פתיחה מוגבלת מאוד של אתר לינקדאין
-
@rafaelz אמר בפתיחה מוגבלת מאוד של אתר לינקדאין:
ומאפשרים רק צפייה בפרופילים סטטיים
מה עם הגשות בקשות לעבודה?
-
@rafaelz אכן גם אני הגשתי פניה כזאת בשבוע האחרון
שמח להבין שאני לא לבד בספינהבאופן כללי לינקדאין הוא לא רשת חברתית כמו פייסבוק וכדומה שמשמשים ל"פנאי" אלא זה נועד להפגיש מחפשי עבודה עם מגייסים פוטנציאלים.
לטעמי זה עוד פחות מוואטצאפ ברגע שיסננו כנ"ל זה יהפוך לאתר דרושים נטו.
-
סתם שאלה, האם לינקדאין רלוונטי רק לעובדי הייטק? או שרלוונטי לעוד דברים?
(מנסה להבין כמה נצרך) -
@memgd אם לינקדאין נפתח בנטפרי לבעלי אישור מיוחד, לכאורה זהו פיתרון טוב יותר, היות שלפתוח באופן גורף גם לאנשים שאין להם צורך בלינקדאין יכול להיגרם איכשהו תקלות. משא"כ כשפותחים לנצרכים, הסיכוי לתקלות פוחת עשרת מונים.
וצריך רק לעדכן הנצרכים ללינקדאין שידעו שניתן לפנות בנטפרי לבקשה לפתיחה חריגה. -
@rafaelz
זה היה נראה לי לא אמיתי, אבל נכנסתי לפורום לאחר שזמן רב לא הייתי פה, בשביל לשאול על לינקדאין, ובאינסטינקט עשיתי חיפוש בשביל לראות האם דובר כאן על כך לאחרונה, והנה לתדהמתי אני מבחין כי צף צץ ועלה הנושא.כמתכנת, קשה לי להסביר עד כמה הכלי הזה נזקק, אם ברמת יצירת קשרים עסקיים, אם בחיפוש הצעות עבודה, אם באיתור מועמדים לגיוס, אם בידע מקצועי רב ששווה הון, יש כל כך הרבה היבטים שלינקדאין יכול להועיל ולצערי אין לי יכולת לגשת אליו בצורה נקייה ומסוננת.
אני לא מתעלם מכך שאכן יתכן וטיפול באתר יגרום לעומס על השרת, אך איני חושב שהאתר שונה מאתרים רבים אחרים שפתוחים בנטפרי.
אני גם לא אתעלם מהבעייתיות בהגדרת לינקדאין כרשת חברתית, אך אם בבזבוזי זמן עסקינן, יש אתרים רבים שצריכים להיסגר לפני לינקדאין.תודה על הצפת הנושא למחשבה מחודשת.
-
@חכם אמר בפתיחה מוגבלת מאוד של אתר לינקדאין:
אם בידע מקצועי רב ששווה הון, יש כל כך הרבה היבטים שלינקדאין יכול להועיל ולצערי אין לי יכולת לגשת אליו בצורה נקייה ומסוננת.
יש תוכן כשר?
אגב, חינמי?! -
@memgd אמר בפתיחה מוגבלת מאוד של אתר לינקדאין:
ישנם אנשים בנטפרי שפתוח להם לינקדאין (עם אישור מיוחד) וזה עובר סינון טקסט ותמונות.
עדיין אני חושב שזה דבר שהשתיקה יפה לו
פרסום הדבר לא יועיל! -
-
@chocolate
אני משער שאצלך זה פתוח, (אני לא חושד בך שתתן לינק לא לנטפרי...) כך שכנראה זה בדיוק הנושא, ואם כן לדעתי יש לעדכן את הטוענים כאן שכבר יש פיתרון, אלא שהם לא יודעים אותו....
מאידך, כאן. משום מה זה לא מוזכר.
דרך אגב, לא ברור למה נטפרי לא מכניסים יותר את העניין של התאמה אישית. (כמו בשאר הסינונים) -
@aiib אמר בפתיחה מוגבלת מאוד של אתר לינקדאין:
אם בידע מקצועי רב ששווה הון, יש כל כך הרבה היבטים שלינקדאין יכול להועיל ולצערי אין לי יכולת לגשת אליו בצורה נקייה ומסוננת.
יש תוכן כשר?
אגב, חינמי?!ברור שיש תוכן כשר, אני אתפלא לשמוע שיש תוכן לא כשר... לינקדאין מיסודו לא מיועד לשיתוף תכנים שאינם מקצועיים גרידא.
וברור שחינמי, לדוגמא יש רבים שמעלים תובנות מעבודתם, תובנות שיכולות להועיל מאוד ולחסוך התנסות ארוכה ומייגעת בדרך לפתרון, יש אינספור דוגמאות מועילות שיש באתר. -
יש תוכן כשר?
אגב, חינמי?!ברור שיש תוכן כשר, אני אתפלא לשמוע שיש תוכן לא כשר... לינקדאין מיסודו לא מיועד לשיתוף תכנים שאינם מקצועיים גרידא.
אני מתכוון תוכן מסונן, ללא נשים וכדו'
וברור שחינמי, לדוגמא יש רבים שמעלים תובנות מעבודתם, תובנות שיכולות להועיל מאוד ולחסוך התנסות ארוכה ומייגעת בדרך לפתרון, יש אינספור דוגמאות מועילות שיש באתר.
מעניין, פחות מכיר. מכיר יותר את הקורסים שיש שם. פחות שיתוף מהעבודה
-
@חכם נשמע גרוע, מן הסתם בכל רשת חברתית ישנם הרבה תובנות שיכולות להועיל להרבה אנשים שקוראים את התובנות....
-
באופן הזה הופכים את האתר בהיבט הפונקציונלי ללוח דרושים כמו upwork , fiverr וכדומה..
אגב החלק של חיפוש פרילאנסרים פתוח (לפחות אצלי)
https://www.linkedin.com/services -
@nigun אמר בפתיחה מוגבלת מאוד של אתר לינקדאין:
באופן הזה הופכים את האתר בהיבט הפונקציונלי ללוח דרושים כמו upwork , fiverr וכדומה..
אגב החלק של חיפוש פרילאנסרים פתוח (לפחות אצלי)
https://www.linkedin.com/servicesנכון להיום גם החלק של הלמידה פתוח בנטפרי
-
אני מתכוון תוכן מסונן, ללא נשים וכדו'ברור שזה לא מסונן מתמונות נשים וכדו', זה בדיוק המקום שאנחנו צריכים את נטפרי...
מעניין, פחות מכיר. מכיר יותר את הקורסים שיש שם. פחות שיתוף מהעבודה
אז לידיעתך יש המוןןן, המון סקריפטים מחכימים, המון עצות התייעלות מחכימות, והמון מידע מונגש בכל תחומי ההייטק.
@מאןדהו אמר בפתיחה מוגבלת מאוד של אתר לינקדאין:
@חכם נשמע גרוע, מן הסתם בכל רשת חברתית ישנם הרבה תובנות שיכולות להועיל להרבה אנשים שקוראים את התובנות....
זה בדיוק ההבדל בין רשת חברתית שמיועדת לשתף היכן ועם מי אכלתי את הטוסט האחרון שלי והיכן בדיוק קניתי את משקפי השמש המפוארים שלי, אף שייתכן שבין הדברים אף תוכל ללקט מידע מועיל, לבין לינקדאין שמתייחד בהיותו כלי מקצועי ומועיל, ורוב הפוסטים שאני מכיר הינם מקצועיים גרידא.
(לפריקים שבינינו... זה בדיוק ההבדל בין Where ל Having... ) -
@מאןדהו אמר בפתיחה מוגבלת מאוד של אתר לינקדאין:
אני משער שאצלך זה פתוח, (אני לא חושד בך שתתן לינק לא לנטפרי...) כך שכנראה זה בדיוק הנושא, ואם כן לדעתי יש לעדכן את הטוענים כאן שכבר יש פיתרון, אלא שהם לא יודעים אותו....
היה פתוח (כנראה בטעות) עכשיו סגור.