הפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים
-
יש אתרים מסוימים שיש בהם המון טעויות בסינון תמונות (לדוגמה https://*****.net - ואולי זה בגלל שהתמונות שם גדולות מהרגיל).
לכן חשבתי על שתי רעיונות שיפתרו את הבעיה:
א. להוסיף אפשרות למשתמש לבחור אתרים/דומיינים מסוימים [או בכל האתרים] שבהם יפעל סינון אוטומטי של צבע עור. (למי שלא יודע יש לנטפרי אפשרות למחוק מהתמונה את הפיקסלים שהם בצבע של עור אדם)
ב. שהמערכת של נטפרי תזהה אתרים בעייתים כאלו, ע"י ניתוח סטיסטיקות של המשתמשים וכמות הפעמים שדיווחו על טעויות בסינון, ובאתרים אלו יפעלו סינונים מחמירים יותר, כמו סינון כפול (ששתי בודקים יאשרו את התמונה), או סינון צבע עור. -
@דור-י אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
יש אתרים מסוימים שיש בהם המון טעויות בסינון תמונות (לדוגמה https://themeforest.net - ואולי זה בגלל שהתמונות שם גדולות מהרגיל).
לכן חשבתי על שתי רעיונות שיפתרו את הבעיה:
א. להוסיף אפשרות למשתמש לבחור אתרים/דומיינים מסוימים [או בכל האתרים] שבהם יפעל סינון אוטומטי של צבע עור.
ב. שהמערכת של נטפרי תזהה אתרים בעייתים כאלו, ע"י ניתוח סטיסטיקות של המשתמשים וכמות הפעמים שדיווחו על טעויות בסינון, ובאתרים אלו יפעלו סינונים מחמירים יותר, כמו סינון כפול (ששתי בודקים יאשרו את התמונה), או סינון צבע עור.האמת שגם אני ניתקלתי באתר מסוים שממ ההיתי בהלם
לרגע חשבתי שיש לי אינטרנט פתוח
פשוט שלחתי קישור בפניות שיחסמו כי לא היה מדובר בשני תמונות.
וגם לא בצנועות כך שלא יכלתי לחסום בעצמירעיון ממש טוב.
(יתכן שלא משנה כמה בעיתי האתר מצד תמונות בסופו של דבר מי שפותח וסוגר זה הבודקים)
-
מצאתי תוסף לכרום שמשנה בתמונות פיסקלים שהם צבע עור לצבע אפור - https://chrome.google.com/webstore/detail/nudity-filter/ccjomchggbfngggjahebgahghoomiegm, מכל מקום עדיין אם אפשר שנטפרי יטמיעו את האפשרות הזאת במערכת.
-
נראה לי שאתה נמצא בסינון שלא אני ולא החברה פה מכירים.
אנחנו לא נתקלים בבעיות כמו שאתה מתאר וממילא הפתרונות שלך מיותרים.
ואם אתה חושב שיש לך נטפרי תבדוק שוב.
יתכן ואתה מחובר בצורה לא תקינה לנטפרי כמו למשל VPN ללא תוכנת WIFREE ומתנתק לך החיבור.
הכי טוב שתפנה למערכת הפניות ותבדוק את העניין מול נטפרי. -
פנה אלי מישהו במייל נראה לי שזה @דור-י ודיווח לי על תמונה שאכן הייתה פתוחה שלא בצדק.
העניין נבדק ומטופל. -
@magicode
מרגיש לי שמגיע ל @דור-י התתנצלות על@magicode אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
אנחנו לא נתקלים בבעיות כמו שאתה מתאר וממילא הפתרונות שלך מיותרים.(ההדגשה לא במקור). -
-
@גדול-קטן אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
@magicode
מרגיש לי שמגיע ל @דור-י התתנצלות על@magicode אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
אנחנו לא נתקלים בבעיות כמו שאתה מתאר וממילא הפתרונות שלך מיותרים.(ההדגשה לא במקור).אני חושב שזה עדיין במקום.
כי ההצעה פה אומרת לבנות בית חולים מתחת לגשר.
סוג של אמירה שאין סיכוי לתקן את הגשר. וזה לא הסינון שאנחנו משתמשים בו.
וגם באמת רוב גדול מאוד מהאנשים לא נתקלים בכאלו דברים.
ולכן אם נתקלים צריך לדווח ולא להתייאש. -
@דור-י אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
שבהם יפעל סינון אוטומטי של צבע עור
יש את הסינון הזה באימות שאני לא רובוט,
האמת היא שזה לא תקין, כנראה שזה עדיין מידי בוסר.לא מצליחים לראות מה יש בתמונות.
זה כמו תמונות חסומות -
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
יש את הסינון הזה באימות שאני לא רובוט,
האמת היא שזה לא תקין, כנראה שזה עדיין מידי בוסר.לא מצליחים לראות מה יש בתמונות.
זה כמו תמונות חסומותתעזרו לי למצוא את הטרקטור...
-
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
לא מצליחים לראות מה יש בתמונות.
זה כמו תמונות חסומותחשבתי שכך הוא האימות של גוגל מעיקרא... באמת זה משהו של נטפרי?
-
@עמאר אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
באמת זה משהו של נטפרי?
כן
כך כתב כאן המנהל באיזשהו מקום -
@דור-י אני גם נתקלתי ב"הרבה" תמונות בעייתיות שממש רחוק מלהתאים לציבור של משתמשי נטפרי.
וכן אני בנטפרי. לא בסינון אחר!
אני יכול לפתוח את התמונות גם בחדרי מחשבים בהם יש "אישור חותם". -
@simcha33345 אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
@דור-י אני גם נתקלתי ב"הרבה" תמונות בעייתיות שממש רחוק מלהתאים לציבור של משתמשי נטפרי.
וכן אני בנטפרי. לא בסינון אחר!
אני יכול לפתוח את התמונות גם בחדרי מחשבים בהם יש "אישור חותם".אני מעריך את נטפרי על העבודה אני זוכר בודאות את העינין וגם חלק מהתמונות היו חסומות וחלק פתחות
יש וופרי כך שאין שום סיכוי שקלטתי מחשב אחר וגם בוופי מכובה
וכתבתי שהיתי בהלם וזה ממש חריג ונדיר מאוד בתמונות
בוידאו דיווחתי לפחות 20 פעם על הוידאו הצריך חסימה -
@ב-ר-אש-ית-ב-ר-א אני גם מעריך את נטפרי, אבל זה לא קשור לענין של להעריך או לא. אם יש בעיה צריך לטפל בזה, זה הכל. והבעיה של תמונות שלא מסוננות מספיק קיים לצערנו לא מהיום, מה לעשות ואיך ולמה זה קורה, לנטפרי פתרונים...
-
@simcha33345
אני לא יודע היכן אתם גולשים, אני בנטפרי כבר כמה שנים - ופגשתי בכל השנים הללו רק פעמיים דברים לא ראויים.
מה שאתם מתארים זה דבר מוזר! ובלתי הגיוני!
הייתי שמח לסימוכין, ולא לטענות באויר..ובאם אתם צודקים, נטפרי יצטרכו לבדוק בשורש הסינון כיצד דברים כאלו קורים, כי זה שנמלט תמונה בודדת אחת לאלפים - זה יתכן, אבל שיהיה "הרבה תמונות בעייתיות, שממש רחוק מלהתאים לציבור של משתמשי נטפרי" - זה נשמע משהו חמור!!
אז בבקשה, בסס דבריך, ולא.. לא פה, ולא אצלי, מי שרוצה לעשות פעולה רצינית - לא מפרסם פאשקוילים, אלא פונה בצורה מסודרת להנהלה, ומראה את הממצאים - וחזקה על מנהל נטפרי - שלבו בוער בנושא זה - שלא ינוח ולא ישקוט עד אשר ימצא פתרונים...
-
@נטפריפורום אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
@simcha33345
אני לא יודע היכן אתם גולשים, אני בנטפרי כבר כמה שנים - ופגשתי בכל השנים הללו רק פעמיים דברים לא ראויים.
מה שאתם מתארים זה דבר מוזר! ובלתי הגיוני!
הייתי שמח לסימוכין, ולא לטענות באויר..ובאם אתם צודקים, נטפרי יצטרכו לבדוק בשורש הסינון כיצד דברים כאלו קורים, כי זה שנמלט תמונה בודדת אחת לאלפים - זה יתכן, אבל שיהיה "הרבה תמונות בעייתיות, שממש רחוק מלהתאים לציבור של משתמשי נטפרי" - זה נשמע משהו חמור!!
אז בבקשה, בסס דבריך, ולא.. לא פה, ולא אצלי, מי שרוצה לעשות פעולה רצינית - לא מפרסם פאשקוילים, אלא פונה בצורה מסודרת להנהלה, ומראה את הממצאים - וחזקה על מנהל נטפרי - שלבו בוער בנושא זה - שלא ינוח ולא ישקוט עד אשר ימצא פתרונים...
אכן. פנינו להנהלה במייל. ולא התכוונתי כלל לפתוח כאן את הנושא. אבל בגלל שפתחו אז הוספתי את מה שיש לי לומר!!
עריכה: ושלחתי גם סימוכין בעניין...
-
@נטפריפורום והייתי מבקש גם לא להתריס אם מישהוא פתח את הנושא. אף אחד כאן לא הגיע כאן באוירה של מלחמה ולא פשקוילים! פשוט כתבו שיש בעיה ושצריך פיתרון.
-
יש רמות בתמונות. ויש שינוי בין האנשים פה.
הוא כתב שזה תמונות שלא מתאימות למשתמשי נטפרי.
אני לא יודע על מה הוא מתכוון כי הוא לא מזוהה פה.
אבל זה נשמע תמונות לא מספיק צדיקות כפי איך שהוא רואה את משתמשי נטפרי.
לכן כנראה מפה נובע הפער. -
@נטפריפורום אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
הייתי שמח לסימוכין, ולא לטענות באויר..
פשוט מאוד, אני פותח את 200 הפניות האחרונות שלי לנטפרי כאן, לוחץ קונטרול+F ומחפש את המילים "תודה על הדיווח" שזה אומר שנטפרי בדקו את הדיווח וחסמו מה שהיה פתוח בטעות.
והתוצאות ממש מדאיגות: ב6 החודשים האחרונים נחסמו 12 דברים! וזאת על אף שאתרי קניות למינהם, ואתרי הורדת תמונות, וגוגל תמונות חסומים לי.
וזה חוץ מעשרות תמונות שדיווחתי דרך הכרטיסייה שיש בצד כמעט בכל אתר, ודיווחים אלו לא מופיעים במערכת הפניות.
אני כותב את זה רק לתועלת, ברור שזה יותר טוב מכל הסינונים המתחרים, אבל הם לא קנה מידה, קנה המידה הוא השולחן ערוך, ואף אחד לא היה אוכל חסה שיש 12 תולעים ב6 חודשים!