חבילה יקרה ב019 רק ללקוחות נטפרי - למה?
-
שלום וברכה,
בשיחתי עם 019 קיבלתי הצעה לתוכנית זולה יותר 78 במקום 89 כל חודש. הנציג רצה לעדכן לי, אבל אז עצר ואמר שבעצם " נטפרי לא מאשרים להם להציע את החבילה הזו ללקוחות שלהם"לא יודעת למה הוא ניסח את זה כ"כ מעצבן, אבל אולי יש איזושהי הגבלה בירוקרטית /חוסר ידיעה? אפשר הסבר? תודה.
-
@אוזניה
הוא סה"כ לא ניסח את עצמו נכון , זה לא שנטפרי לא מאשרים
אלא ללקוחות נטפרי הם גובים יותר יקר (תוכל לעיין בפורום את הסיבות לזה) -
@אהרן-שובקס אמר בחבילה יקרה ב019 רק ללקוחות נטפרי - למה?:
אלא ללקוחות נטפרי הם גובים יותר יקר (תוכל לעיין בפורום את הסיבות לזה)
אפשר הפניה?
-
@אוזניה אמר בחבילה יקרה ב019 רק ללקוחות נטפרי - למה?:
אלא ללקוחות נטפרי הם גובים יותר יקר (תוכל לעיין בפורום את הסיבות לזה)
אפשר הפניה?
-
יישר כח ותודה רבה.
מתוך כל הבלאגאן מביאה את תמצית התשובה - הציטוט של magicode"השאלה באמת זועקת לשמיים.
למה 019 מוכרים לציבור 100 גיגה ב30 שקל וללקוחות נטפרי ב 75 ?019 טוענים. אפשר להאמין אפשר לא. שלקוחות נטפרי צורכים כמויות גיגה גדולות יותר ממנוי רגיל. מנוי רגיל הם יודעים שהוא יצרוך נניח 10 גיגה. אז מה איכפת להם שהוא ירגיש שיש לו 100 גיגה. אבל אצל לקוחות נטפרי זה לא ככה לשיטתם.
בכל מקרה אם היה לנטפרי ספקי סלולר נוספים זה היה יכול להועיל לקבל מחירים כמו לקוחות האינטרנט הרגיל."
השאלה מה קורה כאשר מדובר בגלישה בראוטר שלא מוגבל בכמות הג'יגה. סביר להניח שבמחשבים של מנויים רגילים השימוש די זהה לשל מנויי נטפרי - לא מצאתי לזה התייחסות...
-
@אוזניה
דובר על זה המון וחבל סתם לפתוח שרשור חדש אך מתמצתית המדובר יצא שלקוחות נטפרי צורכים יותר שירות מורכב -
@אוזניה
דובר על זה המון וחבל סתם לפתוח שרשור חדש אך מתמצתית המדובר יצא שלקוחות נטפרי צורכים יותר שירות מורכבנכון שהם צורכים שירות יותר מורכב אבל זה רק למשתמשי נטסטיק.
אמנם הם צורכים יותר ג'יגה ממשתמש רגיל (שאת רוב השימוש שלו הוא עושה בטלפון)
-
שלום וברכה,
בשיחתי עם 019 קיבלתי הצעה לתוכנית זולה יותר 78 במקום 89 כל חודש. הנציג רצה לעדכן לי, אבל אז עצר ואמר שבעצם " נטפרי לא מאשרים להם להציע את החבילה הזו ללקוחות שלהם"לא יודעת למה הוא ניסח את זה כ"כ מעצבן, אבל אולי יש איזושהי הגבלה בירוקרטית /חוסר ידיעה? אפשר הסבר? תודה.
לי הם לא הסבירו את הפער הזה. לכן אני לא יודע להסביר.
אולי @frize37 בתור משווק שלהם יודע הסבר לפער הזה. -
@magicode כבר דובר כאן המון על זה
לא יודע מה עלי להסביר וגם אני לא מייצג את 019
רק שכידוע בכל החבילות וברוב רובם של החברות המחירים בנטפרי יותר יקרים מאינטרנט ללא סינון
דובר כאן מה הסיבות ויש הרבה, וגם ברור שחוסר תחרות משפיע.
דעתי הוא שלא בטוח שיהיה טוב תחרות גדולה כי הרבה חברות קטנות שמבינים טוב מה זה נטפרי ונותנים שירות מיוחד בעניין עלולות לקרוס ואז נישאר רק עם החברות הגדולות שהמושגים שלהם בנטפרי שואף לאפס והשירות יהיה בהתאם. -
-
@magicode, אולי לאור דבריו של @frize37 , מספיק רק שאתה תבקש או תברר?
הנציג ניסח את זה כ"נטפרי לא מאשרת לנו להציע" זו סיבה מספקת לשבת איתם לשיחת נזיפה....זה לא מצדיק כי יש לזה משמעויות נוספות.
אולי הוא מתכוון שנטפרי לא מאשרת להציע מסלול שהוא בלי סינון. -
@magicode אמר בחבילה יקרה ב019 רק ללקוחות נטפרי - למה?:
אולי הוא מתכוון שנטפרי לא מאשרת להציע מסלול שהוא בלי סינון.
וזה כנראה מה שהוא התכוין.
הוא ראה את החבילה הזאת, רצה להציע ללקוח, ואז קפץ לו הודעה: שנטפרי לא מאשרת לחבר לקוחות שמחוברים אליה לחבילה הזאת. -
בשיחתי עם 019 קיבלתי הצעה לתוכנית זולה יותר 78 במקום 89 כל חודש
אני משלם 50ש"ח לחודש על 100 ג'יגה (בהתחלה שילמתי באמת 89 אבל אח"כ הורדתי ל50 וכשהגדלתי בחזרה אמרו לי שזה 50ש"ח ל100 ג'יגה וזה ככה עד היום בערך חצי שנה)
השאלה באמת זועקת לשמיים.
למה 019 מוכרים לציבור 100 גיגה ב30 שקל וללקוחות נטפרי ב 75 ?רק שתדע שבנטפרי 019 הם הכי זולים יש חברות שהעלויות יותר גבוהות
ובא לא נדבר על חברות סינונים אחרות שהסינון לא משתווה לנטפרי והמחירים בשמיים -
@mnshm054 אמר בחבילה יקרה ב019 רק ללקוחות נטפרי - למה?:
רק שתדע שבנטפרי 019 הם הכי זולים יש חברות שהעלויות יותר גבוהות
גם אני שילמתי 50 על אלחוטי,
@אוזניה את/ה מדבר/ת על חיבור קווי? -
@548499758 אמר בחבילה יקרה ב019 רק ללקוחות נטפרי - למה?:
@mnshm054 אמר בחבילה יקרה ב019 רק ללקוחות נטפרי - למה?:
רק שתדע שבנטפרי 019 הם הכי זולים יש חברות שהעלויות יותר גבוהות
גם אני שילמתי 50 על אלחוטי,
@אוזניה את/ה מדבר/ת על חיבור קווי?מבדיקה, כנראה שמדובר על חיבור קווי של 40 מגה שעולה 89 ב019