מימון חיצוני לנטפרי!!!
-
@יהודי-פשוט יודע מה? לא עיתונים. באוסם יש בעיה? בבנקים יש? בקיצור אני לא חושב שזה כ"כ נושא
-
@aiib אמר במימון חיצוני לנטפרי!!!:
@יהודי-פשוט יודע מה? לא עיתונים. באוסם יש בעיה? בבנקים יש? בקיצור אני לא חושב שזה כ"כ נושא
יורשה לי לחלוק שזה כן נושא
-
@יהודי-פשוט זכותך...
אבל גם אם נושא לא כ"כ מסובך שא"א לפתור לא כך?! -
@yonig20 מדברים פירסומות חיצוניות לא של נטפרי
כנראה שלא הבנת את דברי, אלו היו פרסומות חיצוניות.
הבעיה שחברות לא הביעו התענינות. -
@yonig20 אתה מדבר על הוותיקים...
מזמן נטפרי גדלה ואיתה גדל גם כח השוק שלה -
אין שום בעיה להכניס פרסומות.
רק צריך מישהו שיביא מפרסמים.
אם יש מישהו שמעוניין לפרסם, בשמחה.אילו פרסומות להכניס ואלו לא, זה בהחלט נושא. אבל ניתן לפתרון (ולא בדיון על כך על גבי הפורום).
-
@baruch
יש סוג של מחירון? -
כן.
תפנה למייל של נטפרי, ותקבל שם את הנתונים.
-
הרעיון הוא מעולה, פרסומות יכולותלהיות הכנסה מעולה, והראיה, שישנם עיתונים שמצליחים לכסות את כל ההשקעה של הדפסה והפצה מפרסומות לבד,
כפי שכבר הזכירו כאן בעבר היתה פרסומת על השקעות כמדומני.
מה שיכול לקדם את המהלךהזה מבחינתנו הוא,שכל אחד מאיתנו ימליץ במקום העבודה שלו ולקרובי משפחה המנהלים עסק - לפרסם בנטפרי, לספר על החשיפה, וכך בד בבד הפרסומות יקבלו יוקרה וימתגו את עצמם במחירים הוגנים וכדאיים.
יאלה יצאנו לדרך ! -
@חסידיש אמר במימון חיצוני לנטפרי!!!:
שכל אחד מאיתנו ימליץ במקום העבודה שלו ולקרובי משפחה המנהלים עסק - לפרסם בנטפרי
אני בעד, וזה מה שחשבתי לעשות.
ולכן אולי כדאי לפרסם כאן (או באשכול נפרד) את המחירון -
@הצפוני אמר במימון חיצוני לנטפרי!!!:
@חסידיש אמר במימון חיצוני לנטפרי!!!:
שכל אחד מאיתנו ימליץ במקום העבודה שלו ולקרובי משפחה המנהלים עסק - לפרסם בנטפרי
אני בעד, וזה מה שחשבתי לעשות.
ולכן אולי כדאי לפרסם כאן (או באשכול נפרד) את המחירוןאכן יש לפרסם את המחירון,ולעודד פעולה זו.
ולנטפרי ברצוני להציע שיתחילו עם מחירים נמוכים מה שיתן הזדמנות לעסקים קטנים לפרסם, ואט אט יטפסו במחיר וקהל הלקוחות
@magicode -
[כמובן שבסופו של דבר אף יכול לצאת רווח נקי לכלל הלקוחות כי ברגע שיהיו יותר לקוחות הפרסומות יהיו שוות יותר כסף ואז אולי אף נטפרי תוכל להיות פעילה בחינם ללקוחות. זה אמנם לא מטרתי אבל אם יש כאלו שטובת נטפרי לא חשובה להם אולי זה יהיה חשוב להם...]
ידוע ש'בחינם' שווה 'חינם' (כמובן שבאידיש זה נשמע יותר טוב..)
כלו' בשביל שאנשים יעריכו את מה שיש להם הם צריכים לשלם על זה.
מה עוד שכלפי חוץ זה נשמע יותר רציני ולא גמ"ח חובבני.. -
אני מובן תומך ברעיון בכל מאודי!!!
אבל אני חושב שאת החברות הגדולות -שהם המכניסות את הכספים הגדולים את זה לא יוכל אף אחד בעצמו להביא אלא רק נטפרי שיש להם את הנתונים על כמות המנויים ועל כמות הגלישות היומיות וכן הלאה, הם ורק הם יוכלו לפנות לחברות הפירסום או לחברות עצמן ולהציג להם את הנתונים, לכן אמנם אני לא נגד זה שכל אחד יביא חברה קטנה של דוד של אמא שלו... אבל זה רק בשביל ההתחלה כי זה פחות כסף ובשביל סכום קטן של כסף אנו לקוחת נטפרי נצטרך לצפות בהרבה פרסומות ואמנם אנו מוכנים להקריב בשביל נטפרי אבל אולי אין הצר שווה בנזק המלך ולכן אולי כדאי שרק בהתחלה יתעסקו בחברות הקטנות אבל בד בבד נטפרי מאחורי הקלעים תכנס למו"מ מול חברות הפירסום.
כי כולנו נותנים להם גב ורשות להכניס לכולנו פרסומות!!!
בהצלחה נטפרי!!!! -
@ee גלה לי איזה מידעון\מקומון התחיל עם פרסומת של קוקה קולה?
-
@הצפוני לכן אמרתי נתחיל בעצמינו ונטפרי לאט לאט מאחורי הקלעים
וחוץ מזה אל תשווה מידעון או שכונתון לחברה שיש לה אלפי לקוחות שבכל חיפוש באינטרנט יראו פרסומת שלהם
תשאל אנשים ויגידו לך כמה פרסומות יש באתרים 'החרדיים' -
מי שהצליח להרים את נטפרי כשהדגש הוא על מקסימום נוחות, ברור שהוא לא יוותר על זה.
ולגופו של ענין, עדיף פרסומות בצד שמאל של העמוד, כאלו שפחות מכבידים על הלקוח. אולי לכה"פ בהתחלה, כך כולם יצאו נשכרים.
בכל אופן אם נטפרי יכניסו קידום אתרים ממומן, זה ודאי לא יפריע לחוויה.בברכת ייש"כ.
-
אולי צריך על זה אשכול נפרד אבל חשבתי אם נט פרי יכולים לשלוט מה יופיע בגוגל ומה לא אולי אפשר להכניס פרסומות בתוך התוצאות
דהיינו כמו פרסום ממון בגוגל ולקחת לפי קליק
ואם רוצים יותר מזה אולי אפשרי לעשות גוגל אדורדס חרדי אבל זה כבר להקים מערכת -
@shukiha אמר במימון חיצוני לנטפרי!!!:
אולי צריך על זה אשכול נפרד אבל חשבתי אם נט פרי יכולים לשלוט מה יופיע בגוגל ומה לא אולי אפשר להכניס פרסומות בתוך התוצאות
דהיינו כמו פרסום ממון בגוגל ולקחת לפי קליק
ואם רוצים יותר מזה אולי אפשרי לעשות גוגל אדורדס חרדי אבל זה כבר להקים מערכתיש כבר גוגל אדוורדס חרדי
ונראה לי שזה מה שנטפרי התחילו להשתמש
קוראים להם גלאט מדיה (גלאטאדס)http://www.glatads.net/# -
@עילום אמר במימון חיצוני לנטפרי!!!:
יש כבר גוגל אדוורדס חרדי
ונראה לי שזה מה שנטפרי התחילו להשתמשאיפה ראית את זה?
-
@איצ2 אמר במימון חיצוני לנטפרי!!!:
@עילום אמר במימון חיצוני לנטפרי!!!:
יש כבר גוגל אדוורדס חרדי
ונראה לי שזה מה שנטפרי התחילו להשתמשאיפה ראית את זה?
בJDN
ואם זכור לי טוב
זה היה כמה ימים בחיפוש גוגל למעלה