שהספק מגביל את הגלישה על הרשת של G5 ועקב כך הנטסטיק עובד רק על דור 4.
עריכה: יוסי תקשורת משווקים גם חבילה ייעודית של G5 500GB (במחיר 95 ש"ח לחודש) ששם אני מאמין שהנטסטיק יעבוד טוב, אם כי לא בדקתי.019 רשמית יש גלישה על הרשת של G5 ובנטסטיק מופיע שהוא גולש על G5 אך למעשה זה מקריס את הרשת כולה ואין גלישה כלל.
יש לציין שבדקתי את זה ליד מישהו שהיה על רשת פרטנר לא נטפרי ואצלו על אותו סוג מכשיר זה עבד מעולה, כך שנשללת האפשרות של תקלה במכשיר.
כמו כן בוצעה החלפת סים לשלול תקלה בסים שלא מאפשר G5 אצל 019ב019 רשת פלאפון בעבר כשבדקתי היה גלישה על הרשת של G5
מקווה שעזרתי למישהו.
-
@יהודה-12 תוכל לשתף אותנו במהירות ההורדה וההעלאה בקו סלולרי G5?
-
@אברך-פשוט 300 מ"ב ומעלה של הורדה, במכשיר כזה. (די קרוב לאנטנה, 40 מטר ובמקום סגור, אני מאמין שבמקום פתוח זה יכול להגיע אפילו יותר, רק שאין לי כרגע חבילה כשרה של G5 )
-
אני מעלה תמונה מהמהירות של G5 רשת פרטנר נטפרי סים של יוסי תקשורת. (בחבילת 500 ג'יגה, שזה החבילה שתומכת ב G5)
-
@יהודה-12 אמר ב5G בנטפרי | בעקבות הנושא הישן:
אני מעלה תמונה מהמהירות של G5 רשת פרטנר נטפרי סים של יוסי תקשורת. (בחבילת 500 ג'יגה, שזה החבילה שתומכת ב G5)
יאוו איזה מגניב
נשמח לדעת עם איזה מוצר גלשת ?עריכה: אני שם לב שציינת את הדגם huawei E6878-870 נשמח לדעת מאיפה ניתן לרכוש אותו ? והאם רכשת אותו בישראל או שקנית מחו"ל
איזה מהירות גבוהה זה פשוט חוויה אחרת של גלישה
-
@יהודה-12
אשמח גם לדעת, הכי זול שאני רואה מאתרי חו"ל זה בסביבות ה1000 ש"ח (ובארץ 1700 ++). במחיר הזה יתכן שעדיף לקנות ב500-600 ש"ח סמארטפון תומך דור 5 ולחסום אותו שישמש רק לנקודה חמה או שיתוף אינטרנט באמצעות USB (לא נכנס כאן לעניין הניראות וכו' וכו' רק לפן הטכני). -
@יהודה-12 דבר ראשון תודה רבה על שיתוף המידע.
כמה דברים שאשמח לברר
א. היכן רכשת את המודם הזה?
ב. ידוע לך היכן ניתן לבדוק ברשת על פריסה G5 אלחוטית בערים השונות?
תודה. -
@shraga אכן כרגע המחירים של המוצר עלו מאד (כמו הרבה מרכיבי החומרה שעלו בשנה האחרונה).
אני גם חושב שיותר זול זה כמו שהצעת.
אני אישית קניתי את זה ב 700 ש"ח בערך מאלי אקספרס. אבל זה כבר לא זמין כרגע.@מוגן יש אתר (הובא בשרשור הראשון על הנושא) שרשמית אפשר לברר איפה יש פריסה אבל נראה לי שהוא לא מעודכן.
הכי טוב זה ללכת עם מכשיר ולבדוק. -
כמדומני שבדיקת המהירות האמינה יותר לגבי פרטנר היא בבדיקת מהירות מול השרת שלהם, כאן:
https://partner.speedtestcustom.com/ -
@shraga אמר ב5G בנטפרי | בעקבות הנושא הישן:
במחיר הזה יתכן שעדיף לקנות ב500-600 ש"ח סמארטפון תומך דור 5
איפה ראית כזה מחיר?
-
@מוגן אמר ב5G בנטפרי | בעקבות הנושא הישן:
@shraga אמר ב5G בנטפרי | בעקבות הנושא הישן:
במחיר הזה יתכן שעדיף לקנות ב500-600 ש"ח סמארטפון תומך דור 5
איפה ראית כזה מחיר?
aliexpress/banggood
-
פוסט זה נמחק! -
אני רואה עכשיו שיש בעליאקספרס דונגל 5G בסביבות ה 30$
אולי זה לא באמת 5G או מה?
לדוגמא זה -
@אהרן-שובקס כתוב 4G. כתוב גם שהוא תומך בכרטיסי סים של 5G, אבל לא ברור מה זה אומר. לענ"ד (ואני ממש לא מבין גדול בזה), הוא משדר/קולט רק ב-4G ולא ב-5G.
תפתח את המפרט, כתוב שם:
Network type: 4G -
שלום וברכה.
כדי שאני לא יטעה אנשים שיסמכו עלי
אני רק רוצה לעדכן שביוסי תקשורת חבילת G5 היא לא ממש G5 בפועל. כי רשמית אמורים לקבל G5 אבל הם צריכים לבקש מפרטנר שיאפשרו G5.
אחרי פתיחה באמת עובד G5
אבל, המצב אצלי היה שכל פעם שזה נפתח (פעמיים בסך הכל, אחרי בקשות) זה נחסם אחרי חצי יום.
דווקא הנציגים היו בסדר. אבל כיון שזה לא היה קו שלי והייתי צריך לבקש ממישהו שיבקש מהם שיפתחו, אז אחרי פעמיים התייאשתי.
ייתכן שיש להם פתרון, אבל זה דבר שכדאי לברר מראש מול יוסי תקשורת. -
שלום וברכה.
כדי שאני לא יטעה אנשים שיסמכו עלי
אני רק רוצה לעדכן שביוסי תקשורת חבילת G5 היא לא ממש G5 בפועל. כי רשמית אמורים לקבל G5 אבל הם צריכים לבקש מפרטנר שיאפשרו G5.
אחרי פתיחה באמת עובד G5
אבל, המצב אצלי היה שכל פעם שזה נפתח (פעמיים בסך הכל, אחרי בקשות) זה נחסם אחרי חצי יום.
דווקא הנציגים היו בסדר. אבל כיון שזה לא היה קו שלי והייתי צריך לבקש ממישהו שיבקש מהם שיפתחו, אז אחרי פעמיים התייאשתי.
ייתכן שיש להם פתרון, אבל זה דבר שכדאי לברר מראש מול יוסי תקשורת.נכון אנחנו מודעים לבעיה הזאת וזה בטיפול ממול גורמים בפרטנר
-
ב019 רשת פלאפון בעבר כשבדקתי היה גלישה על הרשת של G5
@מוגן יש אתר (הובא בשרשור הראשון על הנושא) שרשמית אפשר לברר איפה יש פריסה אבל נראה לי שהוא לא מעודכן.
הכי טוב זה ללכת עם מכשיר ולבדוק.אם האתר הממשלתי לא מעודכן והדרך היחידה זה בדיקה בפועל יש לך או למישהו כאן מושג לגבי פלאפון G5 באיזורים החרדים בכלל ומודיעין עילית-ק"ס בפרט?
-
-
@אלי-tza אמר ב5G בנטפרי | בעקבות הנושא הישן:
ב019 רשת פלאפון בעבר כשבדקתי היה גלישה על הרשת של G5
@מוגן יש אתר (הובא בשרשור הראשון על הנושא) שרשמית אפשר לברר איפה יש פריסה אבל נראה לי שהוא לא מעודכן.
הכי טוב זה ללכת עם מכשיר ולבדוק.אם האתר הממשלתי לא מעודכן והדרך היחידה זה בדיקה בפועל יש לך או למישהו כאן מושג לגבי פלאפון G5 באיזורים החרדים בכלל ומודיעין עילית-ק"ס בפרט?
אולי כדאי לפתוח על זה אשכול נפרד? זה יכול להיות מאוד שימושי.
-
אני חושב שיש מפה שמציגה את כל הקילטות של ה G5
היי! אבל תזהרו מהשבבים~!