אתרי פודקאסטים! למה הם חסומים???
-
@יו-ר אמר באתרי פודקאסטים! למה הם חסומים???:
@shraga הרוב המוחלט של הפודקאסטים הם מקצועים
החלטה מוחלטת.
תרשה לי להביע דעה שונה,
פודקאסט זה סוג של בילוי -לרוב.
ולכן יש שם לרוב תוכן שלילי. -
@מטעמים אני יסביר לך ולכולם על הפלטפורמה של הפודקאסטים כי זה לא מוכר בציבור שלנו
פודקאסט הוא דומה ליוטיוב אבל בקבצי אודיו האתר\אפליקציה הפופולרית היא ספוטיפיי אבל יש גם לגוגל ואפל אתרי חיפוש לפודקאסטים ,בארה"ב הפלטפורמה הזאת מאוד פופולרית וכמה הייטקיסטים ייבאו את זה לארץ לפני 5-7 שנים ולכן רוב הפודקאסטים הותיקים הם מאוד מקצועים על מחשבים סייבר שיווק אינטרנטי וכו' (לכן יתכן שלנטפרי היה מדיניות סלחנית לקובצי שמע מה שפתח כמה שרתים שמאחסנים פודקאסטים וזה יצר בעיה בסינון וד"ל) לאחר תקופה גילו כמה גופי תקשורת דיגיטליים את יכולת ליצור סוג של רדיו אינטרנטי כמו שהיוטיוב הוא סוג של טלוויזיה אינטרנטית לאחרונה ובמיוחד בזמן הקורונה אנשים החלו להקליט פודקאסטים יותר ויותר מה שגורם שהבעיה של הסינון יותר ויותר מעיקה אבל בגלל שבהתחלה נטפרי יותר אפשרו לפתוח פודקאסטים לכן ה"רוב המוחלט" של הפודקאסטים שפתוחים בנטפרי (בטעות או שלא בטעות) הם מקצועים והתוכן שלהם טוב לא פחות מהתוכן שנטפרי פתח ביוטיוב ולכן הדרישה למדיניות ברורה להדק את הסינון ולפתוח את מה שאפשר לפתוח לדעתי היא מוצדקת -
@מטעמים
כמה פודקאסטים אתה מכיר? -
פוסט זה נמחק! -
@nigun @יו-ר
לא אמרתי שאין כזה דבר פודקאסט מקצועי.@יו-ר אמר באתרי פודקאסטים! למה הם חסומים???:
הרוב המוחלט
ועל זה אני חולק.
הרוב
הרוב לדעתי הוא הפוך,
ואני מוכן לכבד כל דעה שונה.
זה מה שאני מכיר. -
@כלומר אמר באתרי פודקאסטים! למה הם חסומים???:
מה איתם? למה כולם חסומים? הרי יש אין ספור פודקאסטים נקיים ומועילים מאוד!
כאן יש רשימה של כמה פודקאסטים מקצועיים בענייני תכנות שפתוחים בנטפרי (לא רק האתר, גם הקבצים).
@nigun אמר באתרי פודקאסטים! למה הם חסומים???:
היום שלחתי לפתיחה שתי אתרי פודקאסטים על נושאי תכנות והמסתעף
אודה לך מאוד אם תוכל להוסיף כאן את הפודקאסטים שפתחו לך לתועלת הרבים...
-
@Shaye
הסתבכתי קצת עם הPR
ננסה לעשות את זה בימים הקרובים -
@magicode למה לפחות לא מעלים את הנושא של פודקאסטים להצבעה?
-
@אפשוטער-יוד שמת לב שזה פניה מלפני חמש חודשים
שנית מה הקשר הצבעה זה לא ענין טכני מה שאפשר לפתוח פותחים
מה שצריך בדיקה לכל קובץ צריך בדיקה -
@אינו-יודע-לשאול אמר באתרי פודקאסטים! למה הם חסומים???:
שנית מה הקשר הצבעה זה לא ענין טכני מה שאפשר לפתוח פותחים
אי אפשר לבקש פודקאסטים לפתיחה אם עצם האתר חסום
אם האתר עצמו יהיה פתוח המשתמשים יוכלו לראות את רשימת הפודקאסטים ולבחור איזה לשלוח לסינון... -
@מתלמד https://www.podcast-il.co.il
בכל פרק אתה לוחץ:
ויפתח לך דף רגיל של "קובץ לא נתמך" עם כפתור שליחה לבדיקה -
@צדיק-תמים תודה
אגב, לתועלת מי שייכנס לאשכול הזה, בכל פלטפורמות הפודקאסטים (שאני מכיר לפחות כגון פודקאסט ישראל ורשת עושים היסטוריה) אחרי שנטפרי מאשרים את הקישור להורדה מישהו אחר לא יכול להשתמש בזה מכיון שהקישור כל הזמן משתנה (ככה הסבירו לי לפחות במערכת הפניות)
יוצא מן הכלל הוא האתר podbean שבו הקישור אינו משתנה ולכן יש בו הרבה פרקים פתוחים (אני עברתי להשתמש רק בו מהסיבה הזו וישנם שם עוד משתמשים ששולחים פרקים לבדיקת נטפרי)