התבלבלתי לחלוטין עם הגדרות הסינון, מישהו יכול לעזור לי איך אני דואג שייבדקו תמונות בצ'אט?
-
@חסיד-נטפרי אמר בהתבלבלתי לחלוטין עם הגדרות הסינון, מישהו יכול לעזור לי איך אני דואג שייבדקו תמונות בצ'אט?:
אני רוצה לפתור את בעיית "תמונה זו לא נבדקת לפי הגדרותיך", או "לא נבדק בגלל סיבה טכנית", בעיקר בתמונות מצורפות לצ'אט.
הבנתי שזה משהו בהגדרות.
מה אני צריך להגדיר כאן"אפשר לסנן תוכן שידוע כאישי או פרטי"
-
עד כמה אתה מפחד מהזר תלוי לחלוטין בעצמך ובתוכן. למשל לי אישית לא הייתי מתנגד לתמונה מצחיקה של האחיין שלי כי מה הכי גרוע שיכול לקרות, אבל לא הייתי שולח תמונה של כרטיס אשראי
-
@shloimy95 תכל'ס, אם אני מפעיל את האופציה השלישית זה יסנן לי תמונות בצ'אט, ולא יסנן לי את המייל?
-
@חסיד-נטפרי אמר בהתבלבלתי לחלוטין עם הגדרות הסינון, מישהו יכול לעזור לי איך אני דואג שייבדקו תמונות בצ'אט?:
@shloimy95 תכל'ס, אם אני מפעיל את האופציה השלישית זה יסנן לי תמונות בצ'אט, ולא יסנן לי את המייל?
כן. תמונות בצ'אט ייבדקו, תמונות במייל יהיו פתוחות.
-
@shloimy95 אמר בהתבלבלתי לחלוטין עם הגדרות הסינון, מישהו יכול לעזור לי איך אני דואג שייבדקו תמונות בצ'אט?:
כן. תמונות בצ'אט ייבדקו, תמונות במייל יהיו פתוחות.
ולא תהיה לאף אחד גישה אל התמונות שבמייל רק בצ'אט, או שתהיה גישה והם לא ייבדקו?
-
@חסיד-נטפרי גישה יהיה רק למנהלי נטפרי בדיוק כמו שיש להם גישה לכל הנתונים שאתה משתמש באינטרנט, בדיקה הם לא יעברו.
הכוונה בהגדרות האלו זה שבתמונות שנשלחות לבדיקה יש גישה לגויים שבודקים ונטפרי לא מתחייבת שהם לא יעשו בהם שימוש. -
@אלף-אלף אמר בהתבלבלתי לחלוטין עם הגדרות הסינון, מישהו יכול לעזור לי איך אני דואג שייבדקו תמונות בצ'אט?:
@חסיד-נטפרי גישה יהיה רק למנהלי נטפרי בדיוק כמו שיש להם גישה לכל הנתונים שאתה משתמש באינטרנט,
לא הבנתי, למנהלי נטפרי יש גישה גם לתכני המייל שלי?
-
@חסיד-נטפרי כן, בדיוק כמו שיש לספק האינטרנט שלך.
ראה כאן וכאן. -
@אלף-אלף אמר בהתבלבלתי לחלוטין עם הגדרות הסינון, מישהו יכול לעזור לי איך אני דואג שייבדקו תמונות בצ'אט?:
@חסיד-נטפרי כן, בדיוק כמו שיש לספק האינטרנט שלך.
ראה כאן וכאן.לא מדויק
לספק האינטרנט אין איך לצפות בתעבורה בפרוטוקול https -