לנעול שרשורים ישנים
-
משתמשים חדשים בפורום מגיבים לעתים קרובות לשרשורים שהתחילו לפני שנים במקום לפתוח חדשים. זה גורם להרבה בעיות. אולי שרשורים שלא קיבלו תשובות במשך יותר מזמן קבוע צריכים להינעל באופן אוטומטי. הרבה פורומים אחרים עושים את זה. גם אם התגובה רלוונטית לנושא המקורי לא קשה לפתוח שרשור חדש ולהכניס קישור לראשון.
-
@shloimy95 מסכים לגמרי, אציין שכיום יש בNodeBB אופציה שכאשר מזכירים פוסט בנושא אחר, מתווסף קישור לאזכור בנושא המוזכר.
כך שכאשר יפתחו נושא חדש כתגובה וישימו קישור לישן,
יתווסף אוטומטית בישן קישור לחדש, כך שגם אם מישהו רואה רק את הישן, הוא ידע שיש המשך בנושא החדש. -
@shloimy95 יש תוסף
מובנהשעושה את זה ב nodeBB.
הכי טוב שזה יפעיל הגנה שתדרוש רמת וותק מסוים וכדו' ולא ינעל לגמרי.
יש גם אפשרות לנסות בלי לנעול ושיהיה הקפצת חלון עם שאלה האם אתה בטוח שאתה רוצה להגיב את הנושא עם קישור לפתיחת נושא חדש שמאזכר את הנושא הזה (קיים בתחומים)
-
@אינו-יודע-לשאול אמר בלנעול שרשורים ישנים:
יש גם אפשרות לנסות בלי לנעול ושיהיה הקפצת חלון עם שאלה האם אתה בטוח שאתה רוצה להגיב את הנושא עם קישור לפתיחת נושא חדש שמאזכר את הנושא הזה (קיים בתחומים)
זה קיים גם בפורום כאן.
-
@קטן בפורום כאן אף פעם לא ניסיתי להגיב לנושא ישן ולכן לא ידעתי .
(גם שם זה היה כחלק מבדיקה אחרת)
הסיבה שלא חשבתי לבדוק אפיל כיוון שמרוב שראיתי כאלו הקפצות לימדתי זכות עליהם שהם לא שמו לב, ברגע שיש התראה זה קצת מוריד את הלימוד זכות . -
@אינו-יודע-לשאול אמר בלנעול שרשורים ישנים:
@קטן בפורום כאן אף פעם לא ניסיתי להגיב לנושא ישן ולכן לא ידעתי .
גם אני לא ידעתי מאותה סיבה.
עם זאת אני עדיין עומד בהצעה שלי שיש לנעול שרשורים ישנים מכיוון שהאזהרה לא מונעת מאנשים להגיב לפוסטים ישנים. -
@shloimy95 סתם שאלה
לאו דווקא מכוון אליך אבל כבר הרבה זמן שמעיק לי השאלה מה בעיה להגיב לנושא ישן?
בשביל מה כאן ובשאר פורמים עשו מזה רעש גדול?
למיטב ידעתי אין כאן חשש של סלמונלה אז האם יש לזה פג תוקף?
מה יקרה אם העונה ידפדף למעלה לראות מה היה הנידון? -
@shloimy95 אמר בלנעול שרשורים ישנים:
משתמשים חדשים בפורום מגיבים לעתים קרובות לשרשורים שהתחילו לפני שנים במקום לפתוח חדשים. זה גורם להרבה בעיות. אולי שרשורים שלא קיבלו תשובות במשך יותר מזמן קבוע צריכים להינעל באופן אוטומטי. הרבה פורומים אחרים עושים את זה. גם אם התגובה רלוונטית לנושא המקורי לא קשה לפתוח שרשור חדש ולהכניס קישור לראשון.
מהם הבעיות שזה גורם? לא זכיתי להבין מה הבעיה להגיב באשכול ישן שרלוונטי גם היום, ולמה עדיף להעתיק את הכל לאשכול חדש. אולי כדי לבלבל את מי שמחפש בפורום פתרונות לבעיות או דיונים עליהם, שבמקום אשכול אחד ימצא כמה וכמה אשכולות שבכל אחד ימצא שביב אחר של מידע?
-
הטכנולוגיה מתעדכנת ומשתנת לעתים קרובות מאוד. אילו בעיות היו למישהו בשנת 2017, גם אם הן נראות דומות, ישנן סיבות ופתרונות שונים. רק כדי לכתוב אני גם חווה את הבעיה הזו והפתרון שלמעלה לא עבד לא נותן מספיק מידע כדי שאחרים יוכלו לעזור. אם אני רוצה להיות אדיב ולנסות לעזור אני צריך להקדיש זמן רב כדי לקרוא שיחה ארוכה מלפני שנים רק כדי לנחש באיזו בעיה עשויה להיות למשתמש הזה.