פתיחת גירסאות של אפליקצייה
-
בהמשך לזה,https://forum.netfree.link/topic/9135/לשלם-על-פתיחת-ערוץ-יוטיוב-שהוא-לא-משלנו
אולי לעשות גם שכשמבקשים לפתוח אפליקצייה מסויימת באתרים להורדת אפליקציות שייפתחו כל הגירסאות של האפליקצייה, כי הרי זה אותו אפליקצייה ואם זה כשר אז גם הגירסאות הקודמות כשרות, אז למה לא לפתוח את כולם?
כי יכול לקרות (וקרה) שאני רוצה למשל לפתוח את אפליקציית לוח עברי, ביקשתי על הגירסא החדשה, הורדתי אותה וראיתי שיש בה באג חמור בפתיחתה, אז ביקשתי על הגירסא הקודמת לה, וכשהיא נפתחה ראיתי שזה קובץ XAPK כך שזה לא מתאים לי, ועד שהגעתי לגירסא הרצויה הייתי צריך לבזבז כשש נקודות! שזה היה אפשר לחסוך אם בפעם הראשונה היו פותחים את כל הגירסאות של האפליקצייה.
@MAGICODE אני מבקש מאוד לבדוק אם זה אפשרי, כי זה לא הפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת!
תודה רבה! -
@שמואל-ש ואם אי אפשר אז יש לי עוד הצעה: שבאותה נקודה יוכלו לפתוח את כל מה שביקשת (כי הרעיון בפנייה הוא לא שיפתחו לך מה שביקשת אלא שתקבל את מה שאתה רוצה, ודו"ק)
-
@שמואל-ש לא ברור שזה אפשרי, כי הרי יש שינויים מגירסה לגירסה ויכול להיות שהשתילו תמונה חדשה.
אני אבל שואל משהו אחר, וכמדומני שכבר דיברו על זה בעבר, ולפלא בעיני למה זה לא דבר פשוט.
שכל קובץ שנבדק באתר אחד יוכלו להוריד אותו מכל מקום.
כיום יש עשרות אתרים להורדת אפליקציות, וכל אחד מוריד ממקום אחר, כך יוצא שהמון פעמים אתה שולח לבדיקה אפליקציה וממתין שש שעות או לילה שלם לאישור, ולמעשה האפליקציה נבדקה כבר שבע פעמים באתרים אחרים.הדבר הזה יפתור לרוב גם את הבעיה שהצגת, בודאי באפליקציה נפוצה כל כך.
-
@יוסי-מחשבים אמר בפתיחת גירסאות של אפליקצייה:
@שמואל-ש ואם אי אפשר אז יש לי עוד הצעה: שבאותה נקודה יוכלו לפתוח את כל מה שביקשת (כי הרעיון בפנייה הוא לא שיפתחו לך מה שביקשת אלא שתקבל את מה שאתה רוצה, ודו"ק)
כמו כשאתה קונה כוס ברד ולא מתאים לך הטעם
-
@אחד-תם אמר בפתיחת גירסאות של אפליקצייה:
ולפלא בעיני למה זה לא דבר פשוט.
אני לא מנטפרי, אבל לא מבין למה זה דבר פשוט
כל מקום זה שם שונה, איך בדיוק תהיה אפשרות לזהות שאכן מדובר באותה אפליקציה, וא"ת חלק מהשם, זה עלול ליצור בעיות (אולי). -
-
@יוסי-מחשבים אמר בפתיחת גירסאות של אפליקצייה:
כמו כשאתה קונה כוס ברד ולא מתאים לך הטעם
כפי שכתבתי יש פה שאלה האם הנקודה היא על הפתיחה או על השירות להשגת הקובץ. (נפק"מ לדוגמא להורדה אחת שבנוייה משתי ארכיונים).
-
כי הרי יש שינויים מגירסה לגירסה ויכול להיות שהשתילו תמונה חדשה.
נכון, אבל על פי רוב לא, ונראה לי שכדי לעזור לנו יוסיף מאוד שיעשו את זה זה שיעלה תמונה לא טובה זה חשש די רחוק לעניות דעתי מקסימום יכולים לעשות משהו שיוכלו לדווח על האפליקציה אבל ככה זה ממש נורא כי אני יכול לשלם על נקודה בסוף לראות שזה לא בדיוק מתאים לי ואז צריך לשלם עוד פעם ועוד פעם עד שאני מגיע לגרסה טובה או שמתאימה לי לגירסה שלי ולמה שאני צריך ויכולים פשוט לבזבז על זה הרבה נקודות ובפרט אם זה דחוף אז כל פעם שמים כמה נקודות ובתוך יום אחד גומרים 20 נקודות...
-
@שמואל-ש אמר בפתיחת גירסאות של אפליקצייה:
נכון, אבל על פי רוב לא, ונראה לי שכדי לעזור לנו יוסיף מאוד שיעשו את זה זה שיעלה תמונה לא טובה זה חשש די רחוק לעניות דעתי מקסימום יכולים לעשות משהו שיוכלו לדווח על האפליקציה אבל ככה זה ממש נורא כי אני יכול לשלם על נקודה בסוף לראות שזה לא בדיוק מתאים לי ואז צריך לשלם עוד פעם ועוד פעם עד שאני מגיע לגרסה טובה או שמתאימה לי לגירסה שלי ולמה שאני צריך ויכולים פשוט לבזבז על זה הרבה נקודות ובפרט אם זה דחוף אז כל פעם שמים כמה נקודות ובתוך יום אחד גומרים 20 נקודות...
אולי תנסה לשרשר באותו שרשור פניה ותראה האם יתנו
-
@אפר-שריפה המנהל פה זה @MAGICODE, לא? אז בא נשמע, מה אתה אומר על הדיון פה?
-
@יוסי-מחשבים לפי hashes
אולי תנסה להציע את זה במערכת הפניות (אפילו בלי נקודות)
תבקש שיעבירו את זה לגורם הרלוונטי
אני לא יודע אם טכנית זה יעבוד ומה הסיכונים אבל לנסות אתה יכול וודאי -
@שמואל-ש למה אתה חושב שיש לו זמן וכוח להגיב בכל אשכול?
-
@אפר-שריפה המנהל פה זה @MAGICODE, לא?
אני חושב שלא
זה המנהל והמייסד של חברת נטפרי
והאיש הטכני העליון
שבאופן לא מצוי
משתתף כאן בפורום כאחד האדם -
@אפר-שריפה המנהל פה זה @MAGICODE, לא? אז בא נשמע, מה אתה אומר על הדיון פה?
אם אתה רוצה לשאול אותו
אתה יכול לשלוח לו מייל... -
בהמשך לזה,https://forum.netfree.link/topic/9135/לשלם-על-פתיחת-ערוץ-יוטיוב-שהוא-לא-משלנו
אולי לעשות גם שכשמבקשים לפתוח אפליקצייה מסויימת באתרים להורדת אפליקציות שייפתחו כל הגירסאות של האפליקצייה, כי הרי זה אותו אפליקצייה ואם זה כשר אז גם הגירסאות הקודמות כשרות, אז למה לא לפתוח את כולם?
כי יכול לקרות (וקרה) שאני רוצה למשל לפתוח את אפליקציית לוח עברי, ביקשתי על הגירסא החדשה, הורדתי אותה וראיתי שיש בה באג חמור בפתיחתה, אז ביקשתי על הגירסא הקודמת לה, וכשהיא נפתחה ראיתי שזה קובץ XAPK כך שזה לא מתאים לי, ועד שהגעתי לגירסא הרצויה הייתי צריך לבזבז כשש נקודות! שזה היה אפשר לחסוך אם בפעם הראשונה היו פותחים את כל הגירסאות של האפליקצייה.
@MAGICODE אני מבקש מאוד לבדוק אם זה אפשרי, כי זה לא הפעם הראשונה שיש לי את הבעיה הזאת!
תודה רבה!ואם חוששים שיש משהו שונה בהם חוץ מהוספת
אפשר לעשור רובוט שיזהה אם יש שינוי בניהם שהוא לא הוספה