vpn או מה שזה לא יהיה
-
@יותר לא השתנה כלום, משתמשי ה-VPN לומדים עם הזמן להסתדר עם השגיאות. איזו שגיאה הייתה לך (מספר)?
-
-
מאוד פשוט להתחבר
יש פה מדריך בוינדוס 8 ובעיקרון זה אותו הדבר
http://code.613m.org/download/file.php?id=211אגב,
@clickone עדיין אפשר לקבל/לרכוש?
אם כן, אשמח לקבל. -
@יוליוס לרכוש אפשר באר-אל.
לקבל ניתן אצלי במידה וזה צורך אמיתי. (לשלוח בקשה למייל urivpn@gmail.com) -
@clickone
שלחתי אליך בקשה מ elxxxxx0@gmail.con
אשמח אם תשלח לי -
-
@clickone
מספר 806, אתמול התחברתי וכן עבד, אז כנראה שצריך לדעת לחיות עם התקלות ולא לסמוך על החיבור הזה
איפה זה היה? אם הבנתי את השאילה זה היה חיבור לפלאפון ע"י נקודת גישה
תודה -
@dLive התכוונת להסתדר עם השגיאות במובן של ללמוד לחיות עם זה ולא להסתמך על החיבור הזה או שיש דברים שאפשר לפתור?
תודה -
@יותר את השגיאות בעיקרון אפשר לפתור, לפי מספר השגיאה שאומר איזו תקלה קרתה, ולפי פרטים כגון: מאיזה מכשיר התחברת, על איזה קו וכו'.
-
@957 בזמנו ראיתי שמישהו שאל מדוע מחייבים לפי חיבור ולא לפי חשבון ויצאת נגדו באש ובחנית
מה קרה אן שאתה יחסית זורם עם הרעיון?
בפוסט"חשבון אחד חיוב כפול" -
@ee אני לא יכול לענות לך במקומו, אבל אם מישהו מבקש VPN זה דבר אחד, ואם מישהו מבקש בחינם (טוב, לא ממש חינם. רק 2 במחיר 1) זה דבר שני.
-
@dLive זה מה שהוא כתב "רעיון יפה , הוא דורש הרבה פיתוח אבל אפשרי.
אולי מה שהציעו חיוב קטן יותר על חיבורים משניים על אותו חשבון (דורש תמיכה כפולה אבל פתיחת אתרים אחידה לשניהם)
אז זה כן 2 במחיר 1 אבל לא באמת במחיר 1 כי מה ההבדל בינך לביני שאני משתמש ב2 מחשבים ומשלם פעמיים ואתה משתמש ב4 מחשבים ומשלם פעם אחת כי הכל אצלך בראוטר? -
@aiib אמר בvpn או מה שזה לא יהיה:
אז זה כן 2 במחיר 1 אבל לא באמת במחיר 1 כי מה ההבדל בינך לביני שאני משתמש ב2 מחשבים ומשלם פעמיים ואתה משתמש ב4 מחשבים ומשלם פעם אחת כי הכל אצלך בראוטר?
@aiib ההבדל בינינו הוא שהתעקשת/לא יכולת להשתמש בטכנולוגיה שבה אני קיבלתי 4 מחשבים על קו אחד.
לי יש כרגע 4 חיבורים בחשבון. יש לי שני סטיקים (כי אחד לא הספיק, עוד לא הייתה תוכנית של 20 ג'. אל תדאגו חלק מהחיבורים יתבטלו עכשיו).
אין שום סיבה שבעולם שנטפרי יבדקו אם אני משתמש בשני הסטיקים באותו מחשב או שאני משתמש בשני מחשבים. אני משלם על שניהם בנפרד. כנ"ל VPN.
כבר כתבתי שהבקשה הזו היא התעלמות מעובדה פשוטה. התשובה לשאלה למה בחיבור נייח אפשר שני מחשבים על קו אחד היא: כי זה חיבור נייח!