גם לכם יש בעיה בגלישה בפרוג? על איזה ספק אתם?
-
לאחרונה פרוג לא עולה אצלי. גם לא משנת יוסף. אמרו לי בנטפרי לבדוק עם הספק. ברצוני לדעת מי עוד חווה בעיה דומה ואצל איזה ספק הוא?
-
@אבצן אמר בגם לכם יש בעיה בגלישה בפרוג? על איזה ספק אתם?:
לאחרונה פרוג לא עולה אצלי. גם לא משנת יוסף. אמרו לי בנטפרי לבדוק עם הספק. ברצוני לדעת מי עוד חווה בעיה דומה ואצל איזה ספק הוא?
אני לא יודע למה אתה מתכוון.
אבל בין האתרים שאני הכי קצת נכנס אליהם זה פרוג, ולא בגלל שהוא אתר לא מעניין, הוא מעניין..
אבל הטעינה שלו איטית להחריד!!! -
@אבצן אני חייב את פרוג כי אני תלמיד שם כרגע,
הטעינה שלו איטית עד מעצבנת,
פניתי לספק שלי - @סים-כשר , עם טריפל C, שניהם עם שירות מעל ומעבר, שבדקו ולא מצאו שום בעיה.
קצת היה מצחיק לי להגיד להם שהכל בסדר חוץ מאתר פרוג...
לא ידעתי לאיזו מסקנה להגיע, האם הביעה בפרוג [למהל חברים אחרים הכל בסדר?], בספק [אז למה שאר הגלישה גם במאובטחים בסדר?], או בנטפרי... -
@שלום-על-ישראל אמר בגם לכם יש בעיה בגלישה בפרוג? על איזה ספק אתם?:
@אבצן אני חייב את פרוג כי אני תלמיד שם כרגע,
הטעינה שלו איטית עד מעצבנת,
פניתי לספק שלי - @סים-כשר , עם טריפל C, שניהם עם שירות מעל ומעבר, שבדקו ולא מצאו שום בעיה.
קצת היה מצחיק לי להגיד להם שהכל בסדר חוץ מאתר פרוג...
לא ידעתי לאיזו מסקנה להגיע, האם הביעה בפרוג [למהל חברים אחרים הכל בסדר?], בספק [אז למה שאר הגלישה גם במאובטחים בסדר?], או בנטפרי...א. בנוגע לבעיה - אכן גם אני בטריפל סי ובסים כשר, ומנטפרי הפנו אותי אליהם, הם קיבלו עוד תלונות ביחס אליהם בנוגע לאתרים הנ"ל.
ב. בנוגע לשירות של סים כשר - תרשה לי להתווכח, אני היום בבוקר 20 דקות בטלפון ממתין לשירות, ואין אפילו "מיקומך בתור הוא...". פשוט המתנה ללא תוחלת עד שהתייאשתי.
ניסיתי לפנות אליהם כביכול כלקוח חדש שמבקש להתחבר אליהם - ולמרבה הפלא גם שם לא הייתה תגובה כרבע שעה.
בנוגע לשירות של טריפל- סי הם אכן מעולים, מנסיון. -
הבעיה הזאת לדעתי בטריפל C, סים כשר הם צריכים לפנות אליהם שיתקנו.
הבעיה היא שאין גישה לחלק מהכתובות של שרתי https://www.cloudflare.com/
שמעבירים תעבורה של הרבה אתרים. -
@magicode הבעיה כבר נפתרה לכאורה כפי שמדווח כאן:
https://www.prog.co.il/threads/שגיאת-פרטיות-בפרוג.749922/post-10246780 -
@magicode אמר בגם לכם יש בעיה בגלישה בפרוג? על איזה ספק אתם?:
הבעיה הזאת לדעתי בטריפל C, סים כשר הם צריכים לפנות אליהם שיתקנו.
הבעיה היא שאין גישה לחלק מהכתובות של שרתי https://www.cloudflare.com/
שמעבירים תעבורה של הרבה אתרים.תודה, טוב שלפחות כעת מקבלים תשובה יותר מקצועית.
הבעיה היא שצריך מישהו מקצועי שיפנה אליהם ויוכיח להם על החסימה שיש אצלם.
כלפי לקוח זוטר כמוני שאינו מבין בזה כלל - הם יכולים לתרץ תירוצים ולומר שאין שום בעיה כללית, וזו בעיה פרטית אצלי כו' ואני לא אוכל להתווכח. -
@אבצן אגב, נראה לי שבדקות האחרונות הם תיקנו את הבעיה, האתרים הנ"ל כעת עולים.
אעדכן שוב בהמשך. -
@אבצן סליחה, אבל כמה זמן ממוצע ממתינים היום לבזק ? כמה זמן המתנה לבזק עסקי ? 20 דקות זה קצת.
-
@רמיזא אמר בגם לכם יש בעיה בגלישה בפרוג? על איזה ספק אתם?:
@אבצן סליחה, אבל כמה זמן ממוצע ממתינים היום לבזק ? כמה זמן המתנה לבזק עסקי ? 20 דקות זה קצת.
אולי, איני יודע, אני בטריפל סי ואף פעם לא חיכיתי כ"כ הרבה, אבל ההבדל הגדול ששם אתה יכול לדעת היכן אתה אוחז, וכמה זה מתקדם ומתי פחות או יותר תיענה. יש הודעה קולית כמה יש לפניך בתור, ואתה רואה את ההתקדמות.
כאן מה שמתסכל [ואני חושב שזה לא חוקי] אין ידיעה היכן אתה אוחז, ויתכן אפילו שאין בכלל נציג כעת [מה שמסתבר, כי לא הגיוני שרבע שעה תמתין בשביל להתחבר ולעבור לשירות שלהם! בכל חברה כדי להתחבר אתה נענה תוך דקה, ואף פחות!]
אתה ממתין מעין משאחז"ל 'מלאכה שאין לה קצבה'...