לעודד את תוכנת WIFREE
-
כבר דנו על העניין בנטפרי. והגענו למסקנה שנוסיף בדף ההרשמה הסבר להתקין את התוכנה. אך זה לא יהיה חובה.
-
-
@magicode אולי אפשר להציע תוספת של כמה נקודות לאלו שהתקינו את התוכנה ובכך לעודד את זה מבלי לחייב את זה.
-
@magicode אמר בלעודד את תוכנת WIFREE:
כבר דנו על העניין בנטפרי. והגענו למסקנה שנוסיף בדף ההרשמה הסבר להתקין את התוכנה. אך זה לא יהיה חובה.
שים לב שהדברים שאני כתבתי לא היו בעניין חובה או רשות, אלא בעניין ההסברה לבעלי מחשבים נייחים, שלוקה מאד בחסר וחושפת אותם לסיכונים לא מבוטלים.
אם תרצה אשלח לך בפרטי למה אני מתכוין. -
@yonig20 תשלח אדרבה.
-
חוץ מהנ"ל. עלה בעבר רעיון שאלו שמחוברים לקהלה יוחוייבו להתקין ע"י מנהל הקהילה, אחרת זה לא יעבוד להם. זה לא נעשה עדיין, נקוה שמשמים יקצו למנהלי נטפרי 50 שעות ביום כדי שיספיקו לעשות זאת
-
@חסידיש
כל קהילה איך שהוא מחליטה
אה "מי כעמך ישראל" -
@מיציבושי לא מכריחים ואפי' לא שואלים. מנסיון. וחבל מאוד
-
@הצפוני מה לעשות שאין לקהילה או תכח או תאינטרס ולא אכפת להם
-
כדרכך - הוא אמר ויהי.
הרבה תודותאולי ברשות להציע לכתוב את זה יותר גדול וכו'.
אנשים משים עיין מיד אל הריבועים הצבעונים ובקל לא ישים לב לזה.מה עוד כיון דבניידים בפרט זה כמעט חובה (לא שמוכרחים אבל למעשה חשוב ביותר) אולי לכתוב בלשון יותר חזק מ"בכדי להיות מוגנים יותר אנו ממליצים וכו'"
-
@אורי מוכרחים
-
אולי כדאי להגדיל את זה ו/או להוסיף סמל בצד עם כיתוב שים לב! או הגן על המחשב או להוסיף ל 3 האופציות למטה, עוד אופציה עם כיתוב בהתחלה הכירו את תוכנת ווייפרי, ובהמשך הכיתוב המופיע כבר
- כדי להיות מוגנים יותר, אנו ממליצים לכם להתקין את תוכנת WIFREE.
התוכנה חוסמת את הגישה לכל חיבור אינטרנט שאינו מסונן ע"י מערכת הסינון של נטפרי.
להתקנת התוכנה
- כדי להיות מוגנים יותר, אנו ממליצים לכם להתקין את תוכנת WIFREE.
-
עוד רעיון.
שלפני סוף הרשימה יהיה עוד דף שמעודד התקנת החסימה עם אופציה של התקן כעת ואופציה שני (מודגש קטן יותר) של דלג כרגע. -
לא מסכימה עם מה שנכתב כאן !!
ולמה??
כי אני התקנתי את התוכנה הנ''ל , וזה עשה לי כמה בעיות , לאחר התייעצויות שונות עם טכנאים
הוחלט להסיר אותה , כמובן ע''י תשלום וכו' ...
אבל לבוא ולהכריח בנאדם , זה ממש לא לעניין! ולעניות דעתי , דווקא בגלל שנטפרי בכל זאת רוצה לעודד את זה , לבוא ולעשות זאת בכפיה , יבריח הרבה אנשים מהסינון . -
@טובי האם התיעצת גם עם נטפרי בנוגע לבעיות ?
-
@טובי
בדבריך הצלחת להסיבר טוב מאוד אחד הטעמים שאולי @administrators החליטו לא להכריח התקנת התוכנה למורת חשיבותה.אולם בכל זאת חשיבות התוכנה גדולה היא מאוד ולכן מדברים פה לדאוג שאנשים ידע ויבין חשיבותו ולעודד את התקנתה שמבעלדיה המחשב (ובפרט הנייד) לא חסום מגלישה בפורץ.
ב"ה רוב אנשים לא נתקלו בבעיות שעברת. אני אישית התקנתי את התוכנה על עשרות מחשבים ולא היה בהם בעיות.
-
לא עשינו עדיין שום שינוי מאז שאמרתי. ככה זה היה בזמן שכתבת את הודעתך פה בפרום.
התוכנית היא להשים עוד שלב. עם אפשרות לדלג. -
@magicode
האם זה עדיין בתוכנית בזמן הקרוב? -
-