הפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים
-
לא יודע איפה המתלוננים שליט"א גולשים ונחשפים למה שטוענים ה"י, אבל כמשתמש נטפרי מספר שנים ומעדויות של רבים המצב כלל לא מתחיל להתקרב למה שמתואר... גם באתרים עמוסי תמונות מכל הסוגים כאתרי קניות לעולם לא הייתה פאשלה ב"ה, אשתי מתלוננת הרבה ע"כ שאינה יכולה לראות הרבה בגדי נשים. (אני דיווחתי על תמונה בעייתית פעם או פעמיים).
מכיוון שנראה בבירור שהבעיה אצל בודדים, שיתכבדו לחסום את המקומות הנ"ל לעצמם ויניחו (בפורום) לרוב שלא נתקל בנ"ל, ואם נצרך להם מאוד שינסו לפתור את זה כבעיה אישית במקום המתאים לבעיות אישיות- מערכת הפניות (קשה מאוד להאמין שאין מענה). אין כאן עניין ציבורי לפורום!!!
הניסיון להציף את זה כעניין ציבורי ונפוץ, חוטא לאמת, מקרר את האמבטיה בזה שמוציא שם רע על הסינון הכי טוב שקיים, חופר לרוב הציבור שלא נתקל בנ"ל, ומטריל את השיח בפורום. -
@meravh23 אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
חופר לרוב הציבור שלא נתקל בנ"ל, ומטריל את השיח בפורום.
כאחד שלא נתקל אני ממש מכחיש את כל אשר ייחסת לנו.
דווקא שמח מאוד על השיח הזה, שלדעתי מכבד מאוד את נטפרי!(לגבי ההטרלה, יש גם אפשרות הפוכה לחסום את האשכול הזה. כך שלא תשים לב לקיומו.
בחר באופציה "מתעלם".
בהצלחה!
-
מכיוון שנראה בבירור שהבעיה אצל בודדים, שיתכבדו לחסום את המקומות הנ"ל לעצמם ויניחו (בפורום) לרוב שלא נתקל בנ"ל,
כבר כתבתי לעיל באחד ההודעות שאני יכול לפתוח את התמונות בכל חדר מחשבים (מנסיון, כי בשירות טענו לי שזה בעיה שלי, אז בדקתי גם בכמה חדרי מחשבים) וכאלו שיש להם פיקוח "חותם".
תמונות מכל הסוגים כאתרי קניות לעולם לא הייתה פאשלה ב"ה, אשתי מתלוננת הרבה ע"כ שאינה יכולה לראות הרבה בגדי נשים. (אני דיווחתי על תמונה בעייתית פעם או פעמיים).
אתרי קניות זה לא אתרי תמונות !
-
כבר אמרתי לך מלא פעמים שהעניין שדיווחת מטופל.
כבר כתבתי לעיל שהלינקים ששלחתי חסמו חלק, מה עם כל שאר התמונות הבעיתיות ברשת? מה זאת אומרת מטופל?
עריכה:
אני מדבר על תופעה שכבר התלוננתי עליה לפני חצי שנה פלוס... לא ציפיתי שמהיום להיום יטפלו, אבל כאן כאמור זה משהוא שכבר המון זמן.
תודה רבה ! -
@simcha33345
כל עוד אתה סתם מלכלך בפרום ואתה לא מקפיץ לי את המייל שלטענך שלחת לי?
אתה סתם בא ללכלך. ואני חושב שהתגובה של @meravh23 צודקת.
הרבה פעמים דיווחו לי וביצעתי חיפושים כמו שנתנו לי הוראות ולא מצאתי כלום. -
@magicode אני מבין את הרצון לא לנעול את הנושא כי כל אחד יכול להעביר ביקורת
אבל אני ראיתי פה 3 אנשים שראו 3 פעמים תמונה בעייתית ועשו פיל מנמלה
הנזק הוא עצום כי זה נהפך להיות שברור שיש תמונה של נשים ואתה רק מתווכח אם זה מותר או אסור
אני מבקש ממך לחשוב על לנעול את האשכול אם הודעה בנוסח בערך כזה "התמונות מסוננות על פי כללי הרבנים במידה ונתקלתם בבעיה נא דווחו במרכז הפניות, חושבים שהכללים לא נכונים נא לפנות לוועידת הרבנים לביצור חומות הדת"
אתה רוצה לדון במה ההלכה תחשוב אם זה לא עושה נזק עצום לנטפרי
זה ההרגשה שלי מהקריאה בנושא
כל מי שהיה בסינון אחר מודע להבדל העצום (מי חשב בכלל על להיכנס לאתר של סלקום בלי לראות אישה)
אז יש תקלות וניתן לדון בהם
לא לתת הרגשה שאתה מסכים עם התקלה כי אנחנו יודעים שאתה לא
תמשיך הלאה בכל הכח חזק ואמץ -
@יעקב-ישראל
מסכים איתך.
יש אנשים שיכולים לומר בעקבות האשכול הזה. שזה כבר לא משנה אם אתה עם סינון או בלי סינון. הנה גם בנטפרי יש כאלו שמספרים שהם הצליחו להגיע למקומות לא טובים.
ואם כבר עוסקים באחריות. אז האחריות על הנזק הזה נראה לי קשורה למי שכותב פה את הנושא שוב ושוב במקום לנהל שיחה עם התמיכה. -
@magicode אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
@simcha33345
הרבה פעמים דיווחו לי וביצעתי חיפושים כמו שנתנו לי הוראות ולא מצאתי כלום.שלחתי לך. שלחתי מאתר מסויים כמה לינקים וזה רק דוגמא.. יש עוד תמונות ויש עוד אתרים.
-
@יעקב-ישראל
מסכים איתך.
יש אנשים שיכולים לומר בעקבות האשכול הזה. שזה כבר לא משנה אם אתה עם סינון או בלי סינון. הנה גם בנטפרי יש כאלו שמספרים שהם הצליחו להגיע למקומות לא טובים.
ואם כבר עוסקים באחריות. אז האחריות על הנזק הזה נראה לי קשורה למי שכותב פה את הנושא שוב ושוב במקום לנהל שיחה עם התמיכה.אתן הבהרה על כל הנושא כאן.
ברור לכל אחד שאין מקום יותר טוב לסינון מנטפרי.
וחלילה להבין מדברי שאם יש תקלה זה אומר שניתן להשוות נטפרי לשאר סינונים. חד וחלק לא! נטפרי הכי מתקדמים בסינון בכל קנה מידה בכל המובנים.
אני כותב את זה מנסיון גם עם סינונים אחרים!
בכל זאת לצערינו קרה שיש מקום מאוד חשוב לתקן חלק מסויים בסינון התמונות.
ועל זה אני כותב כאן.
ואני מתנצל על כך שיש כאלו שהבינו את דברי בצורה לא נכונה. -
כדי שלא תצא תקלה מתחת ידינו וכדי שלא יחשבו שחסל סינון נטפרי חלילה. אבקש מ @magicode להצמיד את ההודעה הקודמצ שלי של ההברה בראש הפוסט.
-
@simcha33345 אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
@simcha33345
הרבה פעמים דיווחו לי וביצעתי חיפושים כמו שנתנו לי הוראות ולא מצאתי כלום.שלחתי לך. שלחתי מאתר מסויים כמה לינקים וזה רק דוגמא.. יש עוד תמונות ויש עוד אתרים.
אני חושב שראוי לברר את העובדות לפני שממשיכים להתבחבש כאן בלי סוף
היה או לא היה?חייבים לאמת אם יש בסיס עובדתי לכל האשכול המכפיש הזה
או שזה סתאם ספאם.
ודינו להנעל -
@אחד-תם אני בקשר עם המנהל במייל. ונא לא להספים סתם עם הודעות מיותרות.
עריכה.
וכן המנהל בודק את העניין... -
@SIMCHA33345 כבודו הסכים שנטפרי זה הסינון הטוב ביותר, אז לכתוב ברה"ר את המשפטים דלהלן:
"תתחיל לחפש בעצמך!! ותיווכח במציאות הכואבת!!"
"אני לא מבין למה מדברים כאן על נשים צנועות... (שוב הסיטו את העניין למשהו שלא על זה התלוננו כאן מלכתחילה) הבעיה היא בנשים פרוצות!!"
"סליחה אנחנו מדברים על תמונות שהם הרבה הרבה מעבר לתיאור שלך!!!"
"אם @magicode היה מרשה לי וגם לא היה לי בכך בעיה של להכשיל את הרבים הייתי מצרף כאן כמה לינקים / תמונות..."
"התמונות שאני ראיתי הם תמונות שכל אחד מכל מגזר יודה שהם אסורות מעיקר הדין ללא שום חומרה [לא רוצה להיכנס לתיאורים על מנת לשמור על נקיות הפורום]."
"אני גם נתקלתי ב"הרבה" תמונות בעייתיות שממש רחוק מלהתאים לציבור של משתמשי נטפרי. וכן אני בנטפרי. לא בסינון אחר! אני יכול לפתוח את התמונות גם בחדרי מחשבים בהם יש "אישור חותם"."
ולהחריף בשלש נקודות אחרי כל תיאור... גם אם כוונתך חיובית לתקן דברים, זה עדיין בגדר קירור האמבטיה- שהציבור שלא נתקל בכל המתואר לא יחשוב חלילה בתמימותו ובנאיביותו שנטפרי נקי כמו שנראה לו אלא ידע שנטפרי סינון בעייתי וה"י למה אפשר להיחשף.
זה מזכיר לי קצת את הסיפור בתחילת הטלפונים הכשרים שאחד מפורסם טען שיש פירצה ופירסם זאת בראש חוצות.
אם המטרה שלך להזהיר את הציבור יש דרכים אחרות לעשות זאת, אבל לא נראה שזו המטרה בכתיבתך, נראה שאתה רוצה לתקן דברים שרוב הציבור לא מודע אליהם ולא נתקל בהם, אבל בדרך גורם לקירור האמבטיה.
וגם להדגיש שוב ושוב "באופן כללי אני מרוצה מנטפרי וכו'" לא מפחית מחומרת המשפטים הנ"ל.
בלי להתייחס לעצם הנושא, המקום לתלונות אלו הוא מערכת הפניות ואם לא עוזר אז "הוועדה לביצור חומות הדת" המשתמשים בפורום לא יעזרו לך!! וגם אם יש לך בעיה עם @magicode והמענה שלו למיילים שלך וכו' לא נראה לי שהפורום הוא המקום לתלונות הציבור על נטפרי ומנהליו. @magicode כבר אמר בעצמו שאפשר "להלשין" עליו ל"וועדה לביצור חומות הדת". -
@meravh23 כל הכבוד על כל הציטוטים שלי. מה עם שאר המתלוננים כאן? מה עם התגובות של מגיקוד על כל שלל התגובות כאן.
נכון שהציבור כאן רגיל לשמוע רק שבחים אודות נטפרי ומגיקוד, אז זה לא אומר שאסור להגיד את האמת.וכבר כתבתי לעיל שאני אישית לא הייתי הולך לפתוח את הנושא הזה כאן בפורום (ולא בשום פורום אחר) אבל בגלל שפתחו את הנושא אז הוספתי את מה שיש לי לומר (ושוב אני לא היחיד כאן שהתלונן!).
אני הייתי מצפה ממגיקוד שכבר בהודעה הראשונה של פותח הנושא כאן יגיב שהוא בודק את העניין והיה אם יש באמת בעיה אז יטפל בזה, אבל התגובות של מגיקוד היו מסוג אחר לגמרי! (תעבור על כל ההודעות כאן).ובאמת זה העבודה של מגיקוד לבדוק בעצמו אם התלונה נכונה או לא, אבל כאן הדו שיח היה סוג של ויכוח על ימין ועל שמאל בלי שיבדוק את הדברים. העיקר שהמתלוננים יקפלו ציוד וזהו. ומפה נבע כל התגובות השונות שלא מכבדות מספיק את נטפרי.
ורק בסוף אחרי כמה ימים של ויכוחים, מגיקוד ביקש באופן ברור שאשלח מחדש את החומר ששלחתי בעבר, ושלחתי לו, וזה התגובה שקיבלתי לעת עתה במייל:"זה תינוקות
זה המסקימום שאתה מוצא?"
ומיד אח"כ:
"אוקי אני רואה גם כאלו שהם ילדות.
אוקי אני יברר מה קורה עם הטיפול של זה."אציין עוד פעם שיהיה ברור, בעבר כבר שלחתי חומר למגיקוד במייל, וכן שלחתי כמה תלונות במערכת הפניות, בסופו של דבר הענין לא טופל עד עתה, ולכן הגבתי כאן, מי שטוען שאני צריך לפנות להנהלה וכו' את זה עשיתי כמה וכמה פעמים והענין לא טופל אז למי עוד לפנות? וכנ"ל בגלל שפתחו כאן את הנושא, אמרתי שאני יכתוב כאן את מה שיש לי לומר (ושוב אני לא היחיד פה שהתלונן) ואני מקוה מאוד שדווקא בגלל שזה הפך לנושא ציבורי, אז אולי מכאן תצמח הישועה!!
ואם מישהוא עוד לא ברור לו, אני יחזור בקצרה ש"נטפרי זה הסינון הכי טוב" (וזה לא פותר מלתקן את מה שצריך לתקן).בהצלחה לכולם !!!
-
@simcha33345
זה שאתה דורש ממני להגיב על זה בפרום זה דורש ממני לכתוב עדין על זה.
התלונה חצי נכונה ודורשת טיפול אבל זה הוצג פה כמשהו נורא ואיום. וזה לא ככה.
שאתה אומר נורא ואיום אנשים כבר מפליגים בדמיינותיהם למחוזות רחוקים.
מדובר בילדות בגילאי ה 1-8 אולי יותר אולי פחות, זה נתון לדיון ולויכוח, שלא לבושות צנוע. אני מסכים שזה לא מתאים לנטפרי אבל זה לא נורא ואיום כמו שזה נשמע פה.למרות שזה לא טוב, אני סבור שזה לא אמור למשוך אדם נורמלי להסתכל בזה. גם אם יש לו את האפשרות. זה לא מספיק מעניין.
אני יודע שבטח כמה יתעצבנו מהמשפט הזה. אבל זה רק כדי להכניס לפורפוציות. לא צריך להשתגע ולסגור אתר שלם בגלל פשלות כאלו. צריך לתקן אותם. -
אני הייתי מצפה ממגיקוד שכבר בהודעה הראשונה של פותח הנושא כאן יגיב שהוא בודק את העניין והיה אם יש באמת בעיה אז יטפל בזה, אבל התגובות של מגיקוד היו מסוג אחר לגמרי! (תעבור על כל ההודעות כאן).
ובאמת זה העבודה של מגיקוד לבדוק בעצמו אם התלונה נכונה או לא, אבל כאן הדו שיח היה סוג של ויכוח על ימין ועל שמאל בלי שיבדוק את הדברים. העיקר שהמתלוננים יקפלו ציוד וזהו. ומפה נבע כל התגובות השונות שלא מכבדות מספיק את נטפרי.זה תגובה שהגבתי די בהתחלה. אז נראה לי שאתה זה שלא עברת על כל התגובות.
פנה אלי מישהו במייל נראה לי שזה @דור-י ודיווח לי על תמונה שאכן הייתה פתוחה שלא בצדק.
העניין נבדק ומטופל. -
@simcha33345 פשוט אתה מנהל את השיח שלך עם @magicode
כאן בפורום ומקפיד לדווח מה סטטוס הטיפול בפניות שלך כאן בפורום, וכותב מה היית מצפה מ @magicode להגיב וכו' וכו'
הבנו שיש בעיה מסוימת שאתה ועוד כמה בודדים נתקלתם בה ואתה מתאר את זה כדברים מזעזעים וכו' וכו' ומדברי @magicode משמע שיש בעיה אבל לא ברמת ההזדעזעות שתיארת.
עכ"פ לי זה נראה סתם חפירה ולא קשור לציבור, לא היית רוצה שעוד משתמשים ינהלו מעקב אחר המענה לפניות שלהם ע"ג הפורום, לא חושב יש משתמשים שמפיקים תועלת ונהנים מהצורה הזו.
אני עדיין עומד מאחורי מה שכתבתי בעניין קירור האמבטיה, תנסה לצאת רגע מהמקרה שלך שצריך מענה ותחשוב על זה קצת לעומק.
לגבי פותח האשכול שאתה טוען שרק קפצת על עגלתו, הוא פתח את האשכול בהצעה טכנית לפתרון ללא תיאורים, האשמות, הטלת אחריות או פרסום של פניות אישיות שלו לנטפרי -
@simcha33345 תסלח לי אבל אתה באמת עברת כל גבול לדעתי
מצאת משהו ואמרו לך שזה יטופל וזה לא קרה ב5 דקות הראשונות אז הפכת את נטפרי לאסון
לך לנתיב ותראה נשים לא צנועות באפור או ללא טשטוש (זה היה הפעם האחרונה שהייתי בנתיב אין לי מושג מה קורה היום)
לך לאתרוג ותראה את הכל בלי סינון עם חתימה שאתה מאשר להיכנס לאתר (זה היה המצב עד שנטפרי הציעו את הכיווןן של תגלוש נקי)
זה עצוב שאתה מתייחס אל נטפרי כמו אל תנובה "אם המנהל לא התייחס אני ילכלך עליו בפורום"
אני סומך על @magicode בעיניים עצומות שהוא ראה את הבעיה ואם היא לא טופלה זה כי יש דברים חשובים פי 1000 לעשות באותו רגע
הלוואי שהנושא יינעל -
רבוייתי.. נא להירגע..
לדעתי הדברים פה יצאו מפרופורציה..
יש פה יהודי יקר, שחשוב לו נושא הצניעות, ויתכן שבגלל שהוא חם על העניין - הגיב מעט בחריפות. אבל אמר את דברו, ובעזרת ה', גם יהיה בזה תועלת..כולנו ללא יוצא מן הכלל (כך נראה לי) מעריכים מאוד את @magicode ופועלו, ואת נטפרי על כל אגפיה, לא ימלט שיהיו פספוסים פה ושם, וככל שנטפרי גודלת - כך יתכנות זו גוברת. וצריך הרבה סיעתא דשמיא שהכל ילך כשורה, ושלא תצא תקלה.
ואני גם לא חושב שכאן זה הבמה לדבר על נושאים אלו, אבל גם זו לא הבמה להתכתשויות שאני רואה כאן.
וברוך ה', שכולם פה מה שחשוב להם זה שיהיה הכל כשר לחלוטין, כל אחד לפום אורחיה.. פשוט מחזק לראות את התגובות כאן בפורום..
אשריכם ישראל.. בתוך העולם המזוהם שאנו חיים בו, יש אנשים שבאמת אכפת להם מקדושה. ואפי' כאשר נאלצים לצאת לרחוב - קרי אינטרנט - הם שומרים על עצמם מכל משמר למרות הקשיים המעורבים בזה...
אשריכם.. ה' יתברך שמח שאלו הם בניו.. ואשרי מזכי הרבים, שמאפשרים דבר זה, ועמלים וטורחים על כך ימים ולילות... ודואגים שיהיה כמה שיותר נגיש מצד אחד, אך בלי לוותר במאום על הנקיות והטהרה.. אשריכם.. -
מדובר בילדות בגילאי ה 1-8 אולי יותר אולי פחות, זה נתון לדיון ולויכוח, שלא לבושות צנוע. אני מסכים שזה לא מתאים לנטפרי אבל זה לא נורא ואיום כמו שזה נשמע פה.
@SIMCHA33345 הגזמת!!
אם הייתי המנהל לא הייתי מסתפק בנעילת האשכול, אלא הייתי מרחיק אותך עם הניק המקורי שלך מהפורום.
זה לגיטימי שזה מפריע לך התמונות האלו, וזה לגיטימי להעיר על כך לנטפרי.
אבל הדה-לגיטימציה שעשית כאן לנטפרי הוא פשע.
אני בטוח שרוב הקוראים הבינו ממך שמדובר במכת מדינה של דברים חמורים שבעתיים.@simcha33345 אמר בהפעלת סינון צבע עור ע"י המשתמש וזיהוי אתרים בעייתים:
סליחה אנחנו מדברים על תמונות שהם הרבה הרבה מעבר לתיאור שלך!!!
התמונות שאני ראיתי הם תמונות שכל אחד מכל מגזר יודה שהם אסורות מעיקר הדין ללא שום חומרה [לא רוצה להיכנס לתיאורים על מנת לשמור על נקיות הפורום].
הבעיה היא בנשים פרוצות!!
וכל הרשת עדיין מלא בעוד המון תמונות.