אישור הסרטונים באתר Udemy
-
גם לי זה מאוד חשוב, באמת נשמח לתשובה מנטפרי על ההתקדמות בדבר
גם אפשר לקדם זאת פה - https://netfree.link/app/#/tools/feature-request
-
@יעקב-אא גם אני צריכה את זה ממש דחוף.
באמצע קורס שצריכה להשלים בהקדם.
זה כבר במקום החמישי ברשימת ההצבעות, מה שאומר שהרבה מאוד משתמשי נטפרי זקוקים לזה...
מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות בשביל לקדם א הפיתוח של זה? -
אין מזרזין אלא למזורזין ,
כבר עלה המונה מ 1306(בפוסט לעיל) ל 1439,
תודה לכל המצבעים -
גם אני צריכה את זה באופן דחוף.
אני מכירה אנשים שעברו לסינון אחר רק בגלל הקורסים של UDEMY.
האם אפשר למצוא פיתרון לזה בהקדם? -
ואוווו קפץ ל 1600 , אנחנו כבר במקום-4 ברשימת הפיתוח
מאוד נשמח לשמוע תגובה רשמית מנטפרי איפה זה עומד , קצת שקיפות לא יזיק -
@יעקב-אא הבעיה שזה מסובך כי נראה לי הם שינו הגדרות של הסרטונים שא"א יהיה להוריד אותם
ולכן זה כנראה נהיה יותר מסובך
אבל גם אני מצטרף לבקשה בלי קשר להסבר -
רק כדי לציין למתרגשים, יותר הצבעות לא יגרמו לפתרון להופיע במפץ גדול, מישהו צריך לחשוב על שיטה למערכת לפתוח סרטונים כשרים ולחסום אסורים.
אולי אם בין 1600 שרוצים את זה יש מפתחים שהם צריכים להקדיש זמן לחשוב על פתרון ולהציע אותו לנטפרי -
@shloimy95 אמר באישור הסרטונים באתר Udemy:
רק כדי לציין למתרגשים, יותר הצבעות לא יגרמו לפתרון להופיע במפץ גדול, מישהו צריך לחשוב על שיטה למערכת לפתוח סרטונים כשרים ולחסום אסורים.
אולי אם בין 1600 שרוצים את זה יש מפתחים שהם צריכים להקדיש זמן לחשוב על פתרון ולהציע אותו לנטפריזה מה שהתכוונתי
-
אני דווקא כן מצפה שמספר הצבעות גדול ישפיע על המשאבים וסדר העדפיות שנטפרי נתונים לפיתוח, אחרת למה זה קיים?
בקשר לפתרונות יצרתיים לבעיה, אם משהו מבחוץ יכול לתרום אדרבא, אבל סתם להשאיר את הבעיה באוויר ולתת למשתמשים הרגשה שזה בטיפול זה לא כ"כ הוגן
-
@יעקב-אא יש פו בעיה שהרבה לא מבינים
כיון שזה לא תלוי במספר ההצבעות כי אם זה היה זבינג וגמרנו כל בעיה נטפרי היו פוטרים מיד
וזה בדיוק הסיבה לכך שיש דברים שנפטרים מייד ויש אחרי הרבה זמן וזה בין בפניות באופן ישיר לנטפרי ובין בהצבעות -
נכון פתרון לבעיה לוקח זמן, בפרט אם זו בעיה מורכבת, אבל לפחות שתהיה למשתמשים אינדקציה איפה זה עומד, קצת יותר שקיפות מצד נטפרי לא תזיק...
-
@יעקב-אא אולי נטפרי תתן אפשרות להתנדב לעבור על הסרטונים. למשל אם אני רוצה קורס מסוים ביודמי, מישהו אחר יכול לעבור על כל הסרטונים, ואז קורס זה כבר יישאר פתוח...
-
-
לגבי השאלה שלך לא אני הכתובת, אבל אם כבר הקפצת את הנושא,
אז אעדכן את תמונת המצב -
@rendlaw-software-gma ממתי הסינון של נטפרי עובד עם בדיקה שיתופית של התכנים על ידי המשתמשים? (רמז: הוא לא)
-
@shloimy95 אמר באישור הסרטונים באתר Udemy:
אולי אם בין 1600 שרוצים את זה יש מפתחים שהם צריכים להקדיש זמן לחשוב על פתרון ולהציע אותו לנטפרי
קודם צריכים להבין מה בדיוק הבעיה? הלינק משתנה כל כמה שעות?
-
שלחתי להם בשבועות האחרונים קישור לקורס, וכתבו לי שצריך לשלוח כל סרטון לבדיקה ואפשר 3 סרטונים על נקודה אחת..
-
בעזרת השם יתברך.
יש פו סטירות קושיות ותיובתות בין פוסטים חבל על הזמן
אשקר תיובתא ד... תיובתאמצד אחד בראש האשכול כתוב אישור סרטונים וכו משמע חסום
מצד שני מובן שזה כן פתוח
אם כן איפה בדיוק זה עומד לא ממש ברור!!!
זה פתוח או חסום /פתוח חלקי?
קשיה. -
@nk זה באמת מסובך
01 בעבר פתחו ולכן יש עדיין סרטונים פתוחים
02 כעת הפסיקו עקב בעיה טכנית מסוימת
(אולי כי מחליפים את הסרטונים והם נשארים פתוחים בקשתי שיגיבו לי אם זה נכון או לא ולא ענו לי משום מה)
03 יש סרטונים שכבר שלחו אותם לבדיקה והם נחסמו ויש שנשארו פתוחים
04 כעת אנחנו ממתינים אולי בעתיד יהיה באפשרותם לסנן את זה שוב כמו ביוטיוב
מובן? -
@asherke אמר באישור הסרטונים באתר Udemy:
@nk זה באמת מסובך
01 בעבר פתחו ולכן יש עדיין סרטונים פתוחים
02 כעת הפסיקו עקב בעיה טכנית מסוימת
(אולי כי מחליפים את הסרטונים והם נשארים פתוחים בקשתי שיגיבו לי אם זה נכון או לא ולא ענו לי משום מה)
03 יש סרטונים שכבר שלחו אותם לבדיקה והם נחסמו ויש שנשארו פתוחים
04 כעת אנחנו ממתינים אולי בעתיד יהיה באפשרותם לסנן את זה שוב כמו ביוטיוב
מובן?תודה
כן!