לינקדאין
-
@hagai-w
במקרה הזה הרעיון של פתיחה של הנושא בפורום הגיע ממרכז הפניות
https://www.prog.co.il/threads/איך-לשדרג-עבודה.776284/post-10694046באותו שרשור @magicode כתב שלא קיבל פניות בנושא.
לאחר כמה ימים מישהו שלח לי את הפוסטים האחרונים שהוא קיבל מלינקדאין בשביל שאני אבין שאין שם שום דבר בעייתי. הבעיה הכי גדולה שהוא לא הבין שמה שאנשים כותבים שם זה בעייתי, היה שם פוסט של "חרדית" (כנראה "נאורה") שמסבירה כמה שאברכים יכולים להפיק תועלת מלימוד תכנות (כולל בעלה), שאין שום טעם בהפרדה בין גברים לנשים בגלל שזאת העבודה, וכד'.
לכן הציעו לחסום את הפיד
ולחסוך את הבעיה הזאת -
-
לאחר כמה ימים מישהו שלח לי את הפוסטים האחרונים שהוא קיבל מלינקדאין בשביל שאני אבין שאין שם שום דבר בעייתי. הבעיה הכי גדולה שהוא לא הבין שמה שאנשים כותבים שם זה בעייתי, היה שם פוסט של "חרדית" (כנראה "נאורה") שמסבירה כמה שאברכים יכולים להפיק תועלת מלימוד תכנות (כולל בעלה), שאין שום טעם בהפרדה בין גברים לנשים בגלל שזאת העבודה, וכד'.
בדיוק לכן הרעיון הוא לחסום את הfeed
-
-
בשלב השלישי יגיע @magicode ויסביר שהמקום לדברים כאלו הוא במערכת הפניות וינעל את הנושא.
במקרה זה, דווקא מערכת הפניות הפנתה אותי לפתוח נושא כאן בפורום....
מעניין, דוקא בפורום הזה הייתי אומר שאנשים לא יודעים מה זה לינקדאין ברמה שתספק הסבר טוב לנטפרי.
שאלת הביצה והתרנגולת?
-
בתור מתכנת שמחפש כעת עבודה כל מי שדברתי איתו המליץ לי לפתוח פרופיל לינקדאין
נראה לי שמאוד מומלץ לעשות מאמץ לפתוח אותו
בעיקרון הו כלי מקצועי כך שנראה לי שהחשש שאנשים יתמכרו ויקראו דברים בעייתיים הוא די נמוך, בשונה מפורומים אחרים -
גם אני רואה צורך משמעותי בלינקדאין בחיפוש עבודה
אני מקבלת 2 פניות ליום בממוצע(יש לי גישה פעם בשבוע במשרד, ולכן אני יודעת)
אין מקום אחר דינמי כ״כ בנושא חיפוש העבודה בהייטק
הfeed יכול להיות בעייתי, ולכן הגיוני לחסום אותו
אבל שימו לב שגם משם יש אפשרות להגיע לעבודות
אם מישהו מפרסם על חיפוש עבודה או המלצה עבורכם
בד״כ יהיו הרבה הצעות בתגובות לאותו פרסום
אבל זה לא קריטי, ופרופיל טוב ומתוחזק יעיל לא פחות בחיפושים האוטומטיים של לינקדאין
אשמח לפתיחה בנטפרי(אם יהיה צורך בסינון מיוחד בתשלום נוסף, זה עדיין שווה לי) -
הוזכר בעבר בפורום בסודי סודות שיש על מה לדבר עם נטפרי באופן פרטני על כך במקרים של צורך גדול
כך שאם כל הקמפיינרים שבאים מאתרים שכנים היו מבקשים בדרך המלך בפניה ישירה בלי לעשות מניפולציות על נטפרי, סביר להניח שהיו מוצאים פיתרונות.
עכשיו אני מאמין שהעסק כבר יותר מסובך. -
הוזכר בעבר בפורום בסודי סודות שיש על מה לדבר עם נטפרי באופן פרטני על כך במקרים של צורך גדול
כך שאם כל הקמפיינרים שבאים מאתרים שכנים היו מבקשים בדרך המלך בפניה ישירה בלי לעשות מניפולציות על נטפרי, סביר להניח שהיו מוצאים פיתרונות.
עכשיו אני מאמין שהעסק כבר יותר מסובך.אז זהו שנטפרי כבר לא מאפשרים פתיחה פרטנית... וגם אני לא חושבת שזה אמור להתנהל ככה בסודי סודות לאנשים מסוימים. עדיף לפתח פיתרון כוללני שיתאים לכל האנשים שצריכים לינקדאין.
וחוץ מזה - שדווקא אחרי פנייה ישירה לנטפרי הם אלה שהפנו לפתוח כאן נושא...
מצטטת את התגובה שלהם:
פיתוח של כזה דבר עלול להיות מאד מורכב,
וכן, אנחנו לא יודעים אם זה באמת כל הבעיות שיש באתר הזה.
לכן, אנחנו ממליצים לכם להעלות את הנושא הזה בפורום שלנו:
https://forum.netfree.link/
ואם נראה באמת שיש היענות מאד גדולה מצד הציבור לעשות פיתוח כזה
נוכל לשקול אם נכון לעשות את זה, ואם ההשקעה שווה את זה. -
עכשיו אני מאמין שהעסק כבר יותר מסובך.כבר הרבה זמן שזה לא מאושר בכלל
-
גם אני מאוד נצרך ללינקדין
מאוד אשמח אם תוכלו לפתוח את האתר -
@magicode לא פעם הייתי צריך את האתר הזה לאו דווקא לחיפוש עבודה אלא גם להבין על גודל החברות היקף העבודה ביקורת וכו'
יש משהו בזה שהאתר נראה קצת כמו פייסבוק אבל הוא אתר מקצועי בסופו של דבר -
גם אני רואה צורך משמעותי בלינקדאין בחיפוש עבודה
אני מקבלת 2 פניות ליום בממוצע(יש לי גישה פעם בשבוע במשרד, ולכן אני יודעת)
אין מקום אחר דינמי כ״כ בנושא חיפוש העבודה בהייטק
הfeed יכול להיות בעייתי, ולכן הגיוני לחסום אותו
אבל שימו לב שגם משם יש אפשרות להגיע לעבודות
אם מישהו מפרסם על חיפוש עבודה או המלצה עבורכם
בד״כ יהיו הרבה הצעות בתגובות לאותו פרסום
אבל זה לא קריטי, ופרופיל טוב ומתוחזק יעיל לא פחות בחיפושים האוטומטיים של לינקדאין
אשמח לפתיחה בנטפרי(אם יהיה צורך בסינון מיוחד בתשלום נוסף, זה עדיין שווה לי)גם לי זה היה מאוד עוזר אם זה היה פתוח בנטפרי,
זה היה חוסך לי המון עבודה של חיפוש משרות בהייטק. -
@נושנוש באמת שחובה בשביל מציאת עבודה בעולם ההיטק!
-
האם יש למישהו נתונים בנושא?
כמה % ממשתמשי לינקדאין, שלא כתבו אף פעם שום פוסט ולא הגיבו לשום פוסט, מצאו מקום עבודה?
איך אפשר לדון על נושא ללא שום נתון?
-
@נושנוש באמת שחובה בשביל מציאת עבודה בעולם ההיטק!
אני מכיר מתכנתים בכירים עם עבודה שבחיים לא כתבו שום דבר בלינקדין (וכן להיפך)
ואני מדבר כמישהו מתוך התחום.
אני לא אומר שזה לא עוזר אולי גם חשוב אבל להפוך את זה לדרך היחידה למצוא עבודה זה כלל לא נכון.מה שהכי חשוב זה סייעתא דשמייא ולא שום דבר אחר.
אגב השתתפות פעילה בstack overflow או לחילופין כתיבה בקוד פתוח בגיטהאב זה לא פחות עוזר. -
@אינו-יודע-לשאול עדיין מתגובת נטפרי המצוטטת למעלה אאל"ט משמע שלא הבינו את הביקוש לכך מקהל גדול של מתכנתים, ואם יש ביקוש הם מוכנים להשקיע בזה פיתוח, משמע שאין זה ענין של מדיניות, ואם כן גם תועלת גדולה יכולה להיות עילה אפילו אם היא כורח מוחלט.
-
האם יש למישהו נתונים בנושא?
כמה % ממשתמשי לינקדאין, שלא כתבו אף פעם שום פוסט ולא הגיבו לשום פוסט, מצאו מקום עבודה?
איך אפשר לדון על נושא ללא שום נתון?
אתה רוצה לפתוח סקר??
לינקדין בשונה מכל אתרי הדרושים למינהם, אתה פותח פרופיל ומתחזק טוב אזי כל מגייס מייד רואה את הפרופיל שלך כולל כל הנתונים מ-א ועד ת'
בכל אתר אחר אתה שולח דרכם את הקו"ח, ונזכיר שבימינו מי עוד (בעיקר בחברות הייטק..) עובר על קבצי PDF ?? -
לינקדין בשונה מכל אתרי הדרושים למינהם, אתה פותח פרופיל ומתחזק טוב אזי כל מגייס מייד רואה את הפרופיל שלך כולל כל הנתונים מ-א ועד ת'
מתחזק טוב ללא פוסטים ותגובות לפוסטים? נראה לי מופרך.
יש מספיק אנשים שמשקיעים במלא המרץ בלינקדין בכתיבת פוסטים וכו' - לא נשמע לי הגיוני להתחרות איתם.
ומה שמצד הנגד יש גם חסרונות:
התמכרות, ביזבוז זמן, כתיבת הודעות פרטיות עם (א)נשים שהיית מתבייש אם מישהו היה רואה אותך מדבר איתם ברחוב, ועוד...
-
מתחזק טוב ללא פוסטים ותגובות לפוסטים? נראה לי מופרך.
יש מספיק אנשים שמשקיעים במלא המרץ בלינקדין בכתיבת פוסטים וכו' - לא נשמע לי הגיוני להתחרות איתם.תרשה לי להניח שאתה לא מכיר את הפלטפורמה, בעיקר לא איך היא נראית מהצד של המגייסים?
https://internet-israel.com/פיתוח-אינטרנט/עבודה-בהיי-טק/פרופיל-לינקדאין-כרטיס-הכניסה-לעולם-הע/