מיילים בתפוצה עם קליפים
-
@magicode אישית אני חושב שאמור להיות איזשהו גבול מתי אתם מתערבים ומתי לא.
הרי גם אם הייתה לכם אפשרות, לא הייתם פולשים לי למחשב וחוסמים לי תמונות מאורסים או תמונה של המשפחה שלי (ויש לי גם אחיות רחמנא ליצלן).
זה שיש לכם מונופול על הגלישה שלנו, לא אומר שאתם צריכים להתערב לי בהודעות פרטיות.
אני לא נכנס כרגע לדיון אם "המעניינים" זה טוב או לא, למרות שאתם עושים עסק משטויות. בעיניי א"א לחסום אנשים עד לרמה הזאת גם אם הייתי מופקד על החינוך שלהם. זה לא תקין ולא בריא.
זה המקום להגיד שנמאס כל פעם שחבר שולח לי הודעה אישית וזה נחסם. הדרייב שלי נחסם. הגוגל תמונות שלי נחסם.
הכל שם זה חומר אישי שלי או של חברים ששלחו לי ואנחנו מעבירים אחד לשני.
מישהו מתארס, אני שולח לחבר תמונת מאורסים בצורה אישית וזה נחסם. למען ה', פה אתם לא צריכים להתערב!!
מישהו שולח לי דחוף איזה תמונה בהנגאאוט ואני צריך לחכות 2 דקות עד שתבדקו את התמונה.
יש נישות אישיות שאתם לא צריכים לדחוף את עצמכם לשם.
נכון שיש גם אנשים ששולחים סרטים וכדו' בדרייב או בגוגל תמונות, ה' ישלח להם רפואה שלימה כי הם אנשים מוזרים.
אני לא אמור לסבול מזה ושתבדקו תמונות שלי או ששולחים אחד לשני.
כל הקשור למייל, דרייב, גוגל תמונות - זה א י ש י ואתם לא אמורים להתערב בזה.
אני מנוי של נטפרי כי אתם מעולים בשאר הדברים, אבל פה נפלתם. זה טעות טקטית וטעות בגישה
באמת שזה מפריע מאוד מאוד וחבלעריכה:
תוך כדי כתיבה, ההורים שלי שכרגע בחו"ל שולחים לי תמונות בהנגאאוט, וכולנו ממתינים שנטפרי יסיימו לבדוק אם זה בסדר ובסוף חוסמים את התמונות שאמא שלי שם. לאיפה הגעתם. -
@ראש-בריא אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
זה המקום להגיד שנמאס כל פעם שחבר שולח לי הודעה אישית וזה נחסם. הדרייב שלי נחסם. הגוגל תמונות שלי נחסם.
נכון שיש גם אנשים ששולחים סרטים וכדו' בדרייב או בגוגל תמונות, ה' ישלח להם רפואה שלימה כי הם אנשים מוזרים.
אין הנחתום מעיר את גיסתו
-
@3-פינות אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
אני חושב שאמורים לגבש כללים ברורים, מה מותר לשלוח ומה לא ואם הוא רוצה לעמוד בכללים אז שישלח, לא רוצה אז זו אשמתו.
אתה חושב שאפשר לגבש כללים? אני חושב שזה די תחום אפור שלא ניתן להגדיר בציבור משלנו
אחד יגיד מה הבעיה לשלוח סרט כזה ואחד יגיד שברדק זה גרוע מאוד -
אין הנחתום מעיר את גיסתו
@yp נקווה שהנחתום ינקה את כל החמץ לפני פסח.
זה לא מדור פאנצ'ים ואני מדבר ברצינות.
סליחה מהאנשים החשובים בנטפרי, אבל אנחנו בע"ה עוברים לרימון רק בגלל זה.כל הקשור למייל, דרייב, גוגל תמונות - זה א י ש י ואתם לא אמורים להתערב בזה.
-
@08974m-gmail-com אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
@08974m-gmail-com אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
לדעתי עצם המושג של אברכים וכו' שמתרגלים לצפות בקטעי סאטירה מתוך ארץ וכו' זה חורבן גדול.
ויש רבים מאוד בנטפרי שהמקור היחיד שלהם לדברים כאלו זה המעניינים.
ולא, הם ממש לא ישיגו וגם לא ינסו להשיג בעצמם שום סרטון כזה.
רק כשזה נכנס להם ביחד עם כל הקבצים הם רואים את זה.
וזה לחלוטין נוגד צורה של בן תורה להתרגל לסגנון כזה של הומור חילוני למהדרין. גם אם אין שם נשים או מילים בעייתיות כי הם נחתכו.
ואת כל זה הוא מקבל בתוך הפלטפורמה שהוקמה כדי לאפשר לחרדי אמיתי להשתמש לצרכיו הטכניים באינטרנט?ומי שמשיג דברים כאלו בעצמו...
אולי גם אם הוא יחובר למעניינים PRO
זה לא יספק אותו.סלח לי אתה פשוט מבלבל את המוח
כבר אמרו חז"ל אין אפוטרופוס לעריות
מבלי להכנס לנושא של המעניינים שלדעתי הם די בסדר
אדם צריך לדעת שאין לו ביטוח לעולם
לא משנה מהי רמתו הרוחנית בכלל וכבר היה לעולמים אנשים גדולים שנפלו ואכמ"ל
נטפרי הכי טובים שבעולם
ברמת הסינון
במחיר ההוגן
בשירות הלקוחות המהיר
ובהכל
יהודי שומר תורה ומצוות אסור לו לראות נשים נקודה פסיק
אם הם מסננים דברים אישיים אין ברירה קשה מאוד להשתלט בלי זה והכל הם מסדרים בסוף הם בכלל לא פאנטים
ברוך שמסר עולמו לשומרים
מה היינו עושים בלי נטפרי
איך היינו עובדים במחשב
אני לא יודע רק להודות לה' שיש אותם -
@בר-דעת אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
@צדיק-תמים אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
@בר-דעת על פי תקנון חותם אמור להיות מותקן בחדר מחשבים תוכנת וידאוף וממילא זה אמור לחסום גם סרטונים מהמייל
א. יש חדרי מחשבים עם חותם עם מחשב או שתים ללא וידאוף
ב. יש גם חדרי מחשבים בלי חותם ללא אתרי חדשות@נרשמתי-לרגע אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
@צדיק-תמים אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
@בר-דעת על פי תקנון חותם אמור להיות מותקן בחדר מחשבים תוכנת וידאוף וממילא זה אמור לחסום גם סרטונים מהמייל
טעות !!!
וידאוף אינו חוסם סרטונים מהרשת, רק סרטונים שנמצאים במחשב!@יצחק-0 אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
@צדיק-תמים שלא תטעה דרך דרייב או תוסף לדפדפן עדיין אפשרי!
יש פה בלבול ואני יסדר את זה!!!
חותם הוא בעצם סינון ואפשר למצוא אותם ברשימת הקהילות
בנוסף לזה חותם הוא ארגון מפוקח על חדרי המחשבים (בעצם זה העיקר)
אלה שיש להם חדר מחשבים עם תעודה של חותם הכל חסום-
גם עצם הסינון זאת אומרת כל הסרטונים ברשת כולל סרטונים מהמייל דרך תוסף או דפדפן ועוד הרבה חסימות נוספות שלא מוגדרות בעצם הסינון כמו לחסום שליטה מרחוק ויש עוד הרבה כאלה.
-
גם ווידאוף במחשב לחסימת צפיית סרטונים מכרטיסי זיכרון.
יש חדרי מחשבים שאין להם תעודה של חותם אבל בחרו להשתמש עם הסינון של חותם אבל אז אפשר לצפות בסרטונים מהמייל דרך תוסף (כי זה חסימה נוספת חוץ ממה שמגדירים בהגדרות של הסינון)
או שלא בחרו להתקין ווידאוף או להתקין חוץ מכמה מחשבים
כהיום רוב חדרי המחשבים נמצאים תחת חותם עם תעודה והם עושים בדיקה כל חודש שהכל תחת הכללים, יש מעל 100 חדרי מחשבים תחת החסימה. -
-
@ראש-בריא רימון
הצחקת אותי
עוד סינון אחד כזה ואבדנו -
@iva אמר במיילים בתפוצה עם קליפים:
אלה שיש להם חדר מחשבים עם תעודה של חותם הכל חסום
גם עצם הסינון זאת אומרת כל הסרטונים ברשת כולל סרטונים מהמייל דרך תוסף או דפדפן ועוד הרבה חסימות נוספות שלא מוגדרות בעצם הסינון כמו לחסום שליטה מרחוק ויש עוד הרבה כאלה.
גם ווידאוף במחשב לחסימת צפיית סרטונים מכרטיסי זיכרון.
יש גם עם תעודת חותם שפתוח כמה מחשבים בודאות
-
@בר-דעת אז זה לא באישור של חותם
עד שחותם יבדקו את זה או עד שמישהו יגיד להם
ואז הם יחסמו את זה -
@בר-דעת אז זה לא באישור של חותם
עד שחותם יבדקו את זה או עד שמישהו יגיד להם
ואז הם יחסמו את זהחותם נותנת אפשרות כזאת ומתריעה שיש פיקוח תמידי על המחשב
-
סליחה מהאנשים החשובים בנטפרי, אבל אנחנו בע"ה עוברים לרימון רק בגלל זה.
"החנות מול הבית שלי החליטו לשמור שבת
לכן, בעזרת השם אני הולך לחלל שבת רק בגלל זה" -
אין לי זמן הרבה לקרוא כל הכתוב כאן אבל אני מנוי בהמעיינים ואני לא מעין בקליפים בכלל (כשר +) אבל בהתמונות שלהם כשר לגמרי
-
@בר-דעת טעות בידך!!!
אני אומר לך מניסיון אישי
מניהול חדרי מחשבים תחת חותם -
יש חדרי מחשבים שאין להם תעודה של חותם אבל בחרו להשתמש עם הסינון של חותם אבל אז אפשר לצפות בסרטונים מהמייל דרך תוסף (כי זה חסימה נוספת חוץ ממה שמגדירים בהגדרות של הסינון)
מעניין.
זה הגדרת וידיאו בנטפרי? או משהו אחר? -
@בר-דעת טעות בידך!!!
אני אומר לך מניסיון אישי
מניהול חדרי מחשבים תחת חותםיתכן
ראיתי את זה עם הודעה של חותם -
@יצחק-0 אני לא יודע מה ההגדרה אבל זה המציאות
-
עד מתי יהיה זה לנו למוקש, שלח את העבדים וגו'
יש הצדקות ואין הצדקות.
ב''ה כולם פה רואים או רוצים לראות את הטוב שבכל דבר.
ואני אומר! לכל דבר יש צד שני, האינטרנט הוא לא של חרדים או דתיים, הוא מיועד לאלה שרצחו את אבותינו לפני מאות שנים
והם, אין להם תורה תמימה כשלנו ולכן הם מתירים לעצמם מה שאנו אוסרים.נטפרי תפקידם לנסות להגן עלינו בצד הטוב ביותר, שלא תכשלו חלילה.
אני יודע הם גם חוסמים דברים של המשפחה; ולמה לא להסתכל על הפן החיובי?!אף אחד לא מחייב אותך להיות בנטפרי, אבל כן אתה חייב להיות יהודי.
ואם לא, במוקדם או במאוחר תשלם על כך.אז תשמח שיש מי שמגביל אותך בעולם הזה, מאשר שתתחרט על זה לעולם הבא.
-
-
בבקשה להסיר את ההודעה המכוערת של @בלה-בלה-בלה-0
-
@ראש-בריא
סלח לי, אבל אתה כנראה לא יודע מהו רימון.
אני מבין מאוד בסינונים, ורימון אינו מתאים לאדם חרדי , חד וחלק.
אני מקווה שכוונתך לאתרוג - המסלול החרדי של חברת רימון.
ואם נטפרי לא טוב לך אתה יכול ללכת לנתיב או אתרוג.