לבטל את המנוי ממייל
-
זה ממש בלתי אפשרי שכל הודעות הדוא"ל לקידום מכירות וכדומה ,לשלוח לנטפרי אחד אחד ליפתח את הקישור '' , אולי יש דרך שכל הקישורים עם המילה Unsubscribe בהם ,יפתחו אוטומטית, אבל לא את האתר המלא?
להיות מסמן את כולם כדואר זבל , אין זה הפתרון הנכון, שכן אפשר שעדיין יש צורך בחלק מההודעות מהאתר, אך לא לקידום מכירות וכדומה
-
@זאב-יונה אין כזאת אפשרות, משום שהתוצאה של זה עלולה להיות גרועה ממש.
-
@משרדי כמו שזה עכשיו זה גם בעיה כי איכשהו חברה לא כשרה קיבלה את כתובת המייל שלי ושלחה לי תוכן אסור. הם שלחו את זה מכתובות שונות אז מסנן הספאם של גוגל לא עזר. מכיוון שהאתר כבר נבדק וחסום תמיכת נטפרי לא הסכים לפתוח את הקישור לביטול המנוי באופן זמני כדי שאוכל לבטל את המנוי. בסופו של דבר נאלצתי להשתמש באינטרנט לא מסונן של חבר כדי לבטל את המנוי.
אם גם הפתרון של @זאב-יונה אינו מקובל צריך למצוא פתרון אחר. -
@משרדי אמר בלבטל את המנוי ממייל:
אין כזאת אפשרות, משום שהתוצאה של זה עלולה להיות גרועה ממש.
לא הבנתי למה התוצאה תהיה גרועה?!
לפתוח את כל האתר, נכון שאי אפשר בלי בדיקה ידנית, אבל למה לא פשוט לאפשר להדף בהאתר שבו אתה מסיר את עצמך מהמנוי בלבד , להיפתח אוטומטית!? -
@shloimy95 אמר בלבטל את המנוי ממייל:
@משרדי כמו שזה עכשיו זה גם בעיה כי איכשהו חברה לא כשרה קיבלה את כתובת המייל שלי ושלחה לי תוכן אסור. הם שלחו את זה מכתובות שונות אז מסנן הספאם של גוגל לא עזר. מכיוון שהאתר כבר נבדק וחסום תמיכת נטפרי לא הסכים לפתוח את הקישור לביטול המנוי באופן זמני כדי שאוכל לבטל את המנוי. בסופו של דבר נאלצתי להשתמש באינטרנט לא מסונן של חבר כדי לבטל את המנוי.
אם גם הפתרון של @זאב-יונה אינו מקובל צריך למצוא פתרון אחר.אתה יכול לשלוח פניה לנטפרי ויעזרו לך להסיר את עצמך
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בלבטל את המנוי ממייל:
ויעזרו לך להיר את עצמך
מה הם יכולים להיר על הענין ? אתה יודע מפתרון לזה ? -
@זאב-יונה אמר בלבטל את המנוי ממייל:
מה הם יכולים להיר על הענין ? אתה יודע מפתרון לזה ?
מסתמא התכוין להסיר
-
@זאב-יונה אמר בלבטל את המנוי ממייל:
ויעזרו לך להיר את עצמך
מה הם יכולים להיר על הענין ?לפעמים גוי של אינטרנט יכול לבטל את המנוי. אולם זה תלוי בשירות, אם אתה צריך להתחבר כדי לבטל את המנוי, או מייל אימות שיחייב את הגוי לגשת למייל שלך במכשיר שלו, רבים לא רוצים לתת גישה כזו לגוי שהם לא מכירים. לאתרים כאלה אין פתרון.