שאלה על מוניטין
-
@dLive אמר בשאלה על מוניטין:
רעיון המוניטין הוא דרך שבה תוכל לדעת כמה האיש שמולך יודע מה שהוא כתב, שהוא כבר עזר לאנשים אחרים, שהוא אמין וכו', ולאחרונה זה כבר ממש לא אמין, כיוון שכל משתמש חדש שהצטרף לפורום והשאיר הודעה אחת מקבל תשובה, ואחריה דרישה של "תן לי מוניטין". הוא שואל מה זה, ואז מצרפים אותו לחגיגה של החבורה שנותנת אחד לשני תודות על כל ההודעות.
לדעתי רעיון המוניטין הוא פשוט להביע תודה והוקרה לזה שכתב הודעה ענינית ומועילה, (אני אישית השתדלתי תמיד להצביע על כל הודעה שנהניתי ממנה: רעיון טוב, מידע נחוץ, או אפי' בקשה שגם אני חשבתי שזה בקשה נצרכת. לאחרונה משרבו הודעות הסרק, אני משתדל להצביע על כל הודעה ענינית בין שלל ההודעות הלא עניניות הנמצאות באותו אשכול לפני ואחרי).
ולכן נראה לי שהמקום של המוניטין הוא אך ורק מתחת לאותה הודעה שהוצבעה ואין כלל מקום לספירה ותחרות של כלל ההצבעות, שכן כפי שכבר כתבו, כמעט וזה לא מעיד על כלום.נ.ב. גם באשכול הזה כבר הארכתי יותר מדי להתווכח, אך פשוט כאב לי (כמו לעוד כמה שכבר עוררו על כך כמ"פ לאחרונה) המציאות העגומה של הפורום, איך הוא הי'ה נראה פעם, ואיך הוא נראה היום. ואגב, ב"ה האשכול הנוכחי בינתיים עדיין עוסק בנושא שלשמו הוא נפתח....
-
@ליכט אמר בשאלה על מוניטין:
המציאות העגומה של הפורום, איך הוא הי'ה נראה פעם, ואיך הוא נראה היום.
למה מרגיש לי משהו מתנשא במשפט הנ"ל???
-
@יהודי-פשוט אמר בשאלה על מוניטין:
המציאות העגומה של הפורום, איך הוא הי'ה נראה פעם, ואיך הוא נראה היום.
למה מרגיש לי משהו מתנשא במשפט הנ"ל???
גם אני מנסה להבין את נושא האשכול ש"עדיין עוסק בנושא שלשמו הוא נפתח", הוא נפתח לשם הספד על הפורום הישן והטוב שהיה ונעלם??
-
אני יסביר. מטרת הפורום היא לשמש ככלי עזר למשתמשי נטפרי בנושאים הקשורים לנטפרי, ולאחרונה חלק מהמשתמשים החלו לסטות מהמטרה, וזה מציק ומפריע להרבה מהמשתמשים שבמקום לקרוא תכנים שיעזרו להם, הם נאלצים לעבור על פיטפוטים שלא קשורים למטרה של הפורום.
הפורום אינו נועד למטרות אחרות ולשם כך יש פורומים אחרים.
מכאן מגיע הכאב שנאמר לעיל.
בתקווה שאלה שגורמים לזה יקחו זאת לתשומת ליבם, וישנו את התנהגותם. -
@יהודי-פשוט, @ליכט עוזר להרבה אנשים, והוא גם עורך די מרכזי בויקי. (נ.ב. ולא בשביל להתפרגן, אלא בשביל לעזור!)
אם הוא כותב שזו מציאות עגומה, כנראה שמה שעושים היום מפריע לו לעזור. -
@dLive אמר בשאלה על מוניטין:
@יהודי-פשוט, @ליכט עוזר להרבה אנשים, והוא גם עורך די מרכזי בויקי.
אם הוא כותב שזו מציאות עגומה, כנראה שמה שעושים היום מפריע לו לעזור.טוב לדעת.
קיבלתי. -
אם הפורום יהפך לסוג של וואצפ 'נטפרי' עוד עלולים לחסום אותו..
-
@איצ2 הגדרה קולעת.
-
אני מבקש סליחה מכל מי שנפגע, נעלב, או שהרגיש אותי מתנשא וכו וכו'
לא לזה התכוונתי, אלא שמאחר והנושא הועלה ע"י @יהודי-פשוט פשוט לא יכולתי לעצור בעדי מלכתוב את אשר על לבי.
[אגב, כמות המוניטין שקיבלתי על ההודעה הראשונה שלי באשכול זה (וכמות המוניטין שקיבל @שלו על התוספת שלו על אף בקשתו לא לתת לו מוניטין על זה) היא ההוכחה הכי גדולה שאינני הבודד כאן בפורום בדעה זו].נ.ב. לפי דבריי כאן, הרי ששאלתו הראשונה של @יהודי-פשוט באשכול זה היא אכן רלוונטית.
@יהודי-פשוט אמר בשאלה על מוניטין:
- מדוע אין אפשרות לצפות בכל הרשימה של מי שנתן לנו תודה (בריחוף מעל זה מראה רק 5),
-
ג"א מצטרף לאחרונה לפעמים זה פשוט זול
-
אני מבקש סליחה מכל מי שנפגע, נעלב, או שהרגיש אותי מתנשא וכו וכו'
לא לזה התכוונתי, אלא שמאחר והנושא הועלה ע"י @יהודי-פשוט פשוט לא יכולתי לעצור בעדי מלכתוב את אשר על לבי.יעויין כאן
-
@יהודי-פשוט יש לי רעיון בשבילך תלמד מליכט
במקום להתעסק עם המוניטין אז הוא מחליף פרופיל כמו גרביים ג"כ רעיון חמוד ! לא?
וכן אתה יכול ללמוד גם מ @מיציבושי שמחליף חתימות כמו חליפות
העיקר זיין פריעלאך