פתיחת קישורים בדרייב באתרים מהימנים.
-
@a0533057932 באמת זה נקודה שצריך לשאול את מתכנתי נטפרי היקרים שיאמרו לנו אם זה אפשרי כמובן... (למרות שלמיטב ידיעתי לכל אתר יש מזהה משלו זה בעצם בנוי לפי כתובות וברגע שיהיה אפשר לראות אם זה כתובת של אתר שמהימן אז לא יחסמו) אבל באמת הם כבר עשו דברים יותר מטורפים מזה ולכן אני מציע את הרעיון ואולי מישהו למעלה יראה את זה ויחליט לגלגל את העניין הלאה... אני מניח שזה מאוד חשוב להרבה אנשים...
-
@a0533057932 אמר בפתיחת קישורים בדרייב באתרים מהימנים.:
@ישיביש איך בדיוק ידעו מאיפה הקישור?
ביוטיוב יש מזהה לערוץ
בסתם קישור אין מזהה למיטב ידיעתיהשאלה לגבי הבוט של נטפרי שחוסם קישורים, אם אפשר להחריג אותו מאתרים מסוימים, ששם הלינקים לא יחסמו אוטומטית.
-
נדמה לי שנטפרי מקבלים את הערך של האתר המפנה
-
@אחד-תם אמר בפתיחת קישורים בדרייב באתרים מהימנים.:
ביוטיוב יש מזהה לערוץ
בסתם קישור אין מזהה למיטב ידיעתיהשאלה לגבי הבוט של נטפרי שחוסם קישורים, אם אפשר להחריג אותו מאתרים מסוימים, ששם הלינקים לא יחסמו אוטומטית.
אני שמתי לב PDF לא חוסם
-
@יצחק-0 זה גם רעיון טוב...
בדקתי עכשיו בהמנגן שיר שיצא לפני 3 ימים עדיין לא פתחו אותו!!
לא סתם צריך לשנות את כל העניין הזה... בתקווה שמישהו מהצוות יראה את זה.. -
@ישיביש
ולמה אתה לא שולח?לא כל כך מבין מה הלחץ לחפש פתרונות לבעיות של פנאי כשיש לנטפרי דברים יותר חשובים שהם מטפלים שזה לצורך עבודה
-
@נפתלי שלחתי כבר כמה שירים אני לא יכול לבזבז כ"כ הרבה נקודות..
וחוץ מזה כבר כתבתי למעלה מה הבעייה... -
@נפתלי וחוץ מזה אתה יודע כמה שירים מתפרסמים בחודש רגיל? וחוץ מזה אני לא מדבר בשם עצמי אני כבר הסתדרתי, אלא אני מדבר בשם הרבה משתמשים שהם צריכים את הדבר הזה!!
-
אם אתה שולח ופותחים לך אז הכל טוב
לגבי פתרונות רוחביים כמו שכתבתי לך את דעתי האישית שלנטפרי יש מספיק דברים חשובים יותר לטפל רוחבית,
והם חשובים יותר כי הם לצורך עבודה ומה שאתה מציף זה לצורך פנאי. -
@נפתלי
אני לא בטוח שצרכי עבודה עדיפים על פנאי.
אני גם לא בטוח שזה הגישה של הנהלת נטפרי. -
@יוסף-ג זה הגישה
בכל אופן אני בטוח בכך
צרכי עבודה עדיפים על פנאי
האינטרנט לא נועד לפנאי הוא נועד לעבודה -
@a0533057932
דבר ראשון הפתרון הזה הוא לאו דווקא לצרכי פנאי יש בזה שימוש גם לצרכי עבודה.
דבר שני ודאי שמה שאנשים צריכים בשביל עבודה זה דחוף יותר מפתרונות לצרכי פנאי, אבל ודאי שאפשר לפתור דברים גם בשביל צרכי פנאי, ואת האמת אני אגלה לך סוד שלא כולם משתמשים בנטפרי לצורכי עבודה נטו.. פשוט זה החסימה הכי מתאימה לבית חרדי שהיא חוסמת בדיוק את מה שלא צריך, ולכן אני מציע כאן את הרעיון לנטפרי שהם יבחנו אותו ברצינות ואולי הם יאהבו את הרעיון... -
אני חושב שיהיה הרבה יותר יעיל שתציע לאתר המנגן שיעלו את השירים לערוץ ביוטיוב, ויתחייבו שכל התכנים מתאימים...
אני לא רואה סיכוי שנטפרי יעבדו על פיתרון נטו לאתר, שפחות מאחוז ממשתמשי נטפרי יודעים על קיומו (בלי לזלזל כמובן)
-
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בפתיחת קישורים בדרייב באתרים מהימנים.:
אני לא רואה סיכוי שנטפרי יעבדו על פיתרון נטו לאתר, שפחות מאחוז ממשתמשי נטפרי יודעים על קיומו (בלי לזלזל כמובן)
בפיתוח תמיד מפתחים פיתוח רחב כלומר לא לאתר ספציפי אלא מגדירים פונקציה וניתן להגדירה על כל האתרים
-
@יהודי-פשוט-וטוב קודם כל אני שלחתי אליהם פניה והם לא חזרו אלי,
דבר שני זה לאו דווקא לאתר הזה אלא זה פונקציה רוחבית כמו ש@יצחק-0 אמר להרבה אתרים אחרים ולהרבה אנשים אחרים וגם אם באתר המנגן יש רק אחוז ממשתמשי נטפרי (ויש הרבה יותר מאחוז, כן?) עדיין יש אתרים אחרים כמו חדשות המוזיקה להורדה שהרבה יותר משתמשים שם, וגם אתרים שלא קשורים למוזיקה אלא לדברים אחרים שגם צריך לפתוח זה גם יעזור להרבה אנשים....