הקמת מייל פרטי של נטפרי
-
האם לא הגיע הזמן שנטפרי תפתח מייל משלה?
עדיף דרך גוגל (במדה שללקוח עסקי יש שליטה לבעל המייל לחסום הודעות שמתקבלות או לשלוח הודעות למיילים מסויימים)
וגם לא דרך גוגל
כדוגמת מייל שכבר קיים אצל X
זה ימנע המון בעיות מסוג למה חסמו את X ואת X
יהיה כללים ברורים מה עובר במייל ומה לא
ומי שירצה מייל נקי יקח את שרות המייל הנ"ל
כמובן שבתשלום נפרד מה15
יהיה לזה הרבה מעלות - כי מי שיצטרף לזה ידע למה הוא נכנס
נ.ב. כמובן שזה יהיה צריך להיות באופן שקהילה לא יכולה להכריח להצטרף אליו במקום למסלול מייל בלבד של גמיילבמחילה על זה שזה מנוסח גרוע
-
הלואי!
אני הראשונה שמצטרפת ומשלמת כמה שידרש,
אין לי ספק שהרבה אנשים יצטרפו,
שווה לכם, נטפרי! -
@a0533057932
למיטב ידיעתי הנושא עלה לא פעם. -
@by6199 אמר בהקמת מייל פרטי של נטפרי:
@a0533057932
למיטב ידיעתי הנושא עלה לא פעם.נכון
אבל כל עוד ונטפרי לא התערבה במייל
זה לא היה נצרך מטעם נטפרי
כעת שנטפרי כבר מתערבת במייל האישי
מן הראוי יהיה שיהיה מייל שבו ברור מה פתוח ומה לא
ומי שימשיך להשתמש בגמייל ידע שהכל פתוח במייל -
אני חושב שהדבר הכי חשוב שאפשר לעשות זה למחוק את המושג מייל בלבד.
זה נותן תחושה לאנשים שבמייל מותר הכל.
לא יודע מי הצליח לשכנע ככה את האנשים שהמייל הוא לא אינטרנט.
"המייל הקדוש" המייל הוא ממש קדוש. ולא משנה מה יעבירו בו כי זה לא האינטרנט הגרוע חס וחלילה.
ולכן מה הבעיה לעשות כל מיני מנגנונים שאפשר להזמין דרך המייל בלבד לקרוא חדשות ובעצם הכל אפשר לעשות היום דרך המייל בלבד. והכל בשביל לשמור על קדושת המייל בלבד.
זה מזכיר את המוזיקה הוואקלית שיש כזה ואקאלי שתאכלס אתה לא מצליח לשמוע הבדלים. אבל את מי זה מעניין העיקר שילמנו מס. ואין לנו אינטרנט. ואנחנו עומדים בכללים. -
@magicode אמר בהקמת מייל פרטי של נטפרי:
אני חושב שהדבר הכי חשוב שאפשר לעשות זה למחוק את המושג מייל בלבד.
זה נותן תחושה לאנשים שבמייל מותר הכל.
לא יודע מי הצליח לשכנע ככה את האנשים שהמייל הוא לא אינטרנט.
"המייל הקדוש" המייל הוא ממש קדוש. ולא משנה מה יעבירו בו כי זה לא האינטרנט הגרוע חס וחלילה.
ולכן מה הבעיה לעשות כל מיני מנגנונים שאפשר להזמין דרך המייל בלבד לקרוא חדשות ובעצם הכל אפשר לעשות היום דרך המייל בלבד. והכל בשביל לשמור על קדושת המייל בלבד.
זה מזכיר את המוזיקה הוואקלית שיש כזה ואקאלי שתאכלס אתה לא מצליח לשמוע הבדלים. אבל את מי זה מעניין העיקר שילמנו מס. ואין לנו אינטרנט. ואנחנו עומדים בכללים.בערת אגב, לא רוצה להפריע. שכויח. עושה לי טוב בלב שיש מי שלא איבדו את השפיות