ספק מומלץ?
-
אני צריך כעת לחבר מקום גדול בחיבור קווי לנטפרי וחייבים שם אינטרנט יציב
מי הספק הכי מומלץ מבחינת איכות החיבור ואיכות השירות? -
@אבק
אני עכשיו הצטרפתי לib תקשורת
אבל לא כל כך מרוצה
בעבר היה לי rl והיה מצוין -
RL הכי יציב.
הם גם ספק בעצמם, (נראה לי היחידים)
אם יש לך תקלה אתה יכול לפנות אליהם ולא שהם מפנים אותך לספק שלהם ואתה נופל בין הכסאות (כפי שהיה לי בספקים אחרים) -
@אבק
גם 019 ספקים מאוד יציבים וכן הם בעצמם הספקים ואתה לא נופל בין הכסאות -
@יהודי-פשוט-וטוב אמר בספק מומלץ?:
אם יש לך תקלה אתה יכול לפנות אליהם ולא שהם מפנים אותך לספק שלהם ואתה נופל בין הכסאות (כפי שהיה לי בספקים אחרים)
איזה ספק מפנה אותך לספק אחר?
נשמע מוזר -
תודה לכולם
גם אני הייתי בעבר בrl והייתי מרוצה
רציתי לדעת אם זה עדיין כך
ואם יש אחרים טובים יותר
כמובן שהמחיר לא פקטור משמעותי
אשמח לתגובות נוספות@צדיק-תמים לא התכוונו לספק של הספק אלא מישהו שמשייך לספק
למשל אני היום מחובר דרך סים כשר שמבצע את השיוך לנטפרי, itc הוא הספק שלי והוט זה התשתית כבר קרה כמה פעמים שהייתי צריך להתקשר מאחד לשני ומהשני לשלישי וחוזר חלילה עד לפתרוןמה שכן הנטיה של כל אחד היא להתקשר למי שמכר לו את החבילה אבל צריך לדעת שב99 אחוז הבעיה היא או בספק או בתשתית וההוא שמוכר לך הוא בעצם רק סוג של מתווך
-
@אבק אמר בספק מומלץ?:
לא התכוונו לספק של הספק אלא מישהו שמשייך לספק
אכן לזה התכוונתי.
הייתי מחובר דרך "משייך" והייתה לי תקלה וכל אחד שלח אותי לשני,
עד שפשוט ניתקתי את הספק ועברתי לRL ומאז ב"ה הכל חלק. -
@יהודי-פשוט-וטוב אכן אני חושב שהגיע הזמן לעשות סדר בעניין
יש לדוגמה סוכנים של 019 ואתה יודע שאתה קונה מסוכן תקשורת וזה לא שונה מאשר שאתה נכנס לחנות תקשורות סטנדרטית בעיר והוא מציע לך מגוון רחב של תוכניות, אבל אתה יודע שסוכן הוא וסוכן הוא נשאר!
ויש את החברות האחרות שעובדות עם נטפרי שהם כבר ספקי סוכנים ושם יש מצב שנופלים בין הכיסאותכתבתי ע"ד בלבד
-
מצטרף להמלצה על RL אם כי הרבה פעמים צריך סבלנות בשביל לקבל מענה אבל מעמין שגם בזה הם משתדלים להשתפר
במקום חדש שפתחנו בטעות עשינו עם מישהוא אחר שצוין פה כבר שהם סוג של מתוכים והיה בעיה בטלפון ip שהם לא הבינו בכלל מה אני רוצה מהם ושלחו אותי לבזק ואחרי שעברנו לאר אל אפשר לומר שהכל מצוין -
@shukiha
יש את ספוטנט שהם ליגת העל כספק ויחד עם תשתית של בזק זה רמה על -
@moshe-0 אמר בספק מומלץ?:
יש את ספוטנט שהם ליגת העל כספק ויחד עם תשתית של בזק זה רמה על
אי אפשר להפריד ספק מתשתית
-
@יצחק-0 אמר בספק מומלץ?:
@יהודי-פשוט-וטוב אכן אני חושב שהגיע הזמן לעשות סדר בעניין
יש לדוגמה סוכנים של 019 ואתה יודע שאתה קונה מסוכן תקשורת וזה לא שונה מאשר שאתה נכנס לחנות תקשורות סטנדרטית בעיר והוא מציע לך מגוון רחב של תוכניות, אבל אתה יודע שסוכן הוא וסוכן הוא נשאר!
ויש את החברות האחרות שעובדות עם נטפרי שהם כבר ספקי סוכנים ושם יש מצב שנופלים בין הכיסאותכתבתי ע"ד בלבד
זה נכון ולא נכון.
חנות מוכר 1000 פריטים ולא יכול לתת לך אותו שירות של סוכן שמתעסק אך ורק בדבר אחד.
אני לדוגמא ומכיר עוד כמה ( @zeevgros ) נותן שירות גם אחרי שנה שנתיים. כמובן שלא הכל בידי לעשות אבל יכולים להעיד המון לקוחות שכבר עבר המון זמן לחבור שלהם באינטרנט ביתי וגם בנסטיקים ומבקלים שירות כמו חודש אחרי. אך כמובן שלא בכל חברה יש לי אותם אפשריות מבחינת טכנית, אבל תמיד אני יעזור או יכוון את הלקוח. (וזה הסיבה שאני לא מתעסק עם נסטיקים מפוקפקים שבסוף אני צריך לתת שירות פי 100 מנסטיק טוב.... וכששואלים אותי למה אני לא מביא אותם? אני מסביר להם שזה ההבדל בין חנות שאתה קונה ואח''כ אתה לא תחזור לבקש שירות (ואם תחזור תלך פיזי פעם פעמיים, לסוכן שאתה תתקשר אלי כמה פעמים.... ולפעמים בשעות לא שעות!!!!) -
@moshe-0 אמר בספק מומלץ?:
@shukiha
יש את ספוטנט שהם ליגת העל כספק ויחד עם תשתית של בזק זה רמה עלאיתם בדיוק היה לי בעיה כי זה היה דרך מתווך