מיילים בתפוצה עם קליפים
-
@יחיאל-בלאיש אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
@yp אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
@דרכיה-דרכי-נעם נראה לי שהמכה בפטיש הוא החומר 'לנשים בלבד'.
כמובן שדברים אלו חסומים בנטפרי.
מי שיש לו נטפרי אין לו דרך לגשת לחומרים אלו גם אם מנוי למענייניםלא נכון
-
הוכחה, נתון , משהו
-
הוכחה, נתון , משהו
כנראה כוונתו שאפשר לשלוח מייל לקבלת קטלוגים עם של בגדי נשים, כמובן עם תמונות...
-
@דרכיה-דרכי-נעם אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
אם זו הבעיה ניתן לבקש מהם שלא ישלחו פרסומות בסגנון כזה
ובא לציון גואל? -
יש כאן שני נושאים שונים שאין טעם לקשר ביניהם:
א. האם התוכן שמהעניינים מביא מועיל או מזיק לציבור שלנו.
ב. האם ראוי לפרסם מגזינים של בגדי נשים בדרך עקיפה.בנוגע לשאלה הראשונה, יש שני סוגי אנשים, אחד, אלו המכורים לחדשות שצורכים כל מה שזז, עבורם לא יועיל כלום לחסום את המעניינים כי יש עשרה אחרים כולל כל רגע וJDN ושאר יצרני תוכן למלא את הזמן [למי שיש לו עודף מזה].
הסוג השני, הם אנשים שהסינון שבחרו בנטפרי הוא מופחת סיכונים, ז.א. לא רוצים להחשף לכל מה שיש, אבל כן רוצים טיפונת לדעת על המתרחש, ועבורם יש 'המעניינים' שמספק את היצר במידה הנדרשת בכדי לא להתפתות ליותר. [מנסיון אישי זה מועיל].בנוגע לשאלה השניה, אפשר לדבר עם המעניינים ולהודיע להם שלא מקובל עלינו מגזינים עם תמונות נשים גם לא דרך המייל.
לחסום לגמרי, זו גישה שנוקטים בה קהילות מסוימות וכנראה שזה לא ממש מועיל לסוג השני שהזכרתי, אלא גורם להם לחפש מוצא אחר שבדר"כ מזיק יותר. במיוחד לאור העובדה שהמעניינים כבר מצאו דרך לעקוף את נטפרי ונמצא שהמסלול מעט יותר ארוך אבל מי שרוצה עדיין יכול להתחבר.
-
אני באופן אישי, יושב רוב הזמן במשרד וכל הזמן מול המחשב,
בדרך כלל אף פעם לא ניכנס לאתרי החדשות וכדו',
מה שכן בדקות הראשונות שלי במשרד בודק את כל המיילים וביניהם גם את "המעניינים"
מה שאני חושב שהמעניינים באמת נותן לי את המענה והסיפוק הנדרש לי מבחינת החדשות,
כי אם לא היה לי את זה הייתי מחטט באתרי החדשות וגם ניסחף לשם יותר,
לדוגמה, אחרי הלוויה של ר' חיים רציתי לראות תמונת מצב ממה שהיה שם, אז קיבלתי את זה מ המעניינים, ואם לא היה לי מעניינים הייתי פותח את jdn וכדו' אז הייתי שורף שם שעות על יותר דברים, וד"ל,בכל אופן לנטפרי יש וועד, לכל נושא מורכב כגון הנושא הזה, יש וועדה על הנושא, מה יותר נכון לעשות האם כן לסגור בגלל שזה גורם לביטול הזמן וכדו' או להשאיר את זה פתוח בגלל שזה מועיל מכל סיבה שהיא ואז הם מחליטים,
אפשר לבקש להם שיבדקו את הנושא עוד פעם יותר לעומק ואז הם יחליטו,
מקווה שעזרתי כאן -
האמת היא כנ"ל שקישורים לנשים זה עלול להוות מכשלה
למיטב ידיעתי כמעט כל חנות חרדית אם אתר כיום מפעילה את "שליחת מייל לקבלת קטלוג" ,בכל מקרה כמי שמעורה בציבור לא נראה שהציבור רואה בזה מכשלה,
צריך לזכור שכבר כיום ישנם אנשים היושבים באוהלה של תורה ,אברכים
משלנו שחושבים על אופציות נוספות מטעמי נוחות,
לדעתי צריך להשאיר אופציה למעוניינים בכך(בדרך אגב ראוי לציין לשבח את הנהלת נטפרי שמשפרת את איכות הגלישה,
יותר נגישות, מענה מהיר , יותר אנשים שמשתמשים בנט פרי) -
אני אישית חושבת שיש צדדים לכאן ולכאן
יש אנשים שהמעניניים זה מונע מהם דברים אחרים
שבשבילם זה חוסך ואפילו שומר..
מאידך גיסא יש אנשים שלא באמת צריכים את זה
בכל מקרה אני לא בטוחה שנטפרי היו אמורים לחסום את הכתובת מייל
כל אחד צריך להחליט לעצמו מה נכון לומה שכן בכל מקרה לגבי פרסומים שמתאימים לנשים אני גם חושבת שמן הראוי להשמיט וכן סרטונים שהובאו מהטלויזיה...(ראיונות, ארץ נהדרתץ זהו זה..) שבאמת פחות מתאימים לצבור שלנו..
ואם המענינים יקחו את זה לתשומת לב לפרסם תכנים טובים ורלוונטים רק לא מהאלה שהוזכרו לעיל..
אני לא רואה סיבה שנטפרי לא יפתחו שוב את הכתובת -
@דרכיה-דרכי-נעם אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
הוכחה, נתון , משהו
הדבר הזה קיים במלא אתרי חנויות בגדי נשים שפתוחים בנטפרי.
בכל אופן דיברתי עם בעל הקבוצה עכשיו והוא אמר שכבר לפני שנה רצו לחסום לו,
ודיברו איתן על קישור מסויים להסיר , והוא הסיר , ולא עזר וחסמו לו עוד פעם. -
@eli116 אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
צריך לזכור שכבר כיום ישנם אנשים היושבים באוהלה של תורה ,אברכים
משלנו שחושבים על אופציות נוספות מטעמי נוחות,
לדעתי צריך להשאיר אופציה למעוניינים בכךלא הבנתי, אפשר הסבר?
-
אני אישית מאוד נעזר בהמענינים עכשיו שחסמו את זה זה ממש חבל כי הם מאוד מאוד משתדלים לצנזר נשים. וזוועות הם לא מראים כלל וגם לנטפרי יש פעמים פספוסים ועדיף בלי אינטרנט כלל אבל מדובר על אנשים שיש להם אינטרנט והם רוצים חדשות קצרות ומתומצתות בלי שוטטות ברשת
-
אני באופן אישי חושב שצריך לאפשר למעניינים לפעול בלי חסימות
אגב נט פרי עצמם חוסמים לפי איזשהו מנגנון לא ברור
אם זה מגיע דרך JDN אז זה בסדר ואם זה מגיע דוגמא דרך הידברות זה לא
דוגמא: שני קישורים לאותו דבר https://www.jdn.co.il/flashes/1728924/ זה פתוח
וזה חסום https://www.hidabroot.org/article/1167508
אגב שניהם מביאים בדיוק את אותו סרטון ובJDN אפילו זה יותר גרוע
יתכן שהמעניינים לא נמצאים בצד הנכון של מי שחוסם -
חבר'ה תהיו רגע אמיתיים...
כולנו יודעים שבמקום להכנס ל'המחדש' ולעבור על עשרות אם לא מאות, קליפים וסרטונים החל מחצרות האדמורי"ם וכו' ועד פיגועים או תאונות בארץ או בעולם...
"המעניינים" תמיד ידעו להיות באמת המעניינים ולהביא באמת את הדברים שאנשים מאוד רוצים לראות, ואם הם לא יביאו אותם, אתם תחפשו אותם בכל אתר חדשות שרק פתוח לכם...
תהיו אמיתיים כמה פעמים חשבתם על איזה סרטון מפיגוע שאתם מאוד רוצים לראות כבר חשבתם לפתוח ולחפשו באחד מאתרי החדשות הפתוחים בנטפרי, ואז אמרתם לעצמכם מחר יביאו את זה במעניינים, חבל על הזמן...
אני אישית חסמתי את האתרים הממכרים בינים המחדש רק בגלל שידעתי שבמעניינים יביאו את מה שאני רוצה לראות באמת ולא סרטונים בעלמא!!!
אז באמת מי שלא מעוניין שפשוט ינתק את עצמו מרשימת התפוצה, אף אחד לא ישלח לו שום דבר בכוח!!!
כמו שאף אחד לא חשב לבקש מנטפרי לחסום את קבוצת המייל של הפרסומות של זיפי רק בגלל שזה מביא אותו לצפות בהרבה פרסומות של שעונים בזול וכדו' ולבזבז זמן, או בגלל שזה גורם לו לבזבז הרבה כסף, פשוט תתנתקו. -
לכל הצדקנים שטוענים שזה בזבוז זמן.....
להתחבר לפורומים ולברבר בהם זה הרבה יותר מבזבוז זמן...... -
ולמי שלא הבין מה קרה.....
לשאלת רבים (קצת ארוך אבל חשוב מאוד)
כתובת המייל של ההרשמה למעניינים - *** נחסמה בנטפרי
(מנויי נטפרי לא יכולים לשלוח מיילים לכתובת הנ''ל)
איך נרשמים מהיום?
ההרשמה עדיין אך ורק דרך כתובת המייל הזאת *** כרגיל
מנויי נטפרי שחסומים לשליחת מייל לכתובת הזאת תבקשו ממכרים או חברים
שישלחו לנו את הכתובת שלכם לכתובת הזאת - הכתובת תרשם למערכת
עד היום ההרשמה היתה רק דרך כתובת המייל עצמה - מהיום רובוט ההרשמה
ירשום כל כתובת מייל המצויינת בכותרת ההודעה.
מה הלאה?
אין לנו שום מילה רעה על נטפרי! נטפרי הוקם לטובת הציבור שלנו, לטובת הציבור השמור.
הם טובים, זולים ובעיקר כשרים!!! קשה לדמיין את הרשת ללא נטפרי...
בעבר היינו פתוחים בנטפרי לגמרי, לפתע נחסמנו ללא סיבה. אנחנו פתוחים להידברות....
אנחנו כן חושבים שהם לא באמת מכירים את 'המעניינים'
אנחנו שמקבלים כל הזמן המון פידבק כמה 'המעניינים' גורם לאנשים להתרחק מהרשת - מכירים ויודעים את התועלת
שיהיה ברור, דעתנו הידועה היא שכל אדם אמור להתרחק מהרשת בכלל ומסרטונים בפרט -
כנראה שבכל זאת יש ביקוש בציבור היראים לצריכת תקשורת כשרה באופן מתומצת וקל
בוודאי שזה עדיף מכלל האתרים והפורומים הפתוחים ברמת הסינון הפשוטה של נטפרי שגורמים לכילוי הזמן
המהפכה של 'המעניינים'
מעולם לא פרסמנו את עצמנו וזה כדי לא לגרות מי שלא נזקק לשירותים שלנו....
זאת גם הסיבה שמי שמתנתק מ'המעניינים' אין לו אפשרות חזרה ברוב המקרים וזה שוב כדי לא לעודד או לעזור למי שלא צריך אותנו.
זאת גם הסיבה שאין לנו קבוצות ווטסאפ למרות הרווחיות הגדולה וזה מאחר שבווטסאפ הכל אונליין וגורם לכילוי הזמן ושוטטות מיותרת
היו לנו הצעות מפתות לפתיחת אתר עם כל הסרטונים והתמונות ששלחנו - דבר כלכלי ורווחי הרבה יותר מהמיילים הנשלחים כיום - דעתנו שוב
שיש הבדל בין אדם המכור שיכול לשוטט כל היום ולראות סרטונים שוב ושוב לבין מהדורת מייל פעם ביומים שזה להתעדכן וללכת.....
>מה כן?
מאחר ומנויי נטפרי מעוניינים בשירות שלנו לכם דעתנו שבקלות אפשר להגיע להבנות והסכמות עם הנהלת נטפרי על כל העניינים.....
אם יש מי מבין המנויים שיכול לעזור בעניין איך להגיע להבנות עם הנהלת נטפרי (ניסינו בעבר ולא קיבלנו מענה)
ניתן גם בפורום לכתוב על התועלת בצורה מכובדת בלבד!
מזכירים שוב שנטפרי 'לא עושים דווקא' אלא באמת רצונם לתועלת ולכן בהידברות נכונה ניתן לפתור הכל....
מי שיש לו קשר להנהלת נטפרי ויכול לעזור נשמח שיפנה אלינו במייל.
זה הקישור לפורום בו נכתבו ההודעות אודותינו....
מי שחושב שהמעניינים גרם לו תועלת מוזמן בצורה מכבדת ומכובדת
לציין זאת בפורום כדי שהנהלת נטפרי ישמעו גם את הצד השני
תודה רבה לכם מנויים יקרים על העזרה!! מעריכים!
תודה לכם על המשוב החם באופן קבוע, זה נותן כח!
המערכת -
הדבר הכי מטומטם שהמעניינים עשו זה לשלוח את האנשים להגיב פה.
כאילו שנטפרי עובדת בצורה של לחץ ציבורי.
עכשיו גם אם נטפרי ירצו לפתוח להם, אי אפשר לפתוח. זה יעביר מסר שלחץ עובד. וזה הנזק הכי גדול שיכול להיות.ובכל מקרה מה שנחסם זה ההרשמה ולא התכנים עצמם.
מי שכבר נרשם ומכור לזה עדיין יוכל לקבל את כל הזבל. המטרה למנוע מאנשים שלא טעמו את טעם הסיגריה לטעום את זה.
מי שלא התרגל לזה אין לו שום חיסרון שזה חסום לו. -
@magicode כבודו!
המטרה לא היתה לחץ ציבורי לדעתי, אבל כמדומה שמותר לנטפרי לשמוע לפעמים
מה חושבים הלקוחות, א"א כל הזמן לטמון את הראש בחול ולהחליט החלטות בלי להקשיב בכלל לדעת הלקוחות. ואני חושב שבדרך כלל זה מה שאתם עושים ועליכם להשתפר בזה. -
לגש"ע
אני לא מתערב בשיקולים אידאולוגים כבדי משקל.אבל אני מנוי לשם כבר שנים, צריך לקחת בפרופורציות את כל אלו שטוענים על 'זבל' ו'תועבה', כפי שכבר הוכח כאן בעבר כל ההגדרות האלו הם ענין של פוזיציה.
לטעמי הם נקיים מאד, אני חושב שגם מה שהוזכר כאן הענין של 'לנשים בלבד', כמה שזכור לי בכלל לא היה מדובר על תוכן לא נקי, אבל אני לא זוכר בודאות.
ובכלל, בלי קשר, אני חושב שמי שטוען שיש שם חומר בעייתי צריך לציין מראה מקום, אחרת זה סתם הכפשה.
ושוב, כדי שלא לתפוס צד, אני חוזר על כך שאני לא רוצה להביע שום דעה בעצם השאלה הערכית שבהחלט קיימת בדבר הזה.
-
היי לכולם\ן!!!!
בקשר למה שקרה לקבוצת המענינים באשמת נט פרי- רוצה אני לכתוב רק כמה מילים.
מענינים זה קבוצה חרדית, מקסימה, שומרת עלינו מהמדיה ההורסת כל נפש, אני לא מבינה למה לחסום אותם???!!
הם כל כך שמורים בסרטונים שהם מעלים- עד כדי כך שלפני שהם מעלים סרטון לקבוצה הם עורכים אותו בקפדנות שמורה שלא יהיו נשים בסרטון, (ואפילו נשים צנועות), מה יותר טוב מזה, וגם, למה לחסום אותנו בצפייה בתקשורת כשרה, מה עדיף, שנראה את כל הטינופת ביוטיוב ואת כל התואבות שרצות להן ברשת??? נכון שלא!!
אז תקשיבו טוב טוב נט פרי!!
אם אתם רוצים לשמור על השם הטוב שלכם לעד אז כדאי באמת שתתאפסו על עצמיכם ואל תהיו יותר מידי חנוקים, כשחונקים את הנפש יותר מידי בסוף היא מתפרצת לצד הקיצוני ביותר, אז חבל מאוד אם חלילה זה יקרה....
ברכה והצלחה!!!!!!אגב--- לנט פרי היה מלא פעמים פספוסים עם הרובוט הטמבל שלהם--- ----- ועוד המון דברים שלא כאן המקום לפרט---
-
@אברהם-בן-משה אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
יש כאן שני נושאים שונים שאין טעם לקשר ביניהם:
א. האם התוכן שמהעניינים מביא מועיל או מזיק לציבור שלנו.
ב. האם ראוי לפרסם מגזינים של בגדי נשים בדרך עקיפה.בנוגע לשאלה הראשונה, יש שני סוגי אנשים, אחד, אלו המכורים לחדשות שצורכים כל מה שזז, עבורם לא יועיל כלום לחסום את המעניינים כי יש עשרה אחרים כולל כל רגע וJDN ושאר יצרני תוכן למלא את הזמן [למי שיש לו עודף מזה].
הסוג השני, הם אנשים שהסינון שבחרו בנטפרי הוא מופחת סיכונים, ז.א. לא רוצים להחשף לכל מה שיש, אבל כן רוצים טיפונת לדעת על המתרחש, ועבורם יש 'המעניינים' שמספק את היצר במידה הנדרשת בכדי לא להתפתות ליותר. [מנסיון אישי זה מועיל].בנוגע לשאלה השניה, אפשר לדבר עם המעניינים ולהודיע להם שלא מקובל עלינו מגזינים עם תמונות נשים גם לא דרך המייל.
לחסום לגמרי, זו גישה שנוקטים בה קהילות מסוימות וכנראה שזה לא ממש מועיל לסוג השני שהזכרתי, אלא גורם להם לחפש מוצא אחר שבדר"כ מזיק יותר. במיוחד לאור העובדה שהמעניינים כבר מצאו דרך לעקוף את נטפרי ונמצא שהמסלול מעט יותר ארוך אבל מי שרוצה עדיין יכול להתחבר.
מצטרף לכל מילה.
דברי טעם.
הקיצוניות בענינים כאילו, מעולם לא הועילה ואף הזיקה יותר.
מבחינה ציבורית, זה הכי טוב שאפשר.
שאו ברכה "המענינים"!!
יש לכם הרבה זכויות!!